Toont alle 2 resultaten

Online karper beursdeals 2022!

De beursdeals op Carp Den Bosch 2022, gaan net als vele andere karper beurzen helaas niet door. Voor ons is een karper beurs het moment om even een praatje te kunnen maken en ideeën uit te wisselen. En ondanks dat we het afgelopen jaar zoveel goede en bovenal positieve reviews hebben ontvangen, is een beurs toch veel leuker! Maar goed we moeten het beste ervan maken en daarom willen we jullie tegemoet komen met een 2 tal hele dikke online karper beursdeals!! Let wel deze deals zijn enkel geldig in januari en zolang de voorraad strekt dus op = op!


Welke beursdeals zijn er te bestellen?

Boilie beursdeals met een maximale voordeel van €50,-

Het eerste super koopje tijdens de online karperbeurs van 2022 is onze boilie bulkdeal. Met deze super gave beursdeals ontvang je maar liefst 20kg boilies naar eigen keus voor maar 125 euro! Je voordeel kan daardoor oplopen tot maar liefst 50 euro! Het maakt dus niet uit of je kiest voor de SE4, SA7 en/of de Squid Liver boilies. Daarnaast kun je nog de keuze maken uit de verschillende diameters. Daar er geen uitzonderingen zijn in soorten of diameters kun je precies de boilie bulk deal samenstellen naar je eigen wensen! Om maar een voorbeeld te geven; Je zou wat dat aangaat 5 kg SA7 in 15mm, 5kg Squid liver boilies in 20mm en 10kg SE4 in 20mm kunnen bestellen.

Hoe de boilie beursdeals te bestellen?

Maak een keuze welke diameter en soort je graag wilt ontvangen en wij maken je bestelling in orde! Je betaald geen verzendkosten over deze deal! Klik hier om gelijk je bulkdeal te bestellen.

Gratis goodie bag ter waarde van € 30,-

Onze 2de online beursdeal is een gratis goodie bag twv €30,- bij een bestelling van 50 euro aan end tackle naar eigen keus. Op deze manier kun jij het visseizoen op de best mogelijke manier beginnen. We hebben er voor gekozen om artikelen in de goodie bag te steken die zeker dit voorjaar van pas gaan komen. Immers in het vroege voorjaar einde winterperiode is het verstandig om zo attractief mogelijk te vissen zonder de vissen te verzadigen. Pop ups gevist aan een ronnie rig zijn daarom bijzonder effectief in deze periode van het jaar. Daarom hebben we speciaal voor deze goodie bag actie de hybride pop ups gemaakt. Deze 15mm en 20mm pop ups zijn ideaal om te gebruiken voor een snowmanpresentatie, maar ook als haakaas op een chod of spinner rig. Uiteraard zitten er nog wat meer leuke en vooral handige tools in die niet mogen ontbreken in je tackle box. Aarzel niet en maak nu je online bestelling klaar en wij zorgen ervoor dat deze zo snel als mogelijk je kant op komt! Ooh en voor ik het vergeet zou je ons een leuke review willen geven op Google? Ik zou dat net zo weten te waarderen als dat jij onze online beursdeals op waarde weet te schatten. Geef hier je Google review en maak kans op een hele dikke verrassing! Onder de leukste reviews ga ik nog eens iets leuks weggeven!! Dus niet vergeten geef ons een leuke review en wie weet heb jij een leuk cadeau als verrassing bij je bestelling!

Wat mag je nog meer verwachten dit komende jaar aan nieuwe karperspullen?

Aan gezien we op Carp Den Bosch ook wat nieuwe spullen zouden laten zien lijkt het me goed om hier alvast een tipje van de sluier te lichten! Immers een online beurs moet naast leuke acties ook wat nieuwe producten laten zien die er aan staan te komen in 2022!

Nieuwe karperhaak

Naast de al bestaande hakenrange willen we ook nog een nieuw model uitbrengen. Dit model zal een beetje lijken op de Curve haak maar dan met een iets langere steel. Dit model is echt ideaal om te gebruiken voor spinner rigs daarom gaat deze nieuwe haak ook Spinner hook heten!

Shot on the hook

Naast deze nieuwe haak zal er ook een shot on the hook komen die subtiel is en de haakpunt gelijk naar de onderlip laat draaien!

Fluoro carbon leaders kan en klaar

Als laatste tipje van de sluier komt er ook een nieuw super slijtvast leadermateriaal. Deze kant en klare fluoro carbon leaders zinken als de spreekwoordelijke baksteen. Doordat ze in een clear versie worden gemaakt door ons zijn ze inzetbaar op elk water!

Krimp tang

Je eigen Chod rigs of stiff rigs maken wordt en stuk handiger met deze speciale krimp tang. Je kunt elke rig precies op de juiste lengte maken waarbij de verbinding ook nog eens heel klein en zeer sterk is. Dit is de ideale manier om een verbinding te maken in onze snag leader en chod link onderlijnmateriaal! Binnenkort meer informatie!