Toont alle 31 resultaten

Karperaas

Karperaas kopen vereist veel aandacht. Logisch, want wanneer het haakaas niet opgezogen wordt, kun je zelfs met de beste rig geen karper vangen. Het beste karperaas werkt sterk in je voordeel, daar zijn we het wel over eens. Onze boilies bijvoorbeeld zijn het uiteindelijke resultaat van het jarenlang door ontwikkelen van bepaalde recepten. Het marketing concept waarbij je als firma elk jaar een nieuwe boilie op de markt brengt, past niet bij Carp Whisperer. Nee, wij zetten ons geld liever in op karperaas dat zich door de jaren heen keer op keer heeft bewezen.

Carp Whisperer wist je dat: Vertrouwen is het beste ingrediënt voor elke boilie. Ik kan wel zeggen dat onze boilies heel goed zijn. En ik denk dat je dit zelfs wel wilt geloven! Maar het echte vertrouwen komt pas wanneer je zelf er karpers mee vangt!

Dit gezegd te hebben. De grootste fout die veel karpervissers maken is door steeds te wisselen van aas. Je begint eerlijk gezegd steeds opnieuw. En je bouwt wat dat aangaat nooit vertrouwen op. Daarom is vertrouwen zo belangrijk want eenmaal vertrouwen in je aas kun je jezelf focussen op andere belangrijkere zaken! Dus zet de eerste stap en ga je karperaas kopen begint bij Carp Whisperer! En je zult al snel gaan begrijpen waarom ik zoveel vertrouwen heb tijdens het karpervissen! Bekijk hier ons complete aanbod van aas voor karpers!


Karperaas kopen bij Carp Whisperer

Vers, maar vooral attractief karperaas, dat ook op lange termijn goed vangt, is essentieel om constante successen te boeken. Goed aas vangt meer karper, dat mag duidelijk zijn! Des te lekkerder het karperaas, des te gretiger de karpers het opeten. Dit komt natuurlijk de werking van onze rig sterk ten goede. Het lekkerste en beste karperaas zal met meer gulzigheid worden opgezogen en dus dieper in de bek komen te liggen. Hierdoor kan de haak veel meer vlees pakken waardoor je minder karpers lost. Ernesto Kamminga staat aan de basis van het Carp Whisperer karperaas. Mensen die hem wat beter kennen, weten dat hij altijd al een aasfreak is geweest. Zijn jarenlange ervaring zit verwerkt als geheim ingrediënt in ons aas, en dat merk je aan de vangsten. Neem als voorbeeld de SE4, of de SA7 boilies. Of wat te denken van onze unieke Squid liver boilies? Alle 3 boilies presteren het hele jaar rond! Dus ook in het najaar en voorjaar is dit het karperaas dat je prima kunt inzetten. Weet dat ons aas zich al meer dan twee decennia heeft bewezen op talloze wateren. Natuurlijk bepaalt het aas slechts een deel van het succes, want ook de juiste karperspullen helpen mee. Hieronder beschrijven we de belangrijkste soorten aas uit ons gamma:
  • Boilies
  • Activator liquid
  • Karperpellets
  • Pop-ups en wafters
  • Nep aas
  • Zig mix

Boilies het beste karperaas!

Een goede boilie, de basis op het gebied van karperaas kopen, moet aan een aantal voorwaarden voldoen. Allereerst moet deze een duidelijk herkenbare voedselprikkel afgeven zodra hij in het water komt. Wij gebruiken een aantal bewezen eetlustopwekkers, die 100% wateroplosbaar zijn. Een karper kan namelijk alleen wateroplosbare stoffen waarnemen. Onze eetlustopwekkers worden ook gebruikt in de karperkweek. Deze voedselprikkel moet danig goed zijn dat het aas direct als voedsel wordt herkent. Dit noemen we de instant response van een boilie. Een boilie is wat dat betreft best wel een complex deegballetje. De gebruikte ingrediënten moeten in precies de juiste verhouding, maar ook op de juiste manier verwerkt zijn. Naast de instant attractie, moet een boilie ook op lange termijn aantrekkelijk blijven. En naar mijn mening zelfs beter worden dan een boilie met een hoge instant response. Vandaar dat ik heel veel tijd heb gestoken in het gevoel wat een karper overhoudt bij het eten van onze boilies. Dit kun je niet enkel bewerkstelligen met een goed verteerbare boilie. Nee, echt goed karperaas moet daarnaast de smaakpapillen van een karper dusdanig activeren, dat hij het aas met overtuiging blijft eten. Alleen dan zal je echt de vruchten plukken van het aas wat je gebruikt.

Activator liquid

Naast de boilies hebben we ook een aantal bijpassende Activators (boilie dips) in ons aanbod. Deze zeer attractieve eetlustopwekkers kun je gebruiken om je haakaas in te dippen, maar ook om bijvoorbeeld een stickmix aan te maken. Wanneer je de stick mix aanmaakt met een van deze vloeibare additieven krijgt de mix wat binding en hou je een langdurige voedselsignaal rond je haakaas. Het grote voordeel is dat zelfs witvis dit voedselsignaal niet kan weg eten. Daarnaast kun je ook de boilies waarmee je gaat voeren extra attractief maken met de Activator liquid. Een ideale aanvulling voor je karperaas. Dit doe je door een dag voor aanvang van de sessie een scheutje liquid over de boilies te doen en die vervolgens een nachtje laten intrekken. Hierdoor voorkom je dat je boilies de geur van een stinkende modderlaag opnemen. Onze karper soaks zijn 100% wateroplosbaar en zijn specifiek ontwikkeld om de chemoreceptoren van de karper te prikkelen. Te verkrijgen in SE4 Activator, SA7 Activator en Squid Liver Activator.

Karperpellets als karperaas

De Carp Whisperer karper pellets zijn geëxtrudeerd en worden gemaakt van dezelfde basis ingrediënten als onze SE4 en SA7 boilies. Doordat ze heel klein zijn en na een korte tijd uit elkaar vallen verzadigen ze de karper bijna niet, maar geven ze wel een langdurige attractie af op de stek. Aangezien ze dezelfde opmaak hebben als onze boilies, is er een sterke link naar het haakaas en kunnen ze gecombineerd of op zichzelf gebruikt worden. Je kunt er ook zachte pellets van maken door ze even onder water te zetten en ze vervolgens af te gieten. Daarna laat je ze een nachtje staan en heb je de zogenaamde soft pellets. Wanneer je onze pellets op deze manier prepareert zijn ze ideaal als karperaas voor de method visserij. Uiteraard kun je deze soft pellets ook maken door ze te behandelen met onze Activator liquids. Ze zuigen zich vol met vloeibare triggers en perfect om te gebruiken voor een pva stick of bags. Zeer attractief en ideaal om een voerstek op te bouwen!

Pop-ups en wafters als karperaas

Verschillende rigs zoals de Chod rig, Ronnie rig of de Bow rig vragen om speciaal karperaas voor aan de haak. Naast de visuele attractie van hi-visual pop-up boilies zijn al onze special hookbaits voor zien van bewezen eetlustopwekkers. Uiteraard zijn het dezelfde eetlustopwekkers die we gebruiken in de gelijknamige boilies. Bekijk hier al onze wafters.

Nep mais als karperaas

Mais is al heel lang een bijzonder goed karperaas. Helaas is het ook zeer kwetsbaar en zal het snel van de hair worden gesnoept. Carp Whisperer nep mais heeft een soft bite en is voorzien van unieke attractoren waardoor een karper het niet kan onderscheiden van echt voedsel. Daarnaast zorgt het drijfvermogen ervoor dat het gewicht van de haak wordt opgeheven. Onze nep mais is namelijk gemaakt van een stevige gesloten celstructuur waardoor het drijfvermogen behouden blijft.

Zig mix

Carp Whisperer Pulex Zig mix is een voer dat we speciaal hebben ontwikkeld voor het zigvissen. De lichte ingrediënten zorgen voor een up and down effect onderwater. Om het maximale uit het zigvoer te haken raden we aan om de Pulex zig mix aan te maken met de Pulex activator en een halve liter melk. Vervolgens voeg je voorzichtig de droge zig mix toe aan de vloeistof. Op deze manier kun je eenvoudig een Brinta achtige substantie maken. Wanneer deze klaar is laat je de mix een 2 tal minuten staan en meng je het nogmaals. Eventueel voeg je nog wat water toe en kun je het testen in de oeverzone of de mix genoeg wolkt en lang blijft hangen.

Karperaas kopen online

Met bovenstaande informatie kun je jouw resultaten mogelijk fors verbeteren. Natuurlijk spelen de juiste karperspullen ook een rol in je resultaten. En je kunt het jezelf comfortabel maken door speciale karperkleding te dragen. Wil je onze hoge kwaliteit artikelen ook proberen? Dan kun je eenvoudig online bestellen. Schroom niet om contact op te nemen als je vragen hebt. Wij helpen je graag met het juiste karperaas kopen!