Categorie archieven: Betaalwateren

Betaalwateren lees hier de beste karpertips!

Karper tips over Tactiek en dan specifiek het karpervissen op betaalwateren, of tijdens je karper visvakanties leer je hier! Elk betaalwater is weer anders. Maar een ding is gelijk en dat is dat deze karpers elke dag worden bevist! Dit maakt dat je moet inspelen op de situatie om daadwerkelijk succesvol te kunnen zijn. Echter wat is nu een goede tactiek om toe te passen op deze pay lakes? Ook hier geldt; een goede voorbereiding is het halve werk! Naast vlijmscherpe karper rigs en goede boilies moet je ook de juiste tactiek toepassen op deze wateren.

Je kunt hier alle informatie vinden over:

  • Betaalwateren Frankrijk
  • Betaalwateren Belgie
  • Betaalwateren Nederland

Een van de beste betaalwater tips is misschien wel de manier van voeren en de hoeveelheid. Probeer in aanvang niet het maximale uit de stek te halen maar plan wat tijd in om deze op te bouwen! Gebruik hoogwaardige boilies zoals de boilies uit onze range en je zult zien dat dit sterk in je voordeel gaat werken!

In deze categorie de leerzame informatie over het vissen op verschillende betaalwateren! Niet alleen worden de verschillende voert tactieken onder de loep genomen. Maar je krijgt ook een gedetailleerde overzicht van de verschillende stekken en waterdieptes. Daarnaast staan er veel tips in deze reeks van artikelen over rigs en techniek. Bekijk onze films maar eens over een korte vissessie op Brocard, of wat te denken van mijn 3 daagse vistrip naar Goslawice? Al met al moet het, met deze artikelen niet meer zo moeilijk zijn om het maximale uit jouw visvakantie! En mocht het nu zo zijn dat je nog een artikel mist of een goede suggestie hebt voor een artikel. Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje!