Toont alle 2 resultaten

Karpertassen

Karpertassen kopen? Een karpertas of vistas is natuurlijk helemaal af wanneer die waterdicht is! En wat minstens net zo belangrijk is, voorzien is van stevige goede YKK ritsen met een zeer duurzame bodemplaat! De waterdichte vistas is de ideale vervanger voor een boilie emmer. Nooit meer deksels die vast blijven zitten of veel geluid maken bij het losmaken. Met onze waterdichte karpertassen is dit probleem opgelost. Je pakt nu eenvoudig je boilies door de deksel los te ritsen! Wij brengen als eerste al deze hoogwaardige eigenschappen bij elkaar in 1 goede tas speciaal gemaakt voor het karpervissen.

Carp Whisperer top tip: Door de losse inlays van de tackle box karpertas kun je deze naar eigen inzicht inrichten. Je kunt bijvoorbeeld beide inlays eruit halen en pop ups met een funnel web systeem erin op bergen!

Naast de waterdichte karpertassen hebben we ook een tackle box tas van hetzelfde materiaal gemaakt. Deze is natuurlijk ook voorzien van degelijke YKK ritsen wat garant staat voor een lange levensduur! Voorzien van 12 vakken waar je al je kleine zakjes met rig componenten in kunt opbergen. Het is wel verstandig om de zakjes middels elastiekjes even te koppelen. Daardoor voorkom je dat de zakjes tijdens het transport kunnen verglijden. Het mooie van deze tas is dat het is voorzien van een doorzichtige venster waardoor je in 1 oogopslag kunt zien waar welk rig item zich bevind. Zeer handig en aan 2 kanten te gebruiken!


Karpertassen en een tackle box kopen doe je bij Carp Whisperer

Bij Carp Whisperer kun je verschillende soorten karpertassen kopen. Alle vistassen zijn gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit materialen en voorzien van een zeer ergonomisch handvat. De YKK  ritsen vallen met hun rits label heel goed op! En zijn gemaakt om zeer lang mee te gaan!

Naast de boilie naalden hebben we ook een speciale visschaar en een multi tool in het assortiment. Daarmee bieden we de beste gereedschappen voor fanatieke karpervissers.

Voeremmer of waterdichte karpertas?

Veel karpervissers zijn gewend om een voeremmer te gebruiken. Echter een karpertas zoals die van onze is veel handiger. Ik weet niet hoe jullie het vergaat maar een deksel van een emmer halen is vaak een hele toer. En dan noem ik nog niet het geluid die ermee gepaard gaat. Nee met een waterdichte karpertas heb je dit probleem niet. De ritsen maken het openen super eenvoudig en fluister stil!

Karpertassen in verschillende uitvoeringen

De Carp Whisperer karpertassen komen in twee verschillende uitvoering. De waterdichte karpertas is gemaakt om boilies, maar ook andere spullen in te vervoeren die niet nat mogen worden. Met zijn 20liter inhoud is deze tas niet te groot maar ook weer niet te klein! Voorzien van een extra sterke bodem die slijtvast en een zeer lange levensduur van deze vistas garandeert!

Tackle box tas

De tackle box tas is speciaal gemaakt om je karperspullen netjes en overzichtelijk in op te bergen. Deze tackle box is voorzien van maar liefst 12 vakken waar precies een header bag in past. De tas is aan 2 zijden te openen. De doorzichtige vensters maken het mogelijk om razendsnel te zien waar de rig componenten die je zoekt zijn opgeborgen! Voorzien van een handige greep zodat je de tas welke modulair is aan de grotere waterdichte tas eenvoudig kunt pakken!

Snelle levering van jouw karpertassen en overige spullen

Bestel al je karperspullen eenvoudig online bij Carp Whisperer. Wij hebben niet alleen een gigantisch aanbod, maar leveren ook uitstekende kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor gereedschappen, maar bijvoorbeeld ook voor ons karperaas en karperkleding. Advies nodig? Wij hebben ongekend veel ervaring en kunnen je dan ook helpen met deskundig advies over karpervissen. Daarnaast kun je altijd onze blogs lezen voor handige tips.

Als je nu je bestelling plaatst, heb je jouw spullen razendsnel in huis. Maak dus je keuze en koop online jouw tools en karpertassen.