Toont alle 10 resultaten

Pop up boilies

Op deze pagina zie je onze pop up boilies. De smaak van het haakaas is natuurlijk heel belangrijk, dat ben je vast wel met ons eens. Maar waarom zou je pop ups enkel voorzien van een flavour? Je speelt dan voornamelijk in op de visuele attractie van het haakaas en wanneer je het ons vraagt is er aanmerkelijk meer uit te halen. Het is daarom dat wij al onze hookbaits voorzien van attractieve stoffen zodat ze daadwerkelijk een voedselsignaal afgeven in het water. Ontdek hier ons assortiment pop up boilies!

Carp Whisperer Top tip: Maak eens een snowman presentatie met onze SE4 Hivisual en een SA7 zinkende boilie. Deze combi heeft ons al heel wat extra karpers opgeleverd!

Een andere hele goede tip is een kleine basismix pop up gebruiken op een Ronnie rig gevist op een bedje van pellets. Vooral op wateren waar de karpers heel voorzichtig zijn is dit een hele goede methode. Je kunt de pellets middels een pva stick aan je onderlijn bevestigen of gewoon met de voerboot droppen!

11,99 (9,91 excl. btw)
11,00 (9,09 excl. btw)
8,99 (7,43 excl. btw)
11,00 (9,09 excl. btw)
8,99 (7,43 excl. btw)
11,00 (9,09 excl. btw)
9,99 (8,26 excl. btw)

Pop up boilies kopen doe je bij Carp Whisperer

Pop up boilies voor het vissen op karper moeten onzes inziens niet alleen visueel attractief zijn. CW pop ups zijn niet nageflavourd, maar de mix zelf wordt gerold met een combinatie van bewezen appetite stimulators. De meeste worden in de viskweek gebruikt om karpers meer te laten eten, maar ook om de eetlust op te wekken. Dit merk je al snel terug in je vangsten. Wij gebruiken de pop ups zowel enkel in combinatie met de Ronnie rig of Chod rig, maar ook als snow man presentatie. Combineer maar eens onze SE4 Hivisual pop ups met een SA7 zinkende boilie of een Squid liver boilie. Beide combinaties hebben al zoveel vis opgeleverd. En wat te denken van een roze Squid liver Hivisual en een zinkende SE4 boilie? Of een pva zakje met onze karper pellets en een klein 12mm pop up als haakaasje?

Hoog drijfvermogen

CW pop ups hebben een soft bite en een redelijk hoog en langdurig drijfvermogen. Voor het vissen met een Chod rig of Ronnie rig raden we aan om de 15 mm of 18 mm versie te gebruiken. Je kunt de boilies laten drogen om ze harder te maken, dit kan handig zijn op wateren met veel kreeft. Daarnaast is er de mogelijkheid om ze na te behandelen met Activator Liquid. Echter wees hier voorzichtig mee, want het drijfvermogen zal hierdoor minder worden. Echter je kunt dit ook in je voordeel gebruiken door een handje pop ups in de activator laten soaken en op deze manier hele mooie super attractieve wafters maken. Naast de hivisual pop ups hebben we ook pop ups die gemaakt zijn van nagenoeg dezelfde basis mix als de normale zinkende boilies. Deze zogenaamde base mix pop ups zijn voor 90% identiek aan onze zinkende boilies. Ideaal om te gebruiken op zeer druk beviste wateren waar de karpers vrijwel alles al gezien hebben. Bestel nu pop up boilies online en profiteer van snelle levering!

Veelgestelde vragen over pop-up boilies

Pop up boilies maak je het eenvoudigste door lichte ingrediënten zoals garnalenmeel, kurkmeel of sodium caseinaat aan je basis mix toe te voegen. Daarnaast kun je pop ups maken door boilies op basis van melkderivaten een aantal minuten op 100 graden te verhitten in de magnetron. Als laatste kun je ook wat deeg kneden om een kurkenballetje en eventueel koken of stomen!
Het vissen met een pop up doe je door gebruik te maken van speciale karper rigs. De Ronnie rig en chod rig zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken met een pop up boilie. Daarnaast kun je een pop up boilie gebruiken voor het vissen met de zig rig. Belangrijk is dat een drijvende boilie dicht op de haak bevestigd is. Hierdoor kan de karper het haakaas niet opnemen zonder dat ook de haak in de bek komt!