Categorie archieven: Pop ups

Karper rigs maken voor pop up boilies

Karper rigs maken voor pop ups hoe doe dat? Lees hier alles over de verschillende pop up montages en hoe je deze onderlijnen het beste kunt maken. Bij het gebruik van drijvende boilies komt de haak in een verticale stand te staan waardoor deze op een andere manier zal inhaken. Dit betekent dat je andere rigs nodig bent, dan wanneer je met bodem aas vist. Het mag duidelijk zijn dat bij het knopen van de pop up montages voor het karpervissen het aankomt op de kleine details. Alle karper rigs die we hier onder de loep nemen hebben zich bewezen over 10 tallen jaren als uitstekende karpervangers!

Top Tip: Maak de Ronnie rig eens met een Circle haak! Zeker op wateren waarbij de karpers zachte bekken hebben is dit een bewezen topper!

Dus over de vangkracht hoef je niet in te zitten! Net als de werking en betrouwbaarheid. Naast een stap voor stap uitleg van hoe je deze karper rigs het beste kunt knopen vinden we het waarom net zo belangrijk. Immers wanneer je de gedachtegang kent achter de rig en de werking van montage dan kun je deze eventueel aanpassen naar de heersende visomstandigheden. Bij Carp Whisperer leer je niet klakkeloos een karperonderlijn kopiëren maar je leert daadwerkelijk hoe je het maximale uit je rigs kunt halen! Onze slogan is niet voor niets: We want you to catch! We behandelen in deze categorie de volgende karper onderlijnen: Chod rig, Ronnie rig, Multi rig, Stiff D rig en de Zig rig! Mocht die van jou er niet bij zitten, geef hem dan aan ons door! En wie weet nemen wij jou rig op in onze categorie: karper rigs voor pop ups!