Carp Whisperer – Squid Liver boilies (5kg)

Squid liver is een echte seafood boilie met bewezen natuurlijke eetlustopwekkers. De appetite stimulators in onze Squid Liver boilie prikkelen sterk de chemo-receptoren van de karper. Hierdoor is de Squid Liver zeer geschikt om instant te gebruiken op lastige circuit wateren.

51,24 (42,35 excl. btw)

Aantal Prijs per stuk
Bij aanschaf van 2 - 3 48,74
Bij aanschaf van 4 - 7 46,24
Bij aanschaf van 8 + 43,74

Artikelnummer: SL Categorieën: , Tags: , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Squid Liver boilies

Squid liver is een echte seafood boilie met bewezen natuurlijke eetlustopwekkers. De appetite stimulators in onze Squid Liver boilie prikkelen sterk de chemo-receptoren van de karper. Hierdoor is de Squid Liver zeer geschikt om instant te gebruiken op lastige circuit wateren. De geur van deze boilie is wat moeilijk te omschrijven. Maar persoonlijk vind ik dat deze boilie een hele aangename subtiele seafood achtige geur heeft. CW Squid Liver boilies bevatten geen chemische flavours maar zijn opgebouwd uit puur natuurlijke ingrediënten. Ik durf gerust te zeggen dat dit een van de beste boilies is die je kunt kopen!

Daarnaast is de verwerkbaarheid en verteerbaarheid voor de karper buitengewoon goed waardoor de vissen er langer dan normaal in door blijven eten. De Squid Liver boilie bevat alles wat een karper nodig heeft en is een echte all season boilie die ook met een gerust hart in de winter kan worden ingezet. Deze Squid boilie bevat voldoende vaste, maar ook precies de juiste dosis wateroplosbare vezels en geeft zelfs bij koude watertemperaturen een goede darmdoorloop.

Ernesto zegt: De Squid Liver durf ik overal in te zetten met de weet dat ik geen beter aas bij me kan hebben dan deze boilie.

Boilies maken een hobby binnen een hobby

Veel mensen weten wel dat het maken van boilies al vele jaren een hobby binnen een hobby voor mij is. De Squid Liver is een aas waar ik al meer dan 20 jaar mee vis. Het is een boilie die ik in de loop der jaren steeds meer en meer heb geperfectioneerd. Uiteindelijk krijg je dan een aas die op alle vlakken uitermate hoog scoort. Wanneer je met de Squid liver boilies uitpakt hoef je, jezelf geen zorgen te maken of het aas wel aanslaat. Nee je hebt dat deel van de puzzel in elkaar waardoor je jezelf kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Zoals lokalisatie van de karper, juiste presentatie van je aas etc.

Houdbaarheid

*Al onze boilies zijn semi-freezers en kunnen zowel in de vrieskist als ook tot 10 maanden daar buiten bewaard worden. We maken gebruik van een uniek droogproces waardoor de boilies lang buiten de vrieskist bewaard kunnen worden. Let wel de boilies niet bewaren in de zon en zorg ten alle tijde dat ze niet vochtig worden. De producten worden vers verzonden en bevatten geen chemische conserveringsmiddelen! Naast de Squid liver hebben we ook een hartige boilie de SA7 en een zoete boilie in onze gamma de SE4.

Eigenschappen Squid Liver boilie:

 • Seafood achtige smaak
 • Natuurlijk flavours
 • Zeer hoge instant response
 • Uitstekende darmdoorloop
 • Zeer geschikt voor lange voercampagnes
 • Inzetbaar voor alle seizoenen
 • Verkrijgbaar in 15mm,  20mm
 • Verpakt per 5 kg
 • Bijpassende Squid pop up boilies en wafters verkrijgbaar

*Perfect te combineren met de Squid Seafood Activator compound

Samenstelling Squid liver boilie:

Squid Liver voormengsel, mais, visproducten, tarwe, getoaste soja bloem, tarwekiemen, Appetite stimulators, oliën, zout.

Gewicht 5 kg
Diameter

15 mm, 20 mm, 25 mm

16 beoordelingen voor Carp Whisperer – Squid Liver boilies (5kg)

 1. jurgen v.

