Carp Whisperer – Coated Hooklink

CW Coated Hooklink is verkrijgbaar in 25lb en 35lb. Dit onderlijnmateriaal is voorzien van een coating die eenvoudig met onze multi tool te verwijderen is. Dit maakt deze vislijn perfect om te gebruiken voor verschillende soorten combi rigs. We gebruiken een speciale zinkende, high performance vezel welke schuurbestendig en eenvoudig te knopen is. De coating is elastisch en blijft ook intact achter de knoop iets wat bij veel andere gecoat onderlijnmateriaal niet het geval is.

16,99 (14,04 excl. btw)

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Coated Hooklink

Coated Hooklink is speciaal ontworpen om verschillende soorten combi rigs te maken. Dit betekent dat voor de vissers die graag met gecoat onderlijn materiaal vissen deze vislijn de beste keus is om je karper rigs van te maken. Anders dan andere gecoat onderlijnmateriaal combineert CW Coated Hooklink Soft een zeer hoge trekkracht met een geweldige schuurbestendigheid. De matte coating is sterk en bevat geen hinderlijke hulpstoffen welke een vieze smaak hebben, of in het water kunnen uitlekken. Het gecoate onderlijnmateriaal is zeer veelzijdig en geschikt voor vele soorten presentaties, denk maar eens aan een KD-rig, Bow-rig, Combi-rig, of de Circle rig.

Dit onderlijnmateriaal met zijn een semi-stijve ommanteling moet je zien als een schuurbestendige gecoat onderlijn materiaal met een hoge knoopsterkte. Wanneer je de coating verwijdert, bevordert de soepele binnenkern het indraaien van de haak in de onderlip. Daarnaast geeft dit rig materiaal nagenoeg geen wrijvingsweerstand in de bek, waardoor we de waarneembaarheid voor een karper zo laag als mogelijk houden!

De coating van dit onderlijnmateriaal is dusdanig sterk dat deze ook intact blijft achter de knoop. Daarnaast is dit onderlijn materiaal met coating voorzien van 3 verschillende camouflage kleuren. De camo Silt past perfect bij wateren met een zwarte modderbodem en de camo Weed valt heel mooi weg op wateren met plantengroei, de camo Gravel is het best inzetbaar op wateren met zand, grind of leembodems.

Het mooie aan onze binnenkern is dat deze bestaat uit maar liefst 8 speciaal geweven draden. Het weven van onze high tech vezel gebeurt op computer gestuurde machines. Hierdoor is de binnenkern zeer glad en kunnen we tevens onze eigen unieke vlechtingmethode aanbrengen. Wanneer je op zoek bent naar een echt kwaliteitsproduct dan heb je die nu gevonden!

Eigenschappen coated hooklink:

 •   Kan gebruikt worden als leader en gecoat onderlijn materiaal
 •   Erg schuurbestendig
 •   Uitermate sterk
 •   Zinkend
 •   Hoge treksterkte van 25lb en 35lb
 •   Semi stijve verwijderbare coating
 •   Verkrijgbaar op spoelen van 20m
 •   Zonder repulsieve stoffen die de vis kunnen waarnemen

Verkrijgbaar in drie verschillende Kryptec® camouflagekleuren; gravel, weed en silt.

Kleur

Weed, Gravel, Silt

Trekkracht

25 lb, 35 lb

21 beoordelingen voor Carp Whisperer – Coated Hooklink

 1. Bennie

  Als je op zoek bent naar een gecoat onderlijn materiaal is dit materiaal een echte aanrader.

  Het bezit de juiste stijfheid als het gecoat is. Maar als je het stript is het gestripte gedeelte lekker soepel om het de haak goed te laten draaien.
  Het materiaal is tevens gevlekt om beter weg te vallen.

  Kortom ik ben super tevreden.

 2. Eelco Jansen

  Ik ben behoorlijk kritisch maar dit is echt een geweldig mooie lijn, die ik elke visser kan aanraden! Omdat er verschillende kleurtonen in de binnenkern zijn verwerkt en de buitenmantel semi transparent is krijg je een perfect gecamoufleerde onderlijn! Wat verder opvalt is de sterkte van de buitenmantel, want ook op de knop blijft deze mooi intact!

 3. Aak

  Knoopt goed. Mooie camouflage, sterk en ligt als een baksteen. De wens om er ook 1 zonder de Coating uit te brengen en ik ben klaar. Minder naar de winkel. Meer vissen. Thx

 4. Jordie K.

  Ik ben zeer tevreden over de onderlijn mooie camouflage lijn en de coating is goed testrippen.

 5. William G.

  Hallo ernesto. De kryptec bevalt mij uitstekend. Gebruik het op dit moment vooral voor de ronnie rig. Materiaal is lekker te verwerken. Blijft mooi stijf zodat je minder in de war gooit. Ook goed te strippen.

 6. Ger H.

  Ben er zeer tevreden over … zoals alle producten van CW! Ga zo verder :punch:

 7. Gert M.

  Super sterke onderlijnen , zeer tevreden mee!
  Net zoals alle andere producten van de ”carpwhisperer”.

 8. Hans H.

  Prima

 9. David P.

  Top product

 10. Rory J.

  Makkelijk te strippen en super camouflage

 11. martin e.

  Super

 12. Jeffrey J.

  Een van de fijnste gecoate onderlijn materiaal waar ik ooit mee heb geknoopt.
  Juiste coating eigenschappen
  En soepele kern.

 13. Hein H.

  GOED

 14. Wil H.

  Deze lijn stroopt zich goed af en laat zich super knopen, ook met de coating er nog op. Top lijn ben er blij mee.

 15. Bas B.

  Dit is de eerste keer dat ik met de Soft Coated Hooklink ga knopen en vissen heb er nog geen ervaring mee. Maar het stript en knoopt goed en voelt goed aan. Ben zeer benieuwd naar het vissen met deze lijn. Voor nu kan ik over al het materiaal wat ik inmiddels hebt gebruikt van CW in één woord samenvatten; TOP!

 16. Roelof

  Super sterk en slijtvast. De coating is super glad en is stijf genoeg om zich te strekken na het inwerpen.
  Tip… Strek de lus Knoop goed aan, anders wil de knoop doordat het materiaal zo glad is gaan glijden. Gebruik bij voorkeur een 8 Knoop!

 17. Tom D.

  Top product!

 18. Leo B.

  Top knoopt goed script wel lastig met nagel maar dat is juist goed

 19. Cas V.

  Oersterk en vlijmscherp …meer hoeft het niet te zijn…je komt ze steeds meer tegen bij collega vissers….

 20. Frans S.

  Mooie romige zoete boilie.In combinatie met de SE4 activator liquid een boilie waar je het verschil mee kan maken in elk seizoen. Ik gebruik twee verschillende maten zodat de karper steeds in een andere aasstand moet komen.De levering zoals altijd weer snel en verzorgd. Top!

 21. Etienne

  Perfecte hooklink! Makkelijk te strippen en met de coating ook goed te gebruiken op bijvoorbeeld een kanaal.

Een beoordeling toevoegen