Categorie archieven: Wafters

Karper rigs maken met wafters

Karper rigs maken met wafters of zwevende boilies hoe doe dat? Lees hier alles over de verschillende snow man en wafter presentaties! En natuurlijk hoe je deze onderlijnen het beste kunt maken. Bij het gebruik van wafter boilies wordt het gewicht van de karperhaak opgeheven. Echter het doet ook wat met de stand van de haak na opzuigen. Dit betekent dat je andere rigs nodig bent, dan wanneer je met pop ups of zinkende boilies vist. Het mag duidelijk zijn dat bij het knopen van een goed werkende snowman of wafter montage aankomt op de kleine details. Alle karper rigs die we hier onder de loep nemen hebben zich in de praktijk bewezen en zijn door ons gefine tuned over tientallen jaren. Daardoor kan jij vissen met betrouwbare goed werkende karper rigs!

Top Tip: Maak de Bow rig eens met een Circle haak! Zeker op wateren waarbij de karpers zachte bekken hebben is dit een bewezen topper!

Dus over de vangkracht hoef je niet in te zitten! Net als de werking en betrouwbaarheid. Naast een stap voor stap uitleg van hoe je deze karper rigs het beste kunt knopen vinden we het waarom net zo belangrijk. Immers wanneer je de gedachtegang kent achter de rig en de werking van montage dan kun je deze eventueel aanpassen naar de heersende visomstandigheden. Bij Carp Whisperer leer je niet klakkeloos een karperonderlijn kopiëren maar je leert daadwerkelijk hoe je het maximale uit je rigs kunt halen! Onze slogan is niet voor niets: We want you to catch! We behandelen in deze categorie de volgende karper onderlijnen: Bow rig, KD rig, Bungee of rekker rig, Fluoro carbon rig! Mocht die van jou er niet bij zitten, geef hem dan aan ons door! En wie weet nemen wij jou rig op in onze categorie: Karper rigs voor wafters!

Karpervissen met wormen het ultieme winteraas!

Hoe kun je het beste karpervissen met wormen? Lees hier alles over hoe je deze

Karpervissen in het voorjaar lees nu deze tips!

Karpervissen in het voorjaar! Het zijn de kleine details die tellen wanneer je gaat karpervissen

KD rig maken?

Een KD rig maken doe je eenvoudig met deze stap voor stap uitleg!

Bow rig tutorial, de beste karper rig voor grote karpers

Hoe maak je een Bow rig? Een Bow rig maken is super eenvoudig leer nu

Uitgebalanceerd haakaas vangt meer karper!

Uitgebalanceerd haakaas speelt een grote rol bij de inhaking van onze karper rigs! Een wafter

Rekker rig of Bungee rig maken?

Lees dit artikel om stap voor stap de beste rekker rigs te maken! De Bungee

De fluoro carbon KD rig de onderlijn voor dressuurwateren!

Hoe vang je rig schuwe karpers? De Fluoro carbon KD rig is een onderlijnmontage die