  Heel goed

 2. rene m.

  Hallo beste allemaal en iedereen van cw ! Met veel trots kocht ik voor het eerst..( ja..waarom niet veel eerder..) de squid liver boilies en de squid liver activator..deze wilde ik heel graag eens toepassen en proberen in mijn manier van karper visserij..omdat ik wat minder tijd heb dan wel eer..is instant vissen voor mij de nr 1 van deze tijd..ik probeer in zo kort mogelijke tijd zo goed mogelijk mijn best te doen..en in die uren het beste eruit te halen..door de ongelofelijke kennis en ervaring van jaren geleden..die ernesto heeft gedaan..tot op het heden..is daardoor een boilie ontstaan..waar werkelijk alle kennis en ervaring is ingebracht..waardoor er 1e klasse ingredienten zijn gebruikt..en vloeibare bestand delen..zodat er een meer dan fantastische boilie is ontstaan..die mij een ongelofelijke grote glimlach heeft gebracht van oor tot oor..dit geeft mijn manier van visserij vreselijk veel extra in de vorm van vertrouwen en blijdschap in het vissen…maar ook een hele grote meerwaarde..ik kan deze squid liver produkten geweldig toepassen in vele vormen..en ze passen geweldig goed in mijn manier van karpervissen..ik hoop zo spoedig mogelijk een mooie vangst te kunnen laten zien ! Dank en beste groetjes van rene.

 3. Erik E.

  Zeer goede bol snelle levering

 4. Charles w.

  De boilie ruikt goed is een prima bol.
  Plus snelle levering hellemaal toppie

 5. Roelof

  Zowel instant als op een voerplek in te zetten! Karpers blijven er van eten, ook goed te combineren met de se4 en Sa7.

 6. Gerrit M.

  Zeer tevreden goeie boilies zeer goeie resultaten tot nu toe

 7. ferry p.

  Super bol van mij mogen ze ook in 10 mm komen

 8. Richard f.

  17jaar geleden had ik een bol van een ander zeer bekende naam hier ving ik zeer veel vis op deze is uit de range gegaan en ik heb deze bol in 17 jaar niet weer kunnen vinden tot ik de cw squid liver bestelde toen ik de zak opende leek het of ik qua geur 17jaar terug in de tijd ging helemaal top voor mij niet snel een andere bol meer bedankt team cw :+1::+1::+1:

 9. Boy Z.

  Super bolle

 10. Ilonca v.

  Snelle levering en heel blij dat deze nu ook in 25mm besteld kan worden.
  Instant zeer goede resultaten. Voor mij een boilie die standaard mee gaat op een sessie!

 11. Marco S.

  Na wat diverse bollen ruim een jaar te hebben geprobeerd contact gezocht met Ernesto. Zijn advies ‘de squid liver’ boilies. Soaken met Se4 en vissen met de HYBRIDE HOOK BAIT. Eerste sessie 8 runs en 5 vissen waarvan 4 op de deze bollen. Ernesto bedankt, je hebt er een vaste klant bij!. Na overstap naar gebruik van je end tackle serie nu ook deze overstap.
  Super bedankt!!dit advies en de tijd die je neemt zie je in deze tijd niet zoveel meer.

 12. Aart J.

  Voor het eerst met deze bol gevist en mijn najaar is dik geslaagd! Mooie structuur en smaak. Na jaren MTC ben ik wel om, ik vis voorlopig met de SquidLiver!

 13. Sijmen K.

  Prima aas!

 14. Johny G.

  Na een goede voer campagne , mooie vangsten.

 15. Nick

  De praktijk moet het nog uitwijzen, maar de geur, kleur, smaak en textuur doen vermoeden dat we hier met een topper te maken hebben. Overigens ook snel geleverd.

  • Ernesto Kamminga

   Dank je wel Nick erg fijn om te lezen dat onze Squid boilies door jou net zo worden gewaardeerd als door de karpers!

 16. Etienne

  De Squid/Liver is een bol die ik, net als TCW, overal durf in te zetten. Ik heb ze nu pas in het afgelopen jaar gebruikt, en ik ben superblij met dit balletje!

Een beoordeling toevoegen