Toont alle 10 resultaten

Kant en klare karper rigs

Kant en klare karper rigs kopen doe je bij Carp Whisperer! Immers iedereen heeft wel eens dat de karpers erg goed bijten!. Dan is het maar wat handig wanneer je een aantal kant en klare onderlijnen hebt gekocht en je hengels direct weer visklaar kunt maken. Of wat te denken wanneer je midden in de nacht je laatste rig hebt opgevist? Alle ready made karper rigs worden nauwkeurig met de hand geknoopt! Dit volgens onze eigen hoge kwaliteitseisen. Het geeft natuurlijk een goed gevoel om te weten dat al onze kant en klare onderlijnmontages zich door de jaren heen, keer op keer hebben bewezen!

 

5,505,99

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Bow rig (2st)

5,99

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Claw Rig (2st)

5,99

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Chod rig (3st)

8,99

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Circle Rig (2st)

5,99

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Combi rig (2st)

5,99
5,99

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – KD Rig (2st)

5,99

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Ronnie Rig (2st)

5,99

Karper rigs kopen, kant en klaar van Carp Whisperer

Kant en klare karper rigs kopen, of zoals veel vissers zeggen; een ready made karperonderlijn is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de hele visuitrusting. Immers dit deel moet voldoende houvast bieden om de karper ook daadwerkelijk in het net te brengen. Naast het zelf samenstellen van je onderlijn kun je ook kant en klare karper rigs kopen. Het is natuurlijk erg fijn om te weten dat deze door ons samengestelde systemen zich, door de jaren heen, keer op keer hebben bewezen! Ons doel is om je meer karpers te laten vangen. Karper onderlijnen kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest, wetende dat  onze ready made rigs tot de meest effectieve karper rigs behoren die je, jezelf als visser kunt wensen!

Hoe bevestig je een karper rig aan je loodsysteem?

Klik op deze link voor een duidelijke uitleg hoe je nu een onderlijn het beste aan je loodsysteem kunt bevestigen!

Karper rigs als kant en klare onderlijn systemen

Er zijn tientallen Karper rigs, maar welke moet je nu kopen? Het eenvoudigste is om een onderscheid te maken in het gewicht van het aas wat je gebruikt. Zo heb je specifieke onderlijnen voor het vissen met drijvende pop up boilies, maar ook systemen gemaakt voor wafters en normale zinkende boilies. Een ding hebben al onze pasklare systemen gemeen. Ze worden allemaal zeer zorgvuldig met de hand gemaakt van onze eigen unieke karperspullen. Eerlijk gezegd is elke montage zo goed geknoopt dat het moeilijk wordt om ze zelf beter te maken. Ze zijn gewoon erg handig om bij je te hebben zeker wanneer je midden in de nacht een nieuwe onderlijn nodig hebt.

We hebben een aantal van onze best vangende karper rigs voor je samengesteld als kant en klare onderlijn voor de karper. Allereerst hebben we de combi rig gemaakt. Naast de Combi rig kun je ook de Ronnie rig, Chod rig en de Circle rig kopen. Ze zijn verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren namelijk weed, gravel en silt. Daarnaast is er keuze uit haakgrootte en trekkracht. Alle onze rigs zijn voorzien van een lus met een anti tangle hooklink sleeve. Hiermee kun je de karper onderlijn kant en klaar heel eenvoudig middels de quick change swivel die standaard op onze kant en klare leaders zitten bevestigen.

Combi rig kant en klaar

Deze Combi rig is misschien wel de meest gebruikte karper rigs voor het karpervissen. En dat is niet zonder reden. De combi rig is namelijk zeer effectief en te gebruiken voor zowel bodem-aas als ook voor snow man presentaties. Deze allround onderlijn is voorzien van onze populaire Bow haak. Om de inhaking te verbeteren is de karper haak afgewerkt net een stukje shrink tube. Daarnaast is er net boven de haak 1cm coating verwijderd. Dit geeft de haak nog wat extra bewegingsvrijheid waardoor deze onderlijn nog effectiever wordt!

Ronnie rig ready made

De kant en klare Ronnie karperonderlijn mag natuurlijk niet ontbreken in onze gamma. Ben je opzoek naar een bijzonder effectieve pop up montage dan is dit een uitstekende keus. Om de inhaking aanzienlijk te verhogen gebruiken we onze unieke 360 graden hook swivel. Deze wartel geeft de Curve haak volledige bewegingsvrijheid waardoor de haak direct naar de onderlip zal grijpen. Het uitbalanceren kun je middels wat tungsten putty op de knoop (net na de wartel) doen.

Chod rig ready made karper rigs

Om de perfecte kant en klare Chod karper rigs te maken hebben we het Chod link onderlijnmateriaal gecombineerd met onze Heli chod swivel. Dit geeft onze kant en klare Chod rig de mogelijkheid om zonder wrijvingsweerstand 360 graden in het rond te draaien. Om het haakaas op een eenvoudige manier te bevestigen hebben we gekozen voor onze pop up screw. Hiermee kun je snel het haakaas monteren zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze met een harde worp van de haak vliegt. Als haak hebben we onze Chod haak gebruikt, deze dringt met zo min mogelijk weerstand zo diep mogelijk in. Al met al een van de beste karper rigs die je kunt gebruiken voor het vissen met pop-up boilies. Het is een onderlijn voor de karper die zeker in het vroege voorjaar niet mag ontbreken in je tackle box!

De Circle rig behoort tot een van de beste karper onderlijn systemen

Karper rigs zoals de Circle rig kun je op nagenoeg ieder viswater inzetten. De Circle rig is voorzien van onze nieuwe black edition Circle haak. Deze haak heeft een extra uitgeharde punt waardoor die tegen een stootje kan. Als onderlijnmateriaal hebben we gekozen voor onze coated hooklink soft. Waarbij we 1 cm van de coating hebben verwijderd net boven de haak. Dit samen met een stukje shrink tube zorgt ervoor dat de haak direct naar de onderlip zal draaien.

Daarnaast hebben we het vertrekpunt van de hair gefixeerd met een kleine rig ring. Deze kleine 3.1mm rig ring helpt mee om het haakaas zo natuurgetrouw als mogelijk te presenteren. Wat resulteert in meer aasopnames en zodoende meer aanbeten. De Circle karper rigs kunnen gevist worden met bodemaas als ook met snowman presentaties en is bijzonder geschikt voor de wat ruigere omstandigheden. Al met al is dit een van onze beste karper rigs die je kunt kopen.

German Stiff rig

Dit is de rig om te gebruiken op wateren met veel witvis of wanneer je ver moet werpen. Immers een German stiff rig is vrijwel onmogelijk om in de war te gooien! Het resetvermogen is zeer groot waardoor ikzelf graag met deze rig vis op kanalen en rivieren! Nu verkrijgbaar als kan en klare versie. Gemaakt van zeer schuurbestendig fluoro carbon en onze black edition karperhaken.

KD rig als kant en klare karper rigs

De KD rig is een vrij simpele rig, maar vergis je niet deze karpermontage heeft al heel veel grote vissen op zijn naam staan. Het is de onderlijn om te gebruiken met mais of tijgernoten en tevens zeer geschikt voor wafters! Om de inhaking nog wat te verbeteren kun je nog een sinker op ongeveer 5 cm vanaf de haak monteren. Hierdoor zal de vishaak bij opname al in de juiste positie komen te staan om goed te kunnen penetreren!

Zig rigs kant en klare karper rigs

Dit zijn de eerste echt kant en klare zig rigs op de markt! verkrijgbaar in 2 verschillende kleuren. Te weten zwart geel en zwart witte uitvoering. Iedere zig rig is voorzien van 4 meter onderlijnmateriaal. hiermee kun je zowel rechtstreeks vanaf het lood vissen maar ook een adjustable zig rig montage maken. Wil je kant en klare karper rigs kopen en heb je nog vragen? Bel of mail ons even zodat wij je kunnen helpen!