Bow Micro Barb
zoom_in
 • Bow Micro Barb
 • Bow Micro Barb #6
keyboard_arrow_left keyboard_arrow_right
BO6

Micro Barb, Barbless, Black Edition

Bow karperhaken zijn werkelijk vlijmscherp en uitzonderlijk sterk. Dit maakt de Bow haak tot de ideale haak om te gebruiken in moeilijke omstandigheden waarbij een gehaakte vis niet mag losschieten.

Nu ook verkrijgbaar als Black edition, (maat 8 micro barb)

€ 5,99
Inclusief belasting
484 Items
Haak maat
Soort

 • Wegens vakantie periode hanteren wij een aangepaste verzending Wegens vakantie periode hanteren wij een aangepaste verzending
 • Bestellingen worden op maandag, dinsdag en woensdag verwerkt en verzonden Bestellingen worden op maandag, dinsdag en woensdag verwerkt en verzonden

Omschrijving

BOW karperhaken

CW Bow haken zijn speciaal door ons ontwikkeld om te gebruiken als de ideale BIG FISH haak. Door zijn unieke haakbocht in de vorm van een boog, biedt de Bow haak een bijzonder stabiele houvast ook onder de meest zware omstandigheden.

Bow haken kenmerken zich door een werkelijk ultra lange, vlijmscherpe haakpunt. Ze zijn gefabriceerd van een hoogwaardiger en sterker staal dan wat je tot nu toe gewend was. Hierdoor kun je de Bow haken ook gerust inzetten op obstakelrijke wateren waar wat zwaarder gedrild moet worden.

Wij hebben er bewust voor gekozen om het oog niet naar binnen te buigen. Dit verkleint de gabe en dus ook de inhaking. Daarnaast hebben wij de Bow haak een dusdanig uniek design gegeven, dat deze haak de perfecte draai eigenschappen combineert met de ultieme houvast!!

Wanneer je opzoek bent naar een haak voor nagenoeg iedere omstandigheid, voor zowel bodem- als pop-ups presentaties, dan is de CW Bow zeker de haak die jij zoekt. Je kunt de deze haak het beste gebruiken met onze line adaptor. Een CW line adaptor heeft namelijk de juiste vorm om de Bow haak snel naar de onderlip te doen draaien. Voor de juiste aasaanbieding raden wij CW Kryptec coated hooklink soft aan. Dit onderlijnmateriaal zinkt snel af naar de bodem en is daarnaast zeer schuurbestendig.

Nu ook de Bow in black edition

De Bow black edition kenmerkt zich door een ultra glad oppervlak en zijn donkere kleur. Deze nieuwe licht glanzende zwarte coating wordt met een speciale techniek aangebracht en geeft de haak de ultieme bescherming. De Black edition karper haken zijn zelfs zoutwaterbestendig en daardoor perfect inzetbaar op wateren met zure bodems waar normale haken snel worden aangetast.

Uiteraard zijn ze gemaakt van hetzelfde V23 staal en daarom net zo sterk als onze normale Bow haken. De bedoeling is dat alle andere haken straks ook verkrijgbaar zijn als black edition. De Black editon haken vallen wat beter weg tegen silt en weed bodems. Waarbij de normale grijze Bow karperhaken goed wegvallen bij het gebruik op lichte gravel en leembodems.

Voor meer informatie kijk ook eens bij onze artikelen; Bow-rig en de KD-rig

Ons doel is om jouw meer vissen te laten vangen! CW haken zijn daarom niet alleen veel scherper en sterker dan vergelijkbare haken, maar zullen door hun unieke design ook daadwerkelijk meer vis opleveren!

Specificaties:

 • Vlijm, maar dan ook vlijm scherp, voor snelle inhaking

 • Uniek design voor betere inhaking en voorkomen van losschieters

 • Micro weerhaak voor snelle penetratie en voorkomen van beschadigingen in de bek

 • Speciaal gesmeed voor extra sterkte
 • Ultra gladde coating voor betere penetratie

 • Gemaakt van het beste kwaliteit staal voor maximale sterkte

 • Verpakt per tien stuks

 • Bow design haakbocht

 • Ook verkrijgbaar als Barbless versie #4, #6 en #8

 • En in Black edition #8 micro barb

Verkrijgbaar in de maten 8, 6 en 4

Gerelateerde producten

Related articles on blog