Circle rig pakket weed Bekijk groter

Circle rig pakket weed

CRPW

Nieuw

Sterk, vlijmscherp en wanneer je op zoek bent naar een rig waarbij het lossen van de karper tot de verleden tijd behoord dan is de Circle rig de karperonderlijn die je zoekt!

Meer details

34,00 €

In plaats van 34,98 €

Meer informatie

Circle rig pakket

De Circle rig is heel eenvoudig om te maken. Je neemt 35 cm Kryptec soft coated hooklink en stript met een Multi tool 13cm van de coating. In het uiteinde maak je een kleine lus waar je een boilie aan bevestigd. Schuif nu een rig ring op het onderlijnmateriaal en zet deze op ongeveer 1 cm van de boilie middels een platte knoop vast.

Nu kun je de Circle haak door de rig ring steken en bevestigen middels een knotless knot. Knip vervolgens 1 cm shrink tube af en schuif dit over het oog van de haak. Daarna maak je het shrink tube warm middels stoom en krimp je het netjes strak over de knoop.

Het enige wat je dan nog moet doen is een tungsten hooklink sleeve op het onderlijnmateriaal schuiven. Het andere einde werk je af met een kleine knoop zodat je de onderlijn heel eenvoudig op een kant en klare lead free leader kunt monteren.

De Circle rig pakket bevat de volgende componenten:

  • Circle haak 4
  • Rig ring 3.7
  • Kryptec® soft coated hooklink 35lb
  • Tungsten anti tangle hooklink sleeve 20 mm
  • Shrink tube haakmaat 4
Path: > > > > Circle rig pakket weed

Inhoud