Carp Whisperer – Karper Pellets

De Karper Pellets zijn gemaakt van dezelfde basis als onze SA7,  SE4 en Squid Liver boilies. Deze geëxtrudeerde karper pellets zijn zeer eenvoudig te verteren en bevatten alle voedingsstoffen die een karper nodig heeft.

22,99

Artikelnummer: PL Categorieën: , Tags: , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Karper Pellets

De Karper Pellets zijn gemaakt van dezelfde basis als onze SA7, SE4  en Squid Liver boilies. Deze geëxtrudeerde karper pellets zijn zeer eenvoudig te verteren en bevatten alle voedingsstoffen die een karper nodig heeft. Je kunt ze zelfs zonder problemen gebruiken om je kois mee te voeren. Doordat ze heel langzaam oplossen geven ze over een hele grote tijdspanne continu attractie vrij op de stek. Uiteindelijk valt het als stof uiteen op de bodem en heb je een super attractieve stek zonder dat je de karpers verzadigd. Vandaar dat dit karperaas vooral in de winter en in het voorjaar zo goed werkt! Zeker in het voorjaar wanneer de karpers nog niet echt goed azen is een combi van onze pellets en een klein pop upje vaak dodelijk effectief!

CW Top Tip: Wil je snel instant even een paar karpers vangen? Dan zijn deze pellets in een pva stick zonder twijfel de beste keus. Eventueel aanmaken met een beetje Activator Liquid.

Daarnaast zijn ze perfect inzetbaar voor stick mixen of PVA bags. Door ze een dag van te voren even heel kort onder water te zetten en vervolgens gelijk af te gieten zullen de