Boilies kopen voor het vissen op karper? Vind hier echt goede boilies!

Boilies

Zoals je weet geloven we niet in het marketingconcept waarbij je elk jaar een nieuwe boilie op de markt brengt. Het belangrijkste ingrediënt in een boilie is vertrouwen. Maar om een dergelijke bol te ontwikkelen kost heel veel tijd en energie. Wanneer je kiest voor 1 van ons karperaas, kies je voor een aas die zich over vele jaren ruimschoots heeft bewezen. En dat is natuurlijk erg fijn om te weten! Vis er zelf maar eens mee en je zult zien wat we bedoelen met vertrouwen

Boilies

5 Producten

€ 43,50
Bekijk product

Savoury Addicted wekt, zoals de naam al aangeeft, een hoge mate van ‘afhankelijkheid/addictie op. M.a.w. eenmaal geproefd blijven de vissen met graagte terug komen en dat zie je natuurlijk terug in de vangsten.

PRIJS IS PER 5 KG VERPAKKING
€ 39,00
Bekijk product

De Sweet Essential of te wel SE4 is een romige, zoete boilie met zeer vangkrachtige attractoren. Wanneer je de boilie proeft dan krijg je, mede door de zoete smaak van de eetlustopwekkers, direct een overtollige speeksel-boost in je mond.

PRIJS IS PER 5 KG VERPAKKING
€ 48,50
Bekijk product

SQUID LIVER boilie

Squid liver is een echte seafood boilie met bewezen natuurlijke eetlustopwekkers. De appetite stimulators in onze Squid Liver boilie prikkelen sterk de chemo-receptoren van de karper. Hierdoor is de Squid Liver zeer geschikt om instant te gebruiken op lastige circuit wateren.

PRIJS IS PER 5 KG VERPAKKING
€ 2,99
Bekijk product

Boilie Wrap is speciaal door Team CW ontwikkeld om er voor te zorgen dat het haakaas langer intact blijft. Ideaal om te gebruiken op wateren waar witvis, dwergmeerval en kreeft het haakaas van de hair halen.

€ 5,50
Bekijk product

De Bait Swivel is speciaal ontwikkeld om de inhakingsefficientie van je onderlijnmontage sterk te verbeteren. De Bait Swivel drukt als het ware de punt van de haak in de onderlip van de karper. Het bevestigen van het haakaas is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door simpel weg het haakaas op de wartel drukken gevolgd door een hookbead heb je de perfect bevestiging. Dit is de trouwens de wartel om te gebruiken voor de Point Down rig en Ronnie rig. 

Boilies kopen voor het vissen op karper? Welke zijn de beste?

Zoals je weet geloven we niet in het marketingconcept waarbij je elk jaar een nieuwe boilie op de markt brengt. Het belangrijkste ingrediënt in ons aas is vertrouwen. Maar om dit te krijgen heb je een echt goed aas nodig een bol die zowel instant als ook op lange termijn super attractief is en blijft voor de karper. Wanneer je kiest voor onze boilies, kies je voor een karperaas die zich over vele jaren ruimschoots heeft bewezen. En dat is natuurlijk erg fijn om te weten! Vis er zelf maar eens mee en je zult zien wat we bedoelen met vertrouwen.

De boilies van CW hebben zich bewezen over vele jaren

Veel mensen weten wel dat aas altijd al een hobby binnen een hobby is geweest voor mij. Naast vele observaties in mijn grote aquarium heb ik samen met mijn visvrienden ook zeer veel praktijk testen gedaan. Er zijn wat dat aangaat maar weinig stoffen die daadwerkelijk de chemoreceptoren prikkelen van een karper. En dan nog moet alles in de juiste verhouding verwerkt worden, alleen dan zul je echt het verschil gaan maken. Ik durf gerust te zeggen dat een groot percentage van mijn succes komt omdat ik met goed aas vis.

Een echt goede boilie heeft zoveel voordelen. Het zet de karper allereerst aan om langer en gretiger te blijven dooreten maar het laat je rig ook beter werken. Immers wanneer het haakaas met graagte, lees dieper naar binnen wordt gezogen zal de haak beter vlees kunnen pakken. Daarnaast blijft een echt lekker deeg balletje langer in de bek wat natuurlijk de werking van je onderlijn aanzienlijk verbeterd.

Bulk deals en boilie aanbiedingen

Veel karpervissers die grote hoeveelheden voerboilies kopen hebben we speciale boilie bulk deals. De webshop past voor deze karpervissers een automatische staffelkorting toe. Het systeem treedt al in werking wanneer je 10 kg of meer in je winkelwagen stopt. Uiteraard zijn bij als onze bollen ook bijpassende dips, wafters, pellets en pop ups verkrijgbaar.   

Freezer boilies versus ready made

Vroeger was het zo dat houdbare boilies de zogenaamde ready mades aanzienlijk minder goed vingen dan freezer baits. Dit had alles te maken met de repulsieve conserveringsmiddelen die nog steeds worden gebruikt in veel deegballetjes. De manier van conserveren die wij toepassen is volledig natuurlijk. Er komen geen afstotende conserveringsmiddelen aan te pas waardoor de vangkracht van het aas dat wij maken niets onderdoet voor zelf gedraaide diepvriesboilies. Sterker nog de manier die wij toepassen geeft het aas zelfs nog wat meer attractie. De houdbaarheid van onze bollen zijn wel wat beperkt en we raden aan om ze binnen een tijdsbestek van 10 maand op te vissen. Daarnaast is het raadzaam om om ze donker en koel te bewaren.

Vers gedraaid

Om onze houdbaarheid te kunnen garanderen is het zaak dat je als karpervisser het aas zo vers als mogelijk krijgt aangeleverd. Om dit te kunnen garanderen kan het soms zijn dat er af en toe een korte levertijd is. Dit komt omdat we elke 2 week als onze basis ingrediënten opdraaien. Op deze manier hebben we een zo goed mogelijke doorloopsnelheid en kunnen we een zeer constante en hoge kwaliteit waarborgen.

SE4 Sweet Esssential

De SE4 Sweet Essential boilies heeft een geweldige reputatie opgebouwd. De speciale gistextracten en Japanse eetlustopwekkers geven samen met de unieke SE4 voormengsel een sterk voedselsignaal af in het water. De SE4 boilies hebben een natuurlijke zoet, romige, scopex achtige smaak die karpers sterk weten te waarderen. Te verkrijgen in 12mm, 15mm en 20mm.

SA7 Savoury Addicted

Wanneer je de SA7 Savoury Addicted boilie ruikt komt deze dicht in de buurt van de oude shellfish sense appeal van Rod Hutchinson. De SA7 heeft een hartige smaak en een zeer breed attractiviteitsspectrum die zowel instant als ook op lange termijn bijzonder hoog scoort. Voorzien van 100% wateroplosbare chemoreceptor prikkelaars die speciaal zijn ontwikkeld om karpers meer te laten eten.

Squid Liver

Onze Squid Liver boilies zijn gemaakt om de chemoreceptoren van de karper optimaal te prikkelen. Dit karperaas kenmerkt zich door zijn bijzonder hoge attractie en is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Er zitten dus ook geen kunstmatige flavours in verwerkt. Eerlijk gezegd vind ik de geur als mens niet bijzonder aangenaam, maar daar denken de karpers echt heel anders over. Ga er maar eens mee vissen en dan ervaar je hoe het is om een echt goede boilie te gebruiken!