Categorie archieven: Obstakels

Karpers, obstakels, de juiste tactiek!

Karper tips over Tactiek en dan specifiek het karpervissen in wateren met obstakels! Karpers houden van overhangende takken. Immers deze geven de vissen beschutting en een zekere mate van veiligheid. We kennen allemaal wel de wateren zoals Rainbow, of stekken waar veel obstakels liggen. De kunst is echter hoe vang je de karpers op dergelijke obstakelrijke wateren? In dit artikel gaan we dieper in op de beetregistratie. Want des te eerder een beet wordt doorgegeven des te sneller kun je reageren! Daarnaast komen de verschillende soorten obstakels aan bod. Je kunt dan denken aan: waterplanten, stenen, brugpijlers, maar ook taluds en drijfvuil komen aan bod!

Carp Whisperer top tip: Zorg dat je met weerhaakloze haken vist zoals onze Claw of Circle hook. Deze haken bieden ook in de barbless vorm een hele goede houvast tijdens de dril!

In deze categorie, leerzame informatie over het vissen op obstakelrijke wateren! Niet alleen worden de verschillende soorten obstakels onder de loep genomen. Maar je krijgt ook een gedetailleerde overzicht beetindicatie en andere belangrijke zaken. Daarnaast staan er veel tips in deze reeks van artikelen over rigs en techniek. En soms kun je obstakels in je voordeel gebruiken! Al met al moet het, met deze artikelen niet meer zo moeilijk zijn om een dikke karper veilig uit de obstakels te halen. En mocht het nu zo zijn dat je nog een artikel mist of een goede suggestie hebt voor een artikel. Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje!