Carp Whisperer – SE4 Basismix Pop up

SE4 basismix pop up boilies gemaakt van dezelfde mix als de normale SE4 boilies

Met de SE4 Basismix pop up kun je  nu een drijvend aas montage gebruiken waarbij het haakaas dezelfde uitstraling heeft als de omringende boilies! Volgens authentiek recept van Ernesto Kamminga

11,00 (9,09 excl. btw)

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

SE4 Basismix Pop up

SE4 Basismix Pop up is een drijvende boilie speciaal gemaakt om te gebruiken voor pop-up karper rigs en of snowman presentaties. Gemaakt met dezelfde basismix als de zeer succesvolle SE4 boilies. Doordat we met slechts 10% aan andere ingrediënten het drijfvermogen hebben veranderen, zijn de SE4 pop-ups nagenoeg identiek aan de normale SE4 boilies. Met andere woorden; Je kunt nu een pop-up montage gebruiken waarbij het haakaas dezelfde uitstraling heeft als de omringende boilies! Daardoor zal een karper die echt goed aast op de normale voer boilies geen argwaan krijgen bij het naar binnen zuigen van je pop up rig!

Om het maximale drijfvermogen te behouden van deze drijvende boilies is het goed om het aas niet te doorboren. Dit betekent dat je het aas het beste kunt bevestigen middels een stukje bait floss. Aan de andere kant is het drijfvermogen zo goed van ons haakaas dat je niet heel veel aan drijfvermogen gaat inboeten mocht je het aas wel doorsteken met een boilie naald. Anderzijds is het ook mogelijk om de pop up boilies te bevestigen met een bait screw of een bait swivel. Hiermee draai je een soort schroef in de boilie en voorkom je dat het aas kan inwateren.

Top tip Carp Whisperer: Doe eens een klein scheutje activator liquid naar keus over je pop up boilies en laat dit een aantal dagen intrekken! Het haakaas zal nu nog sneller attractie afgeven. Hierdoor kun je eenvoudig single hookbait vissen. In het bijzonder is het een geweldige tactiek om springende vissen aan te gooien!

Ook verkrijgbaar als SA7, Squid basemix pop up boilies!

Eigenschappen:

 • Goed drijfvermogen
 • Met extra feeding triggers
 • Nagenoeg identiek aan de SE4 boilie
 • Speciaal ontwikkelt voor pop-up- en snowman presentaties
 • Ideaal om te gebruiken i.c.m. onze SE4 en SA7 boilie range
 • Ontwikkeld door Ernesto Kamminga
 • Met de 12 mm heb je een perfecte combinatie met onze 15mm Boilies
 • Verkrijgbaar in 12mm en 16mm
Diameter

12 mm, 16 mm

1 beoordeling voor Carp Whisperer – SE4 Basismix Pop up

 1. Martin G.

  Die Beschreibung sagt alles. Wenn man ihn auf die Zunge legt bzw kaut schmeckt man wie süß und natürlich dieser Pop up ist. Und er macht sofort appetit auf mehr und das merken auch die Karpfen. Einer der besten Pop ups auf dem Markt. Dieser Pop up bringt mehr Fisch.

Een beoordeling toevoegen