Onderlijnmateriaal kopen voor het vissen op karper?

Onderlijnmateriaal

Betrouwbaar onderlijnmateriaal dat zinkt en ook nog eens zeer glad is zodat een karper het nagenoeg niet kan waarnemen in de bek. Dat is het uitgangspunt geweest tijdens de ontwikkeling van onze onderlijnmaterialen. Daarnaast hebben we gekeken naar de kleur, schuurbestendigheid en breeksterkte. Je merkt het al, we zijn super trots op ons onderlijnmateriaal en met ons vele andere karpervissers. 

Onderlijnmateriaal

5 Producten

€ 12,99
Bekijk product

CW Soft Hooklink is een snel zinkende en zeer schuurbestendige lijn, welke erg dun en soepel is voor zijn opgegeven breeksterkte. CW Soft Hooklink is ontworpen als high performance onderlijnmateriaal voor zeer moeilijk vangbare karpers.

€ 15,99
Bekijk product

CW Kryptec®  Soft Coated Hooklink 25lb en 35lb is speciaal ontworpen voor de vissers die graag met gecoat onderlijnmateriaal vissen. We gebruiken een speciale, zeer schuurbestendige hoogwaardige vezel die snel afzinkt en eenvoudig te knopen is. De Coating is zeer sterk en blijft ook intact achter de knoop iets wat bij veel andere gecoat onderlijmateriaal niet het geval is.

€ 9,99
Bekijk product

CW Kryptec® Fluoro Link is speciaal ontworpen voor de vissers die graag met een onzichtbare onderlijn of leader vissen die zinkt als een baksteen. 

€ 6,99
Bekijk product

CW Chod link is dusdanig ontworpen dat de verwerkbaarheid, knoopvastheid en niet te vergeten de schuurbestendigheid superieur is aan alles wat je tot nu toe hebt  gezien. 

€ 5,50
Bekijk product

Verkrijgbaar in 12lb  Ø 28/00 en 9lb  Ø 23/00. 

Kryptec® Zig Link onderlijnmateriaal heeft de beste eigenschappen van een aantal co-polymeren in zich verenigd. Naast een superieure knoopvastheid en unieke strekkende eigenschappen om zo het in de war gooien van de lijn te voorkomen,  beschikt deze lijn over een geweldig absorberend vermogen.

Onderlijnmateriaal kopen doe je bij CW

Onderlijnmateriaal voor het vissen op karper koop je niet zomaar! Allereerst zijn er de verschillende soorten gevlochten onderlijnen. Je hebt ze met coating maar ook zonder coating, daarnaast heb je ook onderlijnmateriaal voor het maken van een stiff rig. Als karpervisser zoek je een high performance onderlijnmateriaal die een hoge trekkracht combineert met een uitstekende camouflage. Echter onze lijnen bieden daarnaast nog behoorlijk wat extra voordelen! Want ook de kleurvastheid, afzinksnelheid, en schuurbestendigheid zijn van groot belang bij het vissen op karper. En wat te denken van de gebruikte grondstoffen die een bepaalde smaak aan het materiaal kunnen geven, of de wrijvingsweerstand van de lijn wanneer die over de lippen van de karper glijdt? Het zijn allemaal zaken waar wij bij het ontwikkelen rekening mee houden!

Gecoat onderlijnmateriaal

Kryptec® Soft Coated Hooklink is speciaal ontworpen voor de vissers die graag met gecoat onderlijn materiaal op karper vissen. Kryptec® Soft Coated Hooklink is een semi stijf en makkelijk stripbaar onderlijnmateriaal. Dit maakt het zinkend onderlijnmateriaal ideaal om Combi-rigs mee te maken. Gecoated onderlijnmateriaal is trouwens het meest gebruikte materiaal om rigs mee te maken. Door de stugge coating gooi je het nagenoeg niet in de war en krijgt de rig een goed resetvermogen. Dit laatste voorkomt het in de war raken van de montage door toedoen van witvis.

Daarnaast valt meteen het unieke camouflage patroon van deze coated hooklink op. Het mag duidelijk zijn door de verschillende kleuren valt de onderlijn weg tegen de bodem en zal elk aanknopingspunt tot het minimun wordt gereduceerd. 

De binnenkern van onze soft coated hooklink is geweven van maar liefst 8 verschillende draden hierdoor is de kern zeer glad en sterk. De kevlarachtige vezels vergroten de de schuurbestendigheid en geven een zeer natuurlijke aaspresentatie.  De matte coating breekt niet op de knoop en bevat geen hinderlijke hulpstoffen welke een vieze smaak hebben of in het water kunnen uitlekken. Al met al het ideale allround gecoat onderlijnmateriaal.

Gevlochten soepel onderlijnmateriaal

De Kryptec soft hooklink is net als de coated hooklink gemaakt van maar liefst 8 ineengevlochten draden. Door de unieke vlechtmethode is de lijn soepel en zeer sterk waardoor deze perfect de contouren van de bodem volgt. De gebruikte high performance vezels zijn kleurvast en zwaarder dan water waardoor het onderlijnmateriaal daadwerkelijk strak op de bodem ligt. Bovendien is het materiaal erg glad waardoor hij wrijvingsloos door de bek van de vis heen glijdt. Dit is het materiaal om een KD- rig of Bow rig te maken.

Fluoro link onderlijnmateriaal

Fluoro link is speciaal ontwikkeld om te gebruiken voor de Hinged stiff rig, de D rig of de German rig. Het probleem met fluoro carbon is de van nature lage knoopsterkte. Immers wanneer je fluoro carbon als onderlijnmateriaal gebruikt komen er veel krachten op een klein stukje lijn te staan en dan is de knoopsterkte zeer belangrijk. Echter daar hoef je bij onze fluoro link geen zorgen over te maken. Fluoro link is soepel en heeft een goede en vooral betrouwbare knoopsterkte heeft. Gemaakt van 100% fluoro carbon en daardoor nagenoeg onzichtbaar onder water.

Chod link onderlijnmateriaal 

Chod link is speciaal ontworpen voor het vissen met de chod rig of hinged stiff rig. Dit materiaal heeft heel veel geheugen en is veruit het stijfste materiaal op de markt. Hierdoor zal de curve welke essentieel is voor de juiste werking van de chod rig ook bij een krachtige worp in het onderlijnmateriaal blijven. Met recht een onderlijn waar we heel erg trots op zijn!