Toont alle 6 resultaten

Karper leader kant en klaar

Kant en klare karper leaders heb je in verschillende soorten. Om een goede keus te kunnen maken in deze leaders of ready made loodsystemen voor het karpervissen. Kun je het beste doen naar de hand van de bodem waar je op vist. Het beste loodsysteem voor een harde bodem is het inline loodsysteem. Echter de meeste bodems zijn niet hard maar voorzien van een zachte sediment laag. Wanneer dit het geval is dan raden wij aan om een lead clip karper leader te gebruiken. Hier bevestig je een wartellood op die volledig in de modderlaag kan verdwijnen zonder dat je montage in de blubber verdwijnt. Daardoor is zijn onze kant en klare lead clip leaders zeer geschikt voor de meest uiteenlopende omstandigheden

Carp Whisperer Top tip: Gebruik de heli chod karper leader voor het vissen met de chod rig!

Uiteraard heb je ook zeer zachte modderbodems. Voor deze type bodem is het verstandig om een helikopter karper leader in te zetten. Als laatste vind je ook het heli/chod systeem in ons assortiment. Dit loodsysteem is speciaal ontwikkeld voor het vissen met de Chod rig. Eerlijk is eerlijk een kant en klaar loodsysteem is gewoon erg handig om bij je te hebben. Zeker wanneer je midden in de nacht een leader moet vervangen is het maar wat fijn wanneer je deze zo uit het pakje kunt gebruiken. Uiteraard gemaakt met onze eigen hoogwaardige rig componenten. Wij bevestigen de leaders middels een lus in lus verbinding. Niet alleen is dit een zeer sterke verbinding, ook het monteren of demonteren van een kant en klaar loodsysteem wordt hiermee super eenvoudig.


Karper leader kant en klaar

Kant en klare karper leaders kopen doe je bij Carp Whisperer! Onze lead free leaders worden namelijk met de grootst mogelijke zorg geknoopt uit enkel onze eigen hoogwaardige rig-componenten. Hierdoor mag je weten dat je met een echt kwaliteitsproduct aan het vissen bent! Alle leaders zijn zorgvuldig verpakt en verkrijgbaar in 3 verschillend kleuren namelijk weed, gravel en silt

4 verschillende soorten ready made loodsystemen

We hebben 4 verschillende soorten loodsystemen/leaders ontwikkeld. Als eerste de quick change leader welke wordt gebruikt voor inline loodsystemen. Als tweede de No escape lead clip leader deze wordt gebruikt voor wartelloodsystemen. En als derde het Safety lead clip systeem. Dit systeem wordt gebruikt wanneer visveiligheid gewenst is omdat de omstandigheden daarom vragen. Als vierde hebben we ook een heli chod leader ontworpen voor het vissen met chods of helikoptersystemen. De Heli chod heeft een uniek buffersysteem waardoor het losschieten van de karper tijdens de dril tot de verleden tijd behoord. Als laatste hebben we ook de normale helikopter rig karper leader in ons gamma!

Eigenschappen karper leader kant en klaar

Als leadermateriaal gebruiken we onze lead free leader. Dit materiaal is niet alleen heel erg sterk, maar bovendien ultra zwaar. Zelfs 1,5 keer zwaarder dan fluoro carbon. Hierdoor mag je zeker weten dat de laatste meter van je montage strak tegen de bodem ligt. Daarnaast is dit materiaal kleurvast en eenvoudig te bevestigen aan je hoofdlijn. We raden aan om de karper leaders te bevestigen midden een lus in lus verbinding, dit om te voorkomen dat een knoop gaat slippen tijdens een dril. Daarnaast kun je met deze lus in lus verbinding ook eenvoudig wisselen van loodsysteem. Het bevestigen van je rig of onderlijn is echt super eenvoudig. Aan iedere door ons gemaakte kant en klare karper leader zit namelijk een Quick change swivel. Het enige wat je moet doen is de kleine lus welke waarmee onze kant en klare onderlijnen zijn gemaakt aan de Quick change bevestigen. Daarna schuif je de anti tangle sleeve over de verbinding en de montage is klaar om te gebruiken.