Categorie archieven: Winter

Welke karper rigs voor in de winter?

Karper tips over rigs en dan specifiek het gebruik in de winter leer je hier! In het winter gebruik je andere karper rigs dan bijvoorbeeld in het najaar of zomer periode. Immers karpers eten vrijwel niet door de koude watertemperatuur. Dit betekent dat de karpers in deze periode van het jaar het beste gevangen kunnen worden met snel prikken onderlijnmontages. Daardoor is het gebruik van korte onderlijnen met recht puntige karperhaken zo succesvol. Daarnaast is het zinvol om de karpers niet te verzadigen maar om heel weinig te voeren. Dus wel attractie maar geen verzadiging is het advies. Daardoor is het verstandig om ligt verteerbaar aas te gebruiken zoals de SE4 boilies.

Een van de beste winter karper rigs is misschien wel de combi rig met longshank haak. Wist je dat je deze ook prima kunt gebruiken in combinatie met een Bow haak en een kicker?

In deze categorie lees je karper tips over: “wat zijn de beste rigs voor het vissen in de winter?” Niet alleen worden de verschillende rigs onder de loep genomen. Maar je krijgt ook een stap voor stap uitleg hoe je deze onderlijnmontages het beste kunt maken. Daarnaast staan er veel tips in deze reeks van artikelen hoe je bepaalde rigs het beste kunt inzetten en fine tunen. Al met al moet het nu niet meer zo moeilijk zijn om het maximale uit jouw wintervisserij op karper te halen. En mocht het nu zo zijn dat je nog een artikel mist of een goede suggestie hebt voor een artikel. Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje! Check ook eens het artikel: een dagje wintervissen met Minardus.

Karpervissen met wormen het ultieme winteraas!

Hoe kun je het beste karpervissen met wormen? Lees hier alles over hoe je deze

The Reeds, het karper water voor een visvakantie midden in de natuur!

The Reeds, alleen te boeken in 2024! The Reeds (Etang de Prandlage) is een 6

Wil je meer karper vangen in de herfst?

Karpervissen in de herfst lees deze 10 karper tips! Karpers vangen in de herfst, aanvang

Wintertips karpervissen. Lees deze tips en vang meer karper in de winter!

Dit zijn de beste wintertips karpervissen! Vang meer karper in de winter! Voordat je gaat

Winterse Karpers, tips tricks en tactiek!

Karpers vangen in de winter een dagje vissen met Minardus Tijdens deze opname gaat Minardus

Karpervissen in de winter dit zijn de beste tips!

10 winter tips om meer karpers te vangen! Met deze 10 winter tips van Ernesto