Zeer attractief karperaas ontwikkeld door Ernesto Kamminga

Boilies

Zoals je weet geloven we niet in het marketingconcept waarbij je elk jaar een nieuwe boilie op de markt brengt. Het belangrijkste ingrediënt in een boilie is vertrouwen. Maar om dit te krijgen heb je tijd nodig en dat moet door de jaren heen worden opgebouwd. Wanneer je kiest voor 1 van onze boilies, kies je voor een boilie die zich over vele jaren ruimschoots heeft bewezen. En dat is natuurlijk erg fijn om te weten! Vis er zelf maar eens mee en je zult zien wat we bedoelen met vertrouwen

Boilies

4 Producten

€ 43,50
Bekijk product

Savoury Addicted wekt, zoals de naam al aangeeft, een hoge mate van ‘afhankelijkheid/addictie op. M.a.w. eenmaal geproefd blijven de vissen met graagte terug komen en dat zie je natuurlijk terug in de vangsten.

Op vooraad, PRIJS IS PER 5 KG VERPAKKING
€ 41,50
Bekijk product

De Sweet Essential of te wel SE4 is een romige, zoete boilie met zeer vangkrachtige attractoren. Wanneer je de boilie proeft dan krijg je, mede door de zoete smaak van de eetlustopwekkers, direct een overtollige speeksel-boost in je mond.

Op vooraad, PRIJS IS PER 5 KG VERPAKKING
€ 48,50
Bekijk product

SQUID LIVER boilie

Squid liver is een echte seafood boilie met bewezen natuurlijke eetlustopwekkers. De appetite stimulators in onze Squid Liver boilie prikkelen sterk de chemo-receptoren van de karper. Hierdoor is de Squid Liver zeer geschikt om instant te gebruiken op lastige circuit wateren.

Op voorraad, PRIJS IS PER 5 KG VERPAKKING
€ 2,99
Bekijk product

Boilie Wrap is speciaal door Team CW ontwikkeld om er voor te zorgen dat het haakaas langer intact blijft. Ideaal om te gebruiken op wateren waar witvis, dwergmeerval en kreeft het haakaas van de hair halen.

Boilies kopen doe je bij CW

Wanneer je opzoek bent naar boilies die zowel instant als ook op lange termijn zich over meer dan 2 decennia hebben bewezen dan ben je bij ons aan het juiste adres! Onze boilies zou je in het kort kunnen omschrijven als zeer goed vangende boilies die je overal met vertrouwen kunt inzetten. Dit laatste komt natuurlijk niet zomaar uit de lucht vallen. 

De SE4, SA7 en Squid Liver boilies zijn doorontwikkeld en door de jaren heen steeds verder verbeterd zodat alle kinderziektes eruit zijn gehaald. M.a.w. je koopt niet zomaar een zak boilies, maar je koopt een bewezen aas waar je met het volste vertrouwen mee kunt vissen! Vooral dit laatste is zo ontzettend belangrijk. Want, wil je als visser echt een stap vooruit maken? Dan moet je 100% vertrouwen hebben in het aas wat je gebruikt. En dat kan alleen met echt goede boilies! Zeg nu zelf het is toch heerlijk wanneer je de hengels uitwerpt en je nooit meer hoeft te twijfelen aan hetgeen onder de haak hangt?

SE4 Sweet Esssential boilie

De SE4 Sweet Essential boilies heeft een geweldige reputatie opgebouwd. De speciale gistextracten en Japanse eetlustopwekkers geven samen met de unieke SE4 voormengsel een sterk voedselsignaal af in het water. De SE4 boilies hebben een natuurlijke zoet, romige smaak die karpers sterk weten te waarderen. Te verkrijgen in 12mm, 15mm en 20mm boilies

SA7 Savoury Addicted boilie

Wanneer je de SA7 Savoury Addicted boilie ruikt komt deze dicht in de buurt van de oude shellfish sense appeal van Rod Hutchinson. De SA7 boilie heeft een hartige smaak en een zeer breed attractiviteitsspectrum die zowel instant alsook op lange termijn bijzonder goed scoort. Voorzien van 100% wateroplosbare chemoreceptor prikkelaars die speciaal zijn ontwikkeld om karpers meer te laten eten.

Squid Liver boilie

De Squid Liver boilies is echt een bijzonder aas. Deze boilie kenmerkt zich door zijn bijzonder hoge attractie en is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. Er zitten dus ook geen kunstmatige flavours in verwerkt. Eerlijk gezegd vind ik de geur niet bijzonder lekker of zo maar daar denken de karpers echt heel anders over. Ga er maar eens mee vissen en dan weet je hoe het is om een echt goede boilie te gebruiken!  

Top