Categorie archieven: Pop ups

Karper rigs maken voor pop up boilies

Karper rigs maken voor pop ups hoe doe dat? Lees hier alles over de verschillende pop up montages en hoe je deze onderlijnen het beste kunt maken. Bij het gebruik van drijvende boilies komt de haak in een verticale stand te staan waardoor deze op een andere manier zal inhaken. Dit betekent dat je andere rigs nodig bent, dan wanneer je met bodem aas vist. Het mag duidelijk zijn dat bij het knopen van de pop up montages voor het karpervissen het aankomt op de kleine details. Alle karper rigs die we hier onder de loep nemen hebben zich bewezen over 10 tallen jaren als uitstekende karpervangers!

Top Tip: Maak de Ronnie rig eens met een Circle haak! Zeker op wateren waarbij de karpers zachte bekken hebben is dit een bewezen topper!

Dus over de vangkracht hoef je niet in te zitten! Net als de werking en betrouwbaarheid. Naast een stap voor stap uitleg van hoe je deze karper rigs het beste kunt knopen vinden we het waarom net zo belangrijk. Immers wanneer je de gedachtegang kent achter de rig en de werking van montage dan kun je deze eventueel aanpassen naar de heersende visomstandigheden. Bij Carp Whisperer leer je niet klakkeloos een karperonderlijn kopiëren maar je leert daadwerkelijk hoe je het maximale uit je rigs kunt halen! Onze slogan is niet voor niets: We want you to catch! We behandelen in deze categorie de volgende karper onderlijnen: Chod rig, Ronnie rig, Multi rig, Stiff D rig en de Zig rig! Mocht die van jou er niet bij zitten, geef hem dan aan ons door! En wie weet nemen wij jou rig op in onze categorie: karper rigs voor pop ups!

Wilde karper en kweekkarper!

De wilde karper spreekt nog steeds tot de verbeelding! En hoewel deze originele karper niet

Spinner rig maken? Zo maakt je de beste spinner rig!

De Spinner rig is misschien wel de beste pop up rig ooit! Temeer wanneer je

Hoe maak je de beste pop up rigs voor het karpervissen?

Wil jij alles weten over wat nu de beste pop up rigs zijn? Lees dan

Chod rig maken?

Leer hier hoe je de perfecte chod rig kunt knopen en vang meer karpers! Een

Multi rig maken?

Multi rig maken? Leer hier hoe je deze karper rig het beste kunt knopen! De

Stiff D rig maken?

Stiff D rig maken? Check dit artikel!

Ronnie rig maken?

Hoe maak je de beste Ronnie rig? Klik hier!

Zig rig maken?

Met dit artikel leer je stap voor stap de beste zig rigs maken! Een zig