Toont alle 15 resultaten

Boilie naalden en tools

Een boilie naalden en rig tools moeten vooral handig en duurzaam zijn. Tijdens het ontwikkelen van de verschillende tools en boilie naalden hebben we vooral gekeken naar de houvast, functionaliteit en kwaliteit. Onze multifunctionele visschaar is daar een goed voorbeeld van! Deze is voorzien van een speciaal blad waarmee je zowel gevlochten lijn als ook fluoro carbon kunt knippen.

Uiteraard hebben we verschillende soorten aas naalden in onze gamma. Wanneer je opzoek bent naar een stevige boilie naald waar je tijgernoten mee kunt bevestigen, of een splicing needle ben je aan het juiste adres!

En wat te denken van onze multi tool waarmee je gecoate lijnen kunt strippen en knopen kunt aantrekken? Je merkt het wel, we zijn heel tevreden met onze tools en aas naalden, en dat zal voor jou niet anders zijn. Bestel en probeer het zelf!

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Crimp sleeves

5,11

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Krimp tang

14,45

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Boilie Needle

4,13

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Multi Tool

7,23

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Splicing Needle

4,13

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Storm aansteker

2,84

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Stringer Needle

4,39

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Vis schaar

9,29

Boilie naalden en rig tools kopen doe je bij Carp Whisperer

Bij Carp Whisperer kun je verschillende soorten boilie naalden kopen. Alle naalden zijn gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit materialen en voorzien van een zeer ergonomisch handvat. De felrode kleur valt heel goed op, waardoor je de boilie naald eenvoudig kunt terugvinden, mocht deze in het gras vallen.

Naast de boilie naalden hebben we ook een speciale visschaar en een multi tool in het assortiment. Daarmee bieden we de beste gereedschappen voor fanatieke karpervissers.

Wat is een boilie naald eigenlijk?

Misschien ben je überhaupt nog niet bekend met boilie naalden. Wat kan je hier eigenlijk mee? De naald is erg handig om boilies en pellets op de onderlijn te bevestigen. Je prikt eenvoudig door de boilie om deze vast te pakken. Een simpel maar niet onbelangrijk hulpstuk dus.

Boilie naalden of boilie needle

De Carp Whisperer boilie needle (boilie naald) komt in twee verschillende uitvoering. De boilie needle fine is voorzien van een scherpe naaldpunt waardoor je gemakkelijk door hard aas zoals gedroogde boilies en tijgernoten kan prikken. De normale boilie needle is voorzien van een clip haakje. Deze boilie naalden kunnen gebruikt worden voor het bevestigen van haakaas maar ook voor het bevestigen van kleine pva sticks.

Splicing needle

De Splicing needle is speciaal gemaakt om onze lead free leader materiaal te splicen. De voorkant is heel dun en voorzien van een fijn, maar sterk clip haakje. Naast het splicen kan de Splicing needle ook gebruikt worden om klein haakaas aan de hair te bevestigen.

Stringer needle

De Stringer needle is speciaal gemaakt om meerde boilies op een pva draad te rijgen. Deze extra lange en sterke boilie naalden zijn voorzien van een nauwkeurig gevormd clip haakje waardoor je ook een wat langere pva stick op de onderlijn kan rijgen.

Carp Whisperer visschaar

Onze vis schaar is voorzien van twee verschillende snijgedeelten. Hierdoor kun je zowel soepel onderlijnmateriaal als ook zeer stijf fluoro link eenvoudig doormidden knippen. Voorzien van onze uniek stay sharp concept waardoor de schaar bijzonder lang scherp blijft. De mooie grote handvaten geven ruimte, ook aan de wat grotere handen. Dit is de visschaar die niet mag ontbreken in je tackle box, naast de juiste boilie naalden uiteraard.

Multi tool

Met de Multi tool kun je eenvoudig gecoat onderlijnmateriaal strippen maar ook knopen aantrekken. Zeer sterk waardoor je moeiteloos 15 cm lijn in 1 keer kan strippen. Dit multi functioneel stuk gereedschap is klein en past in iedere rigbox.

Snelle levering van jouw boilie naalden en overige tools

Bestel al je karperspullen eenvoudig online bij Carp Whisperer. Wij hebben niet alleen een gigantisch aanbod, maar leveren ook uitstekende kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor gereedschappen, maar bijvoorbeeld ook voor ons karperaas en karperkleding. Advies nodig? Wij hebben ongekend veel ervaring en kunnen je dan ook helpen met deskundig advies over karpervissen. Daarnaast kun je altijd onze blogs lezen voor handige tips.

Als je nu je bestelling plaatst, heb je jouw spullen razendsnel in huis. Maak dus je keuze en koop online jouw tools en boilie naalden.