MULTI TOOL

MT

Nieuw

Met de CW Multi Tool kan je op een eenvoudige manier de coating van het onderlijnmateriaal kunt verwijderen. Met de handige haak trek je heel eenvoudig de knop strak zodat deze zijn maximale sterkte krijgt.”

Meer details

6,99 €

Meer informatie

CW MULTI TOOL

De CW Multi Tool is speciaal ontworpen om de coating te verwijderen van gecoate onderlijnen zoals CW Kryptec® Coated Hooklink. De Multi Tool is voorzien van een metalen inleg met een kleine inkeping. Door de gecoate onderlijn hierin te leggen kun je heel gemakkelijk een kleine snee maken in de coating zonder dat je hiermee de gevlochten kern van het onderlijnmateriaal beschadigd. De Multi Tool is multifunctioneel en naast het strippen van gecoat onderlijnmateriaal is de Multi Tool voorzien van een stevige metalen haak welke uiterst geschikt is om knopen mee  strak te trekken!  

“CW Multi Tool is dusdanig vorm gegeven dat je op een heel eenvoudige manier de coating van het onderlijnmateriaal kunt verwijderen. Met de handige haak trek je heel eenvoudig de knop strak zodat deze zijn maximale sterkte krijgt.”

Eigenschappen:

  •          Klein en handig design
  •          Speciale metalen inleg met inkeping
  •          Ontwikkeld voor gecoate onderlijnmateriaal
  •          Voorzien van stevige metalen haak
  •          Twee in één concept!

 

 

Path: > > > > MULTI TOOL

Accessoires