Karperspullen kopen voor het maken van je kaper rigs en loodsystemen

KARPERSPULLEN

Carp Whisperer ontwikkelt kwalitatief hoogstaande karperspullen voor het maken van karper rigs en loodsystemen. Naast onze karperspullen welke bestaat uit: karperhaken, onderlijnmateriaal, leaders, hoofdlijnen, wartels, lead clips en kant en klare rigs hebben we ook een zeer vangkrachtige boilie range in onze gamma. Wij zijn ervan overtuigd dat een echt goede boilie in combinatie met onze vlijmscherpe karperhaken een groot verschil zal maken in je vangsten!

KARPERSPULLEN

€ 27,99
Bekijk product

CW Kryptec® Invisible Mono is een zinkende hoofdlijn (Premium Co-Polymeer), welke zijn uitstekende werpeigenschappen combineert met een zeer hoge schuurbestendigheid. Door deze eigenschappen  is Kryptec® invisible mono de ideale lijn om te gebruiken voor het afstandswerpen op wateren met veel obstakels.

€ 6,99
Bekijk product

CW Chod link is dusdanig ontworpen dat de verwerkbaarheid, knoopvastheid en niet te vergeten de schuurbestendigheid superieur is aan alles wat je tot nu toe hebt  gezien. 

€ 9,99
Bekijk product

CW Kryptec® Fluoro Link is speciaal ontworpen voor de vissers die graag met een onzichtbare onderlijn of leader vissen die zinkt als een baksteen. 

€ 15,99
Bekijk product

CW Kryptec®  Soft Coated Hooklink 25lb en 35lb is speciaal ontworpen voor de vissers die graag met gecoat onderlijnmateriaal vissen. We gebruiken een speciale, zeer schuurbestendige hoogwaardige vezel die snel afzinkt en eenvoudig te knopen is. De Coating is zeer sterk en blijft ook intact achter de knoop iets wat bij veel andere gecoat onderlijmateriaal niet het geval is.

€ 5,50
Bekijk product

Verkrijgbaar in 12lb  Ø 28/00 en 9lb  Ø 23/00. 

Kryptec® Zig Link onderlijnmateriaal heeft de beste eigenschappen van een aantal co-polymeren in zich verenigd. Naast een superieure knoopvastheid en unieke strekkende eigenschappen om zo het in de war gooien van de lijn te voorkomen,  beschikt deze lijn over een geweldig absorberend vermogen.

€ 3,99
Bekijk product

De CW Multi Clip Sleeve past perfect over een Multi Clip heen en is speciaal ontwikkeld om te gebruiken voor het helikoptersysteem.

€ 65,00
Bekijk product

CW Kryptec® Braided Line Sinking is een geweldige lijn om te gebruiken voor het vissen op wateren waar de karpers door sterke hengeldruk lijnschuw zijn geworden. Doordat deze lijn nagenoeg rekloos is, krijg je zelfs de meest voorzichtige aanbeet feilloos doorgegeven

Nu met een mooie korting vanaf drie klossen.

€ 3,99
Bekijk product

Alle CW Swivels worden elektrolytisch behandeld. Door deze behandeling wordt het gebruikte staal harder en duurzamer, waardoor de wartels extra sterk en hun blijvende mat zwarte kleur verkrijgen.

€ 3,99
Bekijk product

CW Ring Swivel zijn speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurgetrouw mogelijk te laten bewegen. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte vissen. Vergis je niet een wartel is een belangrijke schakel tussen jou en de karper. Daarom is de keus van de juiste wartel zeker iets om goed over na te denken! 

€ 3,99
Bekijk product

CW Ring Swivels # 11 zijn speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurgetrouw mogelijk te laten bewegen. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte vissen. Deze kwalitatief hoogstaande wartel met een zeer lage draaiweerstand en een gegarandeerde trekkracht van 50lb is zonder twijfel het beste wat er op de markt verkrijgbaar is.

€ 3,50
Bekijk product

CW Big Eye Swivels zijn speciaal ontwikkeld om de wrijvingsweerstand na het opzuigen van het haakaas te minimaliseren. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte karpers. Deze kwalitatief hoogstaande wartel met een zeer lage draaiweerstand en een gegarandeerde trekkracht van 75lb is zonder twijfel de beste wartel welke jij als karpervisser kunt gebruiken!

€ 5,50
Bekijk product

CW Heli/Chod Swivels zijn speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurgetrouw mogelijk te laten bewegen. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte vissen. Deze kwalitatief hoogstaande wartel met een zeer lage draaiweerstand en een gegarandeerde trekkracht van 50lb is zonder twijfel de beste wartel welke jij als karpervisser kunt gebruiken voor het maken van een Chod- of Hinged Stiff rig

Karperspullen koop je in de online karper webshop van Carp Whisperer

Karperspullen koop je natuurlijk niet zomaar online in een willekeurige karper webshop. Als karpervisser wil je graag goede betrouwbare spullen die snel geleverd kunnen worden, het liefste de dag erop. Wanneer je bij ons wat bestelt in de webshop voor 15:00 gaan de spullen dezelfde dag nog met de vervoerder mee. Ook over de online betaling van je spullen in onze webwinkel hoef je je geen zorgen te maken wij hebben een maximaal beveiligde betaalomgeving middels SSL-certificaten. 

Wat biedt de CW karper webshop nog meer?

Onze online karpershop biedt je naast kant en klare karper rigs tevens de mogelijkheid om middels onze configurator je eigen karper onderlijn en loodsystemen samen te stellen. De configurator werkt heel eenvoudig. Klik op de benodigde rig component en kies de juiste kleur en maat. Daarna druk je op ”in winkelwagen” en vervolgens “ga door met winkelen”. Op deze manier bestel je eenvoudig online precies de karperspullen die je nodig bent zonder dat je iets vergeet.

Zelf ontwikkelde karperspullen

Alle karperspullen in onze online webshop zijn door ons zelf ontwikkeld en dat zie je terug in de vangsten. Wanneer je onze karperhaken bekijkt dan valt direct de ultra scherpe haakpunt op. Wij zijn van menig dat een vlijmscherpe haak het zelfhaaksysteem veel beter laat werken. Of wat te denken van ons No Escape lead clip system waarbij een karper middels het kopschudden niet meer het loodgewicht kan gebruiken om de haak te lossen? Al onze karperspullen zijn zorgvuldig gemaakt en ontwikkeld speciaal voor het vissen op karper. Je proeft als het ware de passie en moeite die wij tijdens het ontwikkelen erin hebben gestoken. Immers bovenal zijn wijzelf karpervisser en dat maakt het grote verschil! 

Zelfs de kleinste rig componenten zijn zeer nauwkeurig gemaakt. Kijk maar eens naar onze wartels en rig rings. Deze worden middels een unieke methode elektrolytisch behandeld. Hierdoor wordt het staal harder en sterker, en aanzienlijk duurzamer. Daarbij houden we rekening met het feit dat karpers door bepaalde weekmakers of inhoudsstoffen kunnen worden afgestoten. Daarom gebruiken we geen repulsieve stoffen in onze lead clips & rubbers en alle overige karperspullen. 

Naast de kwaliteit van onze karperspullen is camouflage ook van groot belang. Des te minder herkenningspunten er zijn des te eenvoudiger wordt een karper vangbaar. We werken met 3 verschillende camouflagekleuren namelijk: weed, gravel en silt. Hierdoor kun je, voor elke type bodem, in onze karper webwinkel perfect gecamoufleerde karper rigs en loodsystemen samenstellen. 

CW de karper shop online helpt je op weg!

Spullen voor het karpervissen koop je niet zomaar in elke karper webshop. Kies je als karpervisser voor CW dan mag je weten dat wij je graag verder helpen door het geven van de juiste informatie.   Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, wanneer je ergens niet uitkomt. Wij staan je graag te woord! Ons doel is dat jij meer karpers gaat vangen met onze boilies en karperspullen!