Resultaat 1–15 van de 98 resultaten wordt getoond

Karperspullen van Carp Whisperer

De karperspullen van Carp Whisperer zijn met veel zorg en geduld ontwikkeld. Dit betekent de hoogst mogelijke kwaliteit voor de fervente karpervisser! Daardoor kun je met onze spullen de beste karper rigs en loodsystemen maken. Al met al onmisbare rig componenten voor het karpervissen zijn onder meer karperhaken, onderlijnmateriaal, leaders, karperlijnen, wartels, lead clips en kant en klare rigs en loodsystemen.

Carp Whisperer top tip: Check ook eens het kopje Zelf samenstellen. Met deze configuratie kun je je eigen karper rigs en loodsystemen samenstellen!

Naast hoogwaardige end tackle hebben we ook een unieke aas range. Met boilies die zich over tientallen jaren hebben bewezen op vele uiteenlopende viswateren! De oplossing is simpel: combineer onze karperspullen met het beste karperaas! En je gaat merken dat je aanzienlijk betere resultaten boekt tijdens het karpervissen. Bekijk ons assortiment en profiteer van eventuele aanbiedingen!

4,99
4,99 (4,12 excl. btw)

Wartels en ring rings

Carp Whisperer – Bait Swivel

5,50 (4,55 excl. btw)

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Boilie Needle

3,99
5,99 (4,95 excl. btw)

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Bow rig

5,99 (4,95 excl. btw)

Zelf ontwikkelde karperspullen kopen

Alle karperspullen in onze online webshop zijn door ons zelf ontwikkeld. En dat zie je terug in je vangsten. Wanneer je onze karperhaken bekijkt dan valt direct de ultra scherpe haakpunt op. Wij zijn van mening dat een vlijmscherpe haak het zelfhaaksysteem veel beter laat werken. Of wat te denken van ons No Escape lead clip system waarbij een karper middels het kopschudden niet meer het loodgewicht kan gebruiken om de haak te lossen? Vergeet ook niet het beste karperaas, waaronder onze boilies, online te bestellen.

En dan hebben we het nog niet gehad over onze karperlijnen, het onderlijnmateriaal of kant en klare karper rigs. Al onze karperspullen zijn zorgvuldig gemaakt en ontwikkeld speciaal voor het vangen van de karper. Je proeft als het ware de passie en moeite die wij tijdens het ontwikkelen erin hebben gestoken. Uiteindelijk zijn wij van Carp Whisperer zelf ook karpervissers met liefde voor de hobby!

Topkwaliteit spullen voor het karpervissen

Zelfs de kleinste rig componenten zijn zeer nauwkeurig gemaakt. Kijk maar eens naar onze wartels en rig rings. Deze worden middels een unieke methode elektrolytisch behandeld. Hierdoor wordt het staal harder en sterker, en aanzienlijk duurzamer. Daarbij houden we rekening met het feit dat karpers door bepaalde weekmakers of inhoudsstoffen kunnen worden afgestoten. Daarom gebruiken we geen repulsieve stoffen in onze kunststof en Lead clips & rubbers en alle overige spullen voor het karpervissen.

Inderdaad, overal is over nagedacht. En we hebben alles uitgebreid getest, om te garanderen dat jij alleen de beste karperspullen in huis haalt.

Het belang van camouflage

Naast de kwaliteit van onze karperspullen is camouflage ook van groot belang. Des te minder herkenningspunten er zijn, des te eenvoudiger wordt een karper vangbaar. We werken met 3 verschillende camouflagekleuren namelijk: weed, gravel en silt. Hierdoor kun je, voor elke type bodem, in onze karper webwinkel perfect gecamoufleerde karper rigs en loodsystemen samenstellen. Heb je vragen? Neem gerust contact op. Stuur een mail of bel tijdens openingstijden!

Snelle levering van je bestelling

Karperspullen koop je natuurlijk niet zomaar online in een willekeurige webshop. Als karpervisser wil je graag goede, betrouwbare spullen die snel geleverd worden, het liefste de dag erop. Wanneer je bij ons voor 15:00 uur wat bestelt in de webshop, gaan de spullen dezelfde dag nog met de vervoerder mee. Ook wat betreft de online betaling hoef jij je geen zorgen te maken, wij hebben een maximaal beveiligde betaalomgeving. Koop je karperspullen gemakkelijk bij Carp Whisperer!

  • Hoge kwaliteit spullen
  • Snelle levering
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, verzending op dezelfde dag
  • Veilig online betalen

Meer dan alleen karperspullen

Onze online karper webshop biedt je tevens de mogelijkheid om middels onze configurator je eigen karper rigs en loodsystemen samen te stellen. De configurator werkt heel eenvoudig. Klik op de benodigde rig component en kies de juiste kleur en maat. Daarna druk je op ”in winkelwagen” en vervolgens “ga door met winkelen”. Op deze manier bestel je eenvoudig online precies de karperspullen die je nodig hebt zonder dat je iets vergeet.

Natuurlijk kun je ook voor het juiste karperaas bij ons terecht. En wanneer je goed gekleed aan de waterkant wil verschijnen, is het verstandig om de collectie karperkleding te bekijken.

Karperspullen bestellen: profiteer van aanbiedingen

Spullen voor het vissen op karper kopen doe je gewoon online. Naast hoogwaardige producten en een snelle levertijd helpen we je graag met deskundig advies. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, wanneer je ergens niet uitkomt. Wij staan je graag te woord. Met onze jarenlange ervaring weten we inmiddels wel hoe ook jij het verschil kan maken.

Daarnaast hebben we regelmatig leuke aanbiedingen, zodat je voordeliger nieuwe spullen kunt bestellen. Je keuze gemaakt? Plaats dan nu je bestelling voor de juiste karperspullen!