Carp Whisperer – Squid Washed out Pop up

Carp Whisperer - Squid Washed out Pop up

Met de Squid Washed out 12mm pop up kun je nu drijvende boilies gebruiken waarbij het haakaas dezelfde uitstraling heeft als de veilige oude voerboilies! Volgens authentiek recept van Ernesto Kamminga

11,00

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Squid Washed Out Pop up

Squid Washed out 12mm Pop up is een drijvende boilie speciaal gemaakt om te gebruiken voor pop-up karper rigs en of snowman presentaties. Gemaakt met dezelfde basismix als de zeer succesvolle Squid boilies. Doordat we met slechts 10% aan andere ingrediënten het washed out effect hebben gecreerd, zijn de Squid pop-ups nagenoeg identiek aan de normale Squid boilies. Met andere woorden; Je kunt nu een pop-up montage gebruiken waarbij het haakaas dezelfde uitstraling heeft als oude boilies die al langer in het water liggen! Daardoor zal een karper die met vertrouwen aast op oude boilies geen argwaan krijgen bij het naar binnen zuigen van je pop up rig!

CW top tip, een hele goede combi is een washed out pop up combineren met een normale 15mm boilie. Deze snowman presentatie doet het buitengewoon goed op moeilijke dressuur wateren.

Om het maximale drijfvermogen te behouden van deze drijvende boilies is het goed om het aas niet te doorboren. Dit betekent dat je het aas het beste kunt bevestigen middels een stukje bait floss. Aan de andere kant is het drijfvermogen zo goed van ons haakaas dat je niet heel veel aan drijfvermogen gaat inboeten mocht je het aas wel doorsteken met een boilie naald. Anderzijds is het ook mogelijk om de pop up boilies te bevestigen met een bait screw, 360 bait screw een bait swivel. Hiermee draai je een soort schroef in de boilie en voorkom je dat het aas kan inwateren.

Top tip Carp Whisperer: Doe eens een klein scheutje activator liquid naar keus over je pop up boilies en laat dit een aantal dagen intrekken! Het haakaas zal nu nog sneller attractie afgeven. Hierdoor kun je eenvoudig single hookbait vissen. In het bijzonder is het een geweldige tactiek om springende vissen aan te gooien!

Ook verkrijgbaar als SA7, SE4 en Squid liver base mix pop up boilies!

Eigenschappen:

  • Goed drijfvermogen
  • Washed out feeding triggers
  • Nagenoeg identiek aan de Squid boilie
  • Speciaal ontwikkelt voor pop-up- en snowman presentaties
  • Ideaal om te gebruiken i.c.m. onze Squid Liver boilie range
  • Ontwikkeld door Ernesto Kamminga
  • Met de 12 mm heb je een perfecte combinatie met onze 15mm Boilies
Diameter

12 mm, 16 mm

4 beoordelingen voor Carp Whisperer – Squid Washed out Pop up

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Squid Washed out Pop up” te beoordelen