SA7 SAVOURY ADDICTED Bekijk groter

SA7 SAVOURY ADDICTED

Nieuw

Savoury Addicted wekt, zoals de naam al aangeeft, een hoge mate van ‘afhankelijkheid/addictie op. M.a.w. eenmaal geproefd blijven de vissen met graagte terug komen en dat zie je natuurlijk terug in de vangsten.

Meer details

Op vooraad, PRIJS IS PER 5 KG VERPAKKING

43,50 €

  • 15mm
  • 20mm

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
2 2,50 € Tot 5,00 €
4 5,00 € Tot 20,00 €
8 7,50 € Tot 60,00 €

Meer informatie

SA7 SAVOURY ADDICTED (5kg inhoud)

 

Savoury Addicted wekt, zoals de naam al aangeeft, een hoge mate van ‘afhankelijkheid/addictie op. M.a.w. eenmaal geproefd blijven de vissen met graagte terug komen en dat zie je natuurlijk terug in de vangsten. SA7 bevat 7 verschillende sleutel ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de vangkracht van deze boilie. Het eerste wat opvalt, is de aangename, maar subtiele geur die een wat vleesachtige ondertoon verraadt. Door de unieke samenstelling van dit aas, zal deze, eenmaal in contact met water een reactie aangaan waardoor de chemoreceptoren van de karper sterk geprikkeld worden. Dit maakt, dat de SA7 direct als zijnde voedsel wordt gezien door de karper en je ook zonder voorvoeren verzekerd mag zijn van een uitstekende instant respons. Het mooie is dat de SA7 puur de smaaksensoren van de karper prikkelt en je daardoor zeer weinig last hebt van brasem!

De SA7 bevat alles wat een karper nodig heeft en is en echte all season boilie die ook met een gerust hart in de winter kan worden ingezet. De bol bevat voldoende vaste, maar ook precies de juiste dosis wateroplosbare vezels en geeft zelfs bij koude watertemperaturen een goede darmdoorloop.

*Al onze boilies zijn semi-freezers en kunnen zowel in de vrieskist als ook tot 10 maanden daar buiten bewaard worden. De producten worden vers verzonden en bevatten geen chemische conserveringsmiddelen! 

Eigenschappen:

  •          Hartige smaak
  •          Instant attractie
  •          Goede darmdoorloop
  •          Inzetbaar voor alle seizoenen
  •          Zeer geschikt voor voercampagnes
  •          Verkrijgbaar in 15mm en 20mm
  •          Inhoud per verpakking is 5kg 

 

Perfect te combineren met de SA7 Activator voor de ultieme attractie! 

Path: > > SA7 SAVOURY ADDICTED

Accessoires