SAFETY LEAD CLIP LEADER WEED kant en klaar
zoom_in
  • SAFETY LEAD CLIP LEADER WEED kant en klaar
  • SAFETY LEAD CLIP LEADER WEED kant en klaar
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
SCSW

De Safety Lead Clip Leaders zijn speciaal ontwikkeld om bij hoofdlijnbreuk enkel de onderlijn achter te laten.

€ 10,50
Inclusief belasting
764 Items
Kleur

  • Voor 15.00 besteld? Zelfde dag verzonden Voor 15.00 besteld? Zelfde dag verzonden
  • Gratis verzending* vanaf €50 Gratis verzending* vanaf €50

Omschrijving

SAFETY LEAD CLIP LEADERS kant en klaar

 

Safety Lead Clip Leaders zijn nu verkrijgbaar als kant en klare leader!

De Safety Lead Clip Leaders zijn speciaal ontwikkeld om bij hoofdlijnbreuk enkel de onderlijn achter te laten. Met dit systeem kun je echt veilig vissen en hoef je niet meer bang te zijn dat een karper zich kan ophangen aan een leader of resterende hoofdlijn. Wel raden wij aan om altijd een weerhaakloze haak te gebruiken voor een echt visveilig systeem.

 

Het mooie aan onze Safety Lead Clips is dat het No Escape Principe behouden blijft. M.a.w Wanneer de karper met zijn kop schudt kan hij het loodgewicht niet gebruiken om de haak te lossen. Daarbij heb je met dit wartelloodsysteem altijd een goede presentatie ook op zachte bodems.

 

Om het systeem goed te laten werken hebben de boring van onze lead clip wat groter gemaakt waardoor de leader inclusief hoofdlijnknoop eenvoudig door de clip heen kan glijden. Uiteraard hebben we de Safety Lead Clip voorzien van een quick change swivel waardoor het bevestigen van een onderlijn super eenvoudig is.

Geen loden kern!

De Lead Free Leader bevat geen loden kern maar is gemaakt van een super zware vezel welke kleurvast is. Super zwaar is ook werkelijk super zwaar want met een soortelijke massa van 1,5 keer het gewicht van Fluoro carbon, mag je met recht spreken over een snel zinkende leader. De diameter van de leader heeft precies de juiste dikte om een perfecte aansluiting te maken met de tailrubber. Hierdoor voorkom je het in de war werpen van je montage.

 

CW kant en klare Safety Lead Clip leaders zijn special ontworpen om te voorkomen dat een karper middels het kopschudden door het gewicht van het lood de haak kan lossen!

 

Alle CW leaders worden zorgvuldig met de hand geknoopt van alleen de allerbeste materialen uit onze Kryptec® range. Op deze manier kan jij zorgeloos met een perfect visveilige systeem vissen dat zich niet alleen onderscheidt in betrouwbaarheid, maar vooral door zijn vangkrachtige werking!

 

Gebruikte producten:

• CW Kryptec® Lead Free Leader 80lb

• CW electroplated Quick change swivel #8

• CW Tail Rubber

• CW No Escape Lead Clip

 

Eigenschappen:

• Snelzinkend

• Zeer schuurbestendig

• Verkrijgbaar in: gravel, weed en silt

 

*Ook verkrijgbaar als Heli/Chod, No-escape Lead-clip en In-line loodsysteem

Product accessoires

Gerelateerde producten