Pulex Zig Mix

PZG

Nieuw

Pulex Zig Mix is speciaal gemaakt om een langdurige stroom van attractie door de waterkolom te geven. Voor het beste effect meng je de Pulex Zig mix met de Pulex Zig Liquid. Beiden maken deel uit van onze unieke 100% wateroplosbare katalyse systeem. In hersluitbare 3 kg zakken

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

18,99 €

Meer informatie

PULEX Zig Mix

Pulex Zig Mix is speciaal gemaakt om een langdurige stroom van attractie door de waterkolom te geven. Voor het beste effect meng je de Pulex Zig mix met de Pulex Zig Liquid. Beiden maken deel uit van onze unieke 100% wateroplosbare katalyse systeem. Zig mix is het hele jaar door inzetbaar en ideaal om het up en down effect te maken.

Het up en down effect van de Pulex Zig Mix kan tevens gebruikt worden om PVA-sticks te maken. Om te voorkomen dat het PVA smelt raden wij aan om de stick mix aan te maken met Pulex Zig Liquid. Op deze manier krijg je een PVA vriendelijke stick mix met opstijgende deeltjes.

 

Carp Whisperer Top Tip; Je kunt de speciale rib zak gebruiken om het zig voer in aan te maken je bent daardoor geen emmer nodig!

 

Eigenschappen:

  • Hersluitbare rib zak
  • Zak kan gebruikt worden om de Pulex Zig Mix in aan te maken
  • Actieve bestanddelen met Up and down effect
  • Zeer attractief het hele jaar door
  • Zak kan gebruikt worden om mix in aan te maken
  • 3kg inhoud

We raden aan om de Pulex Zig mix tezamen met de Pulex Liquid te gebruiken.

Path: > > Pulex Zig Mix

Accessoires