Resultaat 1–35 van de 117 resultaten wordt getoond

Karperspullen kopen van Carp Whisperer

Karperspullen kopen doe je niet zomaar! Immers karpers zijn heel sterk en wanneer je een grote vis haakt wil je deze ook veilig het net in kunnen trekken! De karperspullen van Carp Whisperer zijn met veel zorg en geduld ontwikkeld. Dit betekent de hoogst mogelijke kwaliteit voor de fervente karpervisser! Daardoor kun je met onze spullen de beste karper rigs en loodsystemen maken. Al met al onmisbare rig componenten voor het karpervissen zijn onder meer karperhaken, onderlijnmateriaal, leaders, karperlijnen, wartels, lead clips en kant en klare rigs en loodsystemen.

Carp Whisperer top tip: Check ook eens het kopje Zelf samenstellen. Met deze configuratie kun je je eigen karper rigs en loodsystemen samenstellen en bestellen!

Naast hoogwaardige visspullen bestellen in de webshop kun je ook een unieke aas range kopen. Met boilies die zich over tientallen jaren hebben bewezen op vele uiteenlopende viswateren! De oplossing is simpel: combineer onze karperspullen met het beste karperaas! En je gaat merken dat je aanzienlijk betere resultaten boekt tijdens het karpervissen. Bekijk ons assortiment en profiteer van eventuele aanbiedingen!

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Crimp sleeves

4,95

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Krimp tang

13,99
5,505,99

Stickers & Kado artikelen

Carp Whisperer – Sticker

1,00

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Boilie Needle

3,99
6,256,75
6,256,75

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Bow rig (2st)

5,99

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Claw Rig (2st)

5,99

Karper onderlijn materiaal

Carp Whisperer – Chod Link

6,99

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Chod rig (3st)

8,99
6,256,75

Kant en klare karper rigs

Carp Whisperer – Circle Rig (2st)

5,99

Zelf ontwikkelde karperspullen kopen

Alle karperspullen die we te koop hebben in onze online webshop zijn door ons zelf ontwikkeld. En dat zie je terug in de kwaliteit en je vangsten. Wanneer je onze karperhaken bekijkt dan valt direct de ultra scherpe haakpunt op. Wij zijn van mening dat een vlijmscherpe haak het zelfhaaksysteem veel beter laat werken. Of wat te denken van ons No Escape lead clip system waarbij een karper middels het kopschudden niet meer het loodgewicht kan gebruiken om de haak te lossen? Vergeet ook niet het beste karperaas, waaronder onze boilies, online te bestellen.

En dan hebben we het nog niet gehad over onze karperlijnen, het onderlijnmateriaal of kant en klare karper rigs. Al onze karperspullen zijn zorgvuldig gemaakt en ontwikkeld speciaal voor het vangen van de karper. Je proeft als het ware de passie en moeite die wij tijdens het ontwikkelen erin hebben gestoken. Uiteindelijk zijn wij van Carp Whisperer zelf ook karpervissers met liefde en vooral passie voor de hobby! Wij zijn ervan overtuigd dat Karperspullen kopen niet iets is om te doen bij grote investeerders. Maar de beste rig componenten bestel je bij mensen met passie die weten waar ze over praten omdat ze zelf vissen!

Topkwaliteit spullen bestellen voor het karpervissen

Zelfs de kleinste rig componenten zijn zeer nauwkeurig gemaakt. Kijk maar eens naar onze wartels en rig rings. Deze worden middels een unieke methode elektrolytisch behandeld. Hierdoor wordt het staal harder en sterker, en aanzienlijk duurzamer. Daarbij houden we rekening met het feit dat karpers door bepaalde weekmakers of inhoudsstoffen kunnen worden afgestoten. Daarom gebruiken we geen repulsieve stoffen in onze kunststof en Lead clips & rubbers en alle overige spullen voor het karpervissen.

Inderdaad, overal is over nagedacht. En we hebben alles uitgebreid getest, om te garanderen dat jij alleen de beste karperspullen in huis haalt.

Het belang van camouflage

Naast de kwaliteit van onze karperspullen is camouflage ook van groot belang. Des te minder herkenningspunten er zijn, des te eenvoudiger wordt een karper vangbaar. We werken met 3 verschillende camouflagekleuren namelijk: weed, gravel en silt. Hierdoor kun je, voor elke type bodem, in onze karper webwinkel perfect gecamoufleerde karper rigs en loodsystemen samenstellen. Heb je vragen? Neem gerust contact op. Stuur een mail of bel tijdens openingstijden!

Snelle levering van je bestelling

Karperspullen koop je natuurlijk niet zomaar online in een willekeurige webshop. Als karpervisser wil je graag goede, betrouwbare spullen die snel geleverd worden, het liefste de dag erop. Wanneer je bij ons voor 15:00 uur wat bestelt in de webshop, gaan de spullen dezelfde dag nog met de vervoerder mee. Ook wat betreft de online betaling hoef jij je geen zorgen te maken, wij hebben een maximaal beveiligde betaalomgeving. Koop je karperspullen gemakkelijk bij Carp Whisperer!

  • Hoge kwaliteit spullen
  • Snelle levering
  • Op werkdagen voor 15:00 besteld, verzending op dezelfde dag
  • Veilig online betalen

Meer dan alleen karperspullen te koop

Onze online karper webshop biedt je tevens de mogelijkheid om middels onze configurator je eigen karper rigs en loodsystemen samen te stellen. De configurator werkt heel eenvoudig. Klik op de benodigde rig component en kies de juiste kleur en maat. Daarna druk je op ”in winkelwagen” en vervolgens “ga door met winkelen”. Op deze manier bestel je eenvoudig online precies de karperspullen die je nodig hebt zonder dat je iets vergeet.

Natuurlijk kun je ook voor het juiste karperaas bij ons terecht. En wanneer je goed gekleed aan de waterkant wil verschijnen, is het verstandig om de collectie karperkleding te bekijken.

Karperspullen bestellen: profiteer van aanbiedingen

Spullen voor het vissen op karper kopen doe je gewoon online. Naast hoogwaardige producten en een snelle levertijd helpen we je graag met deskundig advies. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen, wanneer je ergens niet uitkomt. Wij staan je graag te woord. Met onze jarenlange ervaring weten we inmiddels wel hoe ook jij het verschil kan maken.

Daarnaast hebben we regelmatig leuke aanbiedingen, zodat je voordeliger nieuwe spullen kunt bestellen. Je keuze gemaakt? Plaats dan nu je bestelling voor de juiste karperspullen!