End tackle kopen voor het vissen op karper

END TACKLE

Carp Whisperer ontwikkelt kwalitatief hoogstaande producten voor het vissen op karper. Naast het end tackle gamma welke bestaat uit: karperhaken, onderlijnmateriaal, leaders, hoofdlijnen, wartels, lead clips en kant en klare rigs hebben we ook een hele goede aas/ boilie range. Wij zijn ervan overtuigd dat een echt goede boilie in combinatie met onze vlijmscherpe karperhaken een groot verschil zal maken in je vangsten!

END TACKLE

€ 27,99
Bekijk product

CW Kryptec® Invisible Mono is een zinkende hoofdlijn (Premium Co-Polymeer), welke zijn uitstekende werpeigenschappen combineert met een zeer hoge schuurbestendigheid. Door deze eigenschappen  is Kryptec® invisible mono de ideale lijn om te gebruiken voor het afstandswerpen op wateren met veel obstakels.

Op voorraad
€ 6,99
Bekijk product

CW Chod link is dusdanig ontworpen dat de verwerkbaarheid, knoopvastheid en niet te vergeten de schuurbestendigheid superieur is aan alles wat je tot nu toe hebt  gezien. 

€ 9,99
Bekijk product

CW Kryptec® Fluoro Link is speciaal ontworpen voor de vissers die graag met een onzichtbare onderlijn of leader vissen die zinkt als een baksteen. 

€ 15,99
Bekijk product

CW Kryptec®  Soft Coated Hooklink 25lb en 35lb is speciaal ontworpen voor de vissers die graag met gecoat onderlijnmateriaal vissen. We gebruiken een speciale, zeer schuurbestendige hoogwaardige vezel die snel afzinkt en eenvoudig te knopen is. De Coating is zeer sterk en blijft ook intact achter de knoop iets wat bij veel andere gecoat onderlijmateriaal niet het geval is.

€ 5,50
Bekijk product

Verkrijgbaar in 12lb  Ø 28/00 en 9lb  Ø 23/00. 

Kryptec® Zig Link onderlijnmateriaal heeft de beste eigenschappen van een aantal co-polymeren in zich verenigd. Naast een superieure knoopvastheid en unieke strekkende eigenschappen om zo het in de war gooien van de lijn te voorkomen,  beschikt deze lijn over een geweldig absorberend vermogen.

€ 3,99
Bekijk product

De CW Multi Clip Sleeve past perfect over een Multi Clip heen en is speciaal ontwikkeld om te gebruiken voor het helikoptersysteem.

€ 65,00
Bekijk product

CW Kryptec® Braided Line Sinking is een geweldige lijn om te gebruiken voor het vissen op wateren waar de karpers door sterke hengeldruk lijnschuw zijn geworden. Doordat deze lijn nagenoeg rekloos is, krijg je zelfs de meest voorzichtige aanbeet feilloos doorgegeven

Nu met een mooie korting vanaf drie klossen.

€ 3,99
Bekijk product

Alle CW Swivels worden elektrolytisch behandeld. Door deze behandeling wordt het gebruikte staal harder en duurzamer, waardoor de wartels extra sterk en hun blijvende mat zwarte kleur verkrijgen.

€ 3,99
Bekijk product

CW Ring Swivel zijn speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurgetrouw mogelijk te laten bewegen. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte vissen. Vergis je niet een wartel is een belangrijke schakel tussen jou en de karper. Daarom is de keus van de juiste wartel zeker iets om goed over na te denken! 

€ 3,99
Bekijk product

CW Ring Swivels # 11 zijn speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurgetrouw mogelijk te laten bewegen. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte vissen. Deze kwalitatief hoogstaande wartel met een zeer lage draaiweerstand en een gegarandeerde trekkracht van 50lb is zonder twijfel het beste wat er op de markt verkrijgbaar is.

€ 3,50
Bekijk product

CW Big Eye Swivels zijn speciaal ontwikkeld om de wrijvingsweerstand na het opzuigen van het haakaas te minimaliseren. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte karpers. Deze kwalitatief hoogstaande wartel met een zeer lage draaiweerstand en een gegarandeerde trekkracht van 75lb is zonder twijfel de beste wartel welke jij als karpervisser kunt gebruiken!

€ 5,50
Bekijk product

CW Heli/Chod Swivels zijn speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurgetrouw mogelijk te laten bewegen. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte vissen. Deze kwalitatief hoogstaande wartel met een zeer lage draaiweerstand en een gegarandeerde trekkracht van 50lb is zonder twijfel de beste wartel welke jij als karpervisser kunt gebruiken voor het maken van een Chod- of Hinged Stiff rig

END TACKLE

Carp Whisperer ontwikkelt kwalitatief hoogstaande producten voor het vissen op karper. Naast het end tackle gamma welke bestaat uit: karperhaken, onderlijnmateriaal, leaders, hoofdlijnen, wartelslead clips en kant en klare rigs hebben we ook een hele goede aas/ boilie range. Wij zijn ervan overtuigd dat een echt goede boilie in combinatie met onze vlijmscherpe karperhaken een groot verschil zal maken in je vangsten! 

End tackle voor de fervente karpervisser

Wanneer je onze karperhaken gaat kopen dan valt direct de ultra scherpe haakpunt op. Wij zijn van menig dat een vlijmscherpe haak het zelfhaaksysteem veel beter laat werken. Of wat te denken van ons No Escape lead clip system waarbij een karper middels het kopschudden niet meer het loodgewicht kan gebruiken om de haak te lossen? Al onze end tackle producten zijn zorgvuldig gemaakt en ontwikkeld speciaal voor het vissen op karper. Je proeft als het ware de passie en moeite die wij tijdens het ontwikkelen erin hebben gestoken. Immers bovenal zijn wijzelf karpervisser en dat maakt het grote verschil! 

Zelfs de kleinste rig componenten zijn zeer nauwkeurig gemaakt. Kijk maar eens naar onze wartels en kleine rig rings. Deze worden middels een unieke methode elektrolytisch behandeld. Hierdoor wordt het staal harder en sterker, maar vooral duurzamer. Daarbij houden we rekening met het feit dat karpers door bepaalde weekmakers of inhoudsstoffen kunnen worden afgestoten. Daarom gebruiken we geen repulsieve stoffen in onze kunststof en rubberen rig componenten. 

Naast de kwaliteit van het end tackle is camouflage ook van groot belang. Des te minder herkenningspunten er zijn des te beter het is. We werken met 3 verschillende camouflagekleuren namelijk: weed, gravel en silt. Hierdoor kun je voor elke type bodem een prefect gecamoufleerde rig en loodsysteem samenstellen. 

End tackle kopen voor het vissen op karper die je niet zomaar ergens. Naast zeer hoogwaardige producten en een snelle levertijd geven we je het best mogelijke advies. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, wanneer je ergens niet uitkomt. Wij staan je graag te woord! Ons doel is dat jij meer karpers gaat vangen!

Top