Ernesto Kamminga

Ernesto is de grondlegger van CW. Hij is iemand die graag andere vissers verder helpt in hun visserij en dat zie je terug in zijn technische manier van schrijven en informatieve video’s, maar ook in zijn open houding jegens andere vissers. Naast bekend auteur in de verschillende hengelsportbladen heeft hij ook de bestseller ‘Sprekende Hengels’ geschreven! Een boek boordevol met tips en tactische uitleg.

Met het schrijven van Sprekende Hengels werden ook de eerste stappen in de productontwikkeling gezet en wist Ernesto daadwerkelijk bepaalde ideeën om te zetten naar tastbare producten. Producten die tot stand komen door zijn uitzonderlijk goed technisch inzicht, maar vooral ook door zijn tientallen jaren ervaring als karpervisser. Kijk maar eens naar de No Escape Leadclip, of naar de door hemzelf ontwikkelde karperhaken of boilie range. Ieder product spreekt voor zich en is met passie en liefde voor het karpervissen ontworpen!

Mocht je Ernesto eens tegen het lijf lopen aan de waterkant of op een beurs, aarzel daarom niet om eens een praatje met hem te maken. Hij zal je zeker op weg helpen om de puzzel van het karpervissen wat inzichtelijker te maken. Zodat jij meer karpers kunt gaan vangen!

Volg of voeg mij toe op facebook