Carp Whisperer – Braided Snag leader

Een Snag Leader wordt bij het karpervissen gebruikt in situaties waar de kans op hoofdlijn breuk bestaat. Vooral op wateren met veel stenen en mosselen is het verstandig om een voorlag te gebruiken. Onze gevlochten leadermateriaal is gemaakt van een high performance vezel die snel zinkt en ook prima te splicen is. Hierdoor kun je hele mooie strakke verbindingen maken die ook nog eens heel sterk zijn. Deze nieuwe vezel is zonder twijfel de meest schuurbestendige vezel die er is. Tijdens het testen bleek de CW Snag Leader een stuk schuurbestendiger te zijn dan vergelijkbare leaders! En dat is natuurlijk een heel mooi gegeven!.

24,99 (20,65 excl. btw)

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Braided snag leader, gevlochten voorslag materiaal

Een Snag Leader wordt bij het karpervissen gebruikt in situaties waar de kans op hoofdlijn breuk bestaat. Je kunt dan denken aan stenen, takken en mosselen die op de bodem liggen. Daarnaast is deze gevlochten voorslag zeer geschikt om te gebruiken voor extreem verre worpen. Waarbij de voorslag de kracht die ontstaat bij het aanzetten van de worp opvangt en je zo met een dunne vislijn extra ver kunt werpen.

Onze gevlochten leadermateriaal is gemaakt van een high performance vezel die snel zinkt en ook prima te splicen is. Hierdoor kun je hele mooie strakke verbindingen maken die ook nog eens heel sterk zijn. Deze nieuwe vezel welke te vergelijken is met een hollow kevlar is zonder twijfel de meest schuurbestendige vezel die er is. Tijdens het testen bleek de CW Snag Leader een stuk schuurbestendiger te zijn dan vergelijkbare leaders! En dat is natuurlijk een heel mooi gegeven!

Ook verkrijgbaar als mono voorslag!

Een ander belangrijk pluspunt van dit leader materiaal is dat deze heel dun van diameter is en daarnaast ook nog eens vrij weinig wrijvingsweerstand heeft in de ogen van de hengel. Dit maakt onze voorslag lijn zeer gebruiksvriendelijk! Het mooie van een gevlochten voorslag is dat je deze niet springt zoals een nylon leader wat betekent dat je hier meer van op molens kunt spoelen zonder dat de lijn lastig wordt tijdens het vissen.

Uiteraard is ons gevlochten voorslagmateriaal zinkend en soepel genoeg om de contouren van de bodem te volgen. Naast de zinkende eigenschappen hebben we de snag leader nagenoeg onzichtbaar gemaakt! Dit hebben we gedaan door deze vislijn te voorzien van 3 verschillende, camouflage kleuren. Op deze manier voorkom je, dat lijnschuwe karpers de Snag Leader kunnen waarnemen.

CW Braided Snag Leader is een unieke vislijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken onder de meest extreme omstandigheden!

Eigenschappen:

  • Verbindingen kunnen gemaakt worden door te splicen
  • Uitermate sterk en taai
  • Extreem hoge schuurbestendigheid
  • Zeer dunne diameter
  • Snel zinkend
  • Gebruiksvriendelijk
  • 3 tone camo kleur
  • 50 meter op een spoel

Verkrijgbaar in 80lb in de kleuren camou gravel, weed en silt

Mocht je opzoek zijn naar een mono voorslag kijk dan eens naar onze Nylon snag leader

Kleur

Weed, Gravel, Silt

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Braided Snag leader” te beoordelen