Squid Liver boilies Bekijk groter

Squid Liver boilies

Nieuw

SQUID LIVER boilie

Squid liver is een echte seafood boilie met bewezen natuurlijke eetlustopwekkers. De appetite stimulators in onze Squid Liver boilie prikkelen sterk de chemo-receptoren van de karper. Hierdoor is de Squid Liver zeer geschikt om instant te gebruiken op lastige circuit wateren.

Meer details

Op voorraad, PRIJS IS PER 5 KG VERPAKKING

48,50 €

 • 15mm
 • 20mm

Volumekorting

AantalKortingU bespaart
2 2,50 € Tot 4,99 €
4 5,00 € Tot 19,98 €
8 7,50 € Tot 59,96 €

Meer informatie

SQUID LIVER boilie

Squid liver is een echte seafood boilie met bewezen natuurlijke eetlustopwekkers. De appetite stimulators in onze Squid Liver boilie prikkelen sterk de chemo-receptoren van de karper. Hierdoor is de Squid Liver zeer geschikt om instant te gebruiken op lastige circuit wateren. De geur van deze boilie is wat moeilijk te omschrijven. Maar persoonlijk vind ik dat deze boilie een hele aangename subtiele seafood achtige geur heeft. CW Squid Liver boilies bevatten geen chemische flavours maar zijn opgebouwd uit puur natuurlijke ingrediënten. Ik durf gerust te zeggen dat dit een van de beste boilies is die je kunt kopen!

Daarnaast is de verwerkbaarheid en verteerbaarheid voor de karper buitengewoon goed waardoor de vissen er langer dan normaal in door blijven eten. De Squid Liver boilie bevat alles wat een karper nodig heeft en is een echte all season boilie die ook met een gerust hart in de winter kan worden ingezet. Deze Squid boilie bevat voldoende vaste, maar ook precies de juiste dosis wateroplosbare vezels en geeft zelfs bij koude watertemperaturen een goede darmdoorloop.

Ernesto zegt: De Squid Liver durf ik overal in te zetten met de weet dat ik geen beter aas bij me kan hebben dan deze boilie.

Veel mensen weten wel dat het maken van boilies al vele jaren een hobby binnen een hobby voor mij is. De Squid Liver is een aas waar ik al meer dan 20 jaar mee vis. Het is een boilie die ik in de loop der jaren steeds meer en meer heb geperfectioneerd. Uiteindelijk krijg je dan een aas die op alle vlakken uitermate hoog scoort. Wanneer je met de Squid liver boilies uitpakt hoef je, jezelf geen zorgen te maken of het aas wel aanslaat. Nee je hebt dat deel van de puzzel in elkaar waardoor je jezelf kunt concentreren op andere belangrijke zaken. Zoals lokalisatie van de karper, juiste presentatie van je aas etc.

Houdbaarheid

*Al onze boilies zijn semi-freezers en kunnen zowel in de vrieskist als ook tot 10 maanden daar buiten bewaard worden. We maken gebruik van een uniek droogproces waardoor de boilies lang buiten de vrieskist bewaard kunnen worden. Let wel de boilies niet bewaren in de zon en zorg ten alle tijde dat ze niet vochtig worden. De producten worden vers verzonden en bevatten geen chemische conserveringsmiddelen!

Eigenschappen Squid Liver boilie:

 • Seafood achtige smaak
 • Natuurlijk flavours
 • Zeer hoge instant response
 • Uitstekende darmdoorloop
 • Zeer geschikt voor lange voercampagnes
 • Inzetbaar voor alle seizoenen
 • Verkrijgbaar in 15- en 20mm
 • Verpakt per 5 kg
 • Bijpassende Squid Hi-visuals en wafters verkrijgbaar

*Perfect te combineren met de Squid Seafood Activator compound

Samenstelling:

Squid Liver voormengsel, mais, visproducten, tarwe, getoaste soja bloem, tarwekiemen, Appetite stimulators, oliën, zout.

Path: > > Squid Liver boilies

Accessoires