CW toppers

Ernesto Kamminga

Ernesto Kamminga is de grondlegger van Carp Whisperer. Hij is iemand die graag andere vissers verder helpt in hun visserij! Dat zie je terug in zijn technische manier van schrijven, maar ook in zijn open houding naar andere vissers toe. Naast bekend auteur in de verschillende hengelsportbladen heeft hij ook de bestseller ‘Sprekende Hengels” geschreven!  
Meer over Ernesto weten?

Stel uw eigen rig samen

Via onze RIG configurator kunt u zelf uw eigen rig samen stellen en direct bij ons bestellen!
Selecteer op basis van Kleur, maat en soort en creëer uw ideale rig.

Rig samenstellen

CARP WHISPERER UW
KARPER-SPECIAALZAAK

CW is een community van karpervissers voor karpervissers, met als missie om kennis en ervaringen over het karpervissen middels artikelen en films te delen! Om onze woorden daadwerkelijk ‘vangkrachtig’ te maken ontwikkelen wij doordachte en kwalitatief hoogstaande end tackle producten voor het karpervissen. Met andere woorden, wanneer je op zoek bent naar echt goede rig componenten, maar ook leaders en/of hoofdlijnen die speciaal zijn ontwikkeld voor het vissen op karper, dan heb je die nu gevonden!

Naast een perfect werkende rig zijn wij van Carp Whisperer ons er terdege van bewust dat een goede boilie net zo belangrijk is. De CW boilie range is niet zo maar een range met boilies, pop-ups en wafters, maar dit is het aas waar Ernesto Kamminga al jaren met groot succes mee vist! Vandaar dat je met deze boilies op ieder water met vertrouwen kunt uitpakken, wetende dat dit aas de afgelopen 2 decennia zelfs op de moeilijkste circuit wateren zich meer dan eens bewezen heeft.

Het Carp Whisperer concept is eenvoudig, combineer onze zelfontwikkelde rig componenten met de unieke CW boilies range, voeg daarbij de juiste informatie hoe je het moet gebruiken en je gaat gevoelig meer karper vangen! Onze slogan is dan ook niet voor niets: “We want you to catch!”