Ernesto Kamminga

Op 5 jarige leeftijd mocht Ernesto voor het eerst met zijn vader mee om te vissen. Hierdoor werd het jachtinstinct van hem als jong ventje sterk geprikkeld. Met zijn vader als uitstekend leermeester wist hij al op acht jarige leeftijd zelfstandig zijn eerste karpers te vangen. Zijn gedrevenheid, ervaring, doorzettingsvermogen en het keiharde werken van toen, hebben er toe geleid dat hij is geworden wat hij op dit moment is: een zéér begaafd karpervisser.

Doordat hij vele jaren beroepsmatig als fulltime rattenvanger heeft gewerkt. Heeft hij al zijn zintuigen om dieren op te sporen ten volle kunnen ontwikkelen. Hij weet mede hierdoor als geen ander zijn “prooi” op te sporen en deze vervolgens ook daadwerkelijk te vangen. Diegenen die hem persoonlijk aan de waterkant hebben meegemaakt hebben ervaren hoe hij, ogenschijnlijk zonder moeite, ieder water naar zijn hand weet te zetten. Deze meer dan inventieve visser met een niet te evenaren jachtdrift, weet mede door zijn zeer scherpe analyses telkens weer de juiste keuzes te maken.

Daarnaast is Ernesto iemand die zeer respectvol met andere mensen omgaat en het is daarom dat hij vaak maar een tipje van de sluier laat zien van de bijna ongeloofwaardige vangsten die hij op ieder water weet neer te zetten. Aarzel daarom niet om eens een praatje met hem te maken. Hij zal je zeker op weg helpen om de puzzel van het karpervissen wat inzichtelijker te maken. Zodat ook jij meer karper kunt gaan vangen!

Volg of voeg mij toe op facebook

Michel Schoonhoven

Michel Schoonhoven wist al op jonge leeftijd dat karpervissen zijn ding is. Deze liefde voor het vissen en alles wat met deze hobby te maken heeft, straalt hij, door zijn sociale karakter, uit naar andere mensen. Daarnaast is hij ook nog eens een zeer sympathieke kerel die,  zonder zichzelf op de voorgrond te zetten, precies weet waar hij over praat. 

Als kleine jongen was Michel altijd al bij de waterkant te vinden, eerst met een vaste hengel en later met een werphengel. Door eerst veel op andere vissoorten te vissen krijg je natuurlijk veel ervaring en juist deze ervaring  zorgt voor het contante succes  dat Michel al jaren op rij weet neer te zetten.

Michel is wat je noemt een echte instant visser. Deze ‘Hit en run’ tactiek, namelijk: lokaliseren, kort voorvoeren en dan vissen, is een bijzondere spannende bezigheid die hem op het lijf geschreven is. Zijn voorliefde voor de grote plassen en kanalen, gecombineerd met bovenstaande tactiek is een zeer effectieve, maar vooral ook een leuke manier van vissen. Mocht je hem eens  tegen het lijf lopen aarzel dan niet om even een praatje te maken met deze bijzondere sympathieke kerel!

Volg of voeg mij toe op Facebook

https://www.facebook.com/michel.schoonhoven