Enig resultaat

Werppijp karper

Karper Werppijp kopen voor het voeren van boilies? Werppijpen heb je in verschillende uitvoeringen en vormen. Iedere vorm heeft zo zijn voordelen en nadelen. Met een gebogen S vorm kun je nauwkeuriger werpen. Terwijl je met een rechte vorm waarbij enkel het uiteinde gebogen is kun je wat verder werpen. Daarnaast heb je ook nog een rechte werppijp voor de karper. Echter deze zijn enkel voor korte afstanden. Dit omdat deze de boilies nagenoeg geen backspin geven. Deze backspin is noodzakelijk om een goede afstand te kunnen werpen.

Carp Whisperer top tip: Wist je dat door de speciale vorm van onze karper werppijp wordt voorkomen dat de boilie snel uit elkaar spat? Mocht dit toch gebeuren maak dan even het uiteinde nat met wat water!

De hoogwaardige aluminium voerpijp van Carp Whisperer is voorzien van een snel laadsysteem. Hiermee kun je heel snel je boilies voeren en maakt het tevens mogelijk om meerdere boilies in 1 keer erin te stoppen. Je kunt vervolgens een waaiervorm voeren waardoor je wat meer mogelijkheden hebt. Ook kun je met deze buis heel dichtbij voeren iets wat met een andere werppijp niet mogelijk is. Uiteraard voorzien van een goed aanvoelende foamen handgreep voor extra houvast en sturing! Check gerust eens onze voerpijpen (throwing sticks). Verkrijgbaar voor verschillende diameters boilies. Kies de boilie die je wilt voeren en vink deze grootte aan bij de bestelling.

22,99 (19,00 excl. btw)

Karper Werppijp kopen om boilies te voeren?

Bij Carp Whisperer kun je werppijpen in verschillende diameters kopen. Alle onze throwing sticks zijn gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit materialen en voorzien van een zeer ergonomisch handvat. We gebruiken namelijk een speciale soort aluminium. Dit maakt onze karper werppijp aanzienlijk sterker en duurzamer. Alle kunststof werppijpen kun je bijvoorbeeld niet in de zon laten liggen. Maar ook al ben je er heel voorzichtig mee veel langer dan een jaar gaan ze na instensief gebruik niet mee.

Wat is een werppijp voor karper eigenlijk?

Misschien ben je überhaupt nog niet bekend met het voeren met een werppijp. Wat kan je hier eigenlijk mee? De throwing stick zoals de engelsen het noemen is erg handig om boilies  op grote afstand mee te voeren. Je stopt een of meerdere de boilies in de holle buis. Vervolgens beweeg je de buis naar achteren en zwiept met kracht naar voren. De boilies zullen dan uit de buis vliegen. Eerlijk is eerlijk de eerste paar keer zal het nog niet zo goed gaan. Je moet namelijk eerst de juiste techiek onder de knie zien te krijgen.

Voerpijp of throwing stick

De Carp Whisperer voerpijp (throwing stick) komt in drie verschillende uitvoering. We hebben ervoor gekozen om het kiezen van de juiste diameter werpbuis eenvoudig te maken. Daardoor hoef jij enkel te bedenken welke diameter boilie je wilt voeren. Vink de diameter aan van jouw voerboilies bij het bestellen en je krijgt automatisch de juiste diameter voerstick opgestuurd!

Snelle levering van jouw karper werppijp!

Bestel al je karperspullen eenvoudig online bij Carp Whisperer. Wij hebben niet alleen een gigantisch aanbod, maar leveren ook uitstekende kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor gereedschappen, maar bijvoorbeeld ook voor ons karperaas en karperkleding. Advies nodig? Wij hebben ongekend veel ervaring en kunnen je dan ook helpen met deskundig advies over karpervissen. Daarnaast kun je altijd onze blogs lezen voor handige tips.

Als je nu je bestelling plaatst, heb je jouw spullen razendsnel in huis. Maak dus je keuze en koop online jouw werppijp voor de karper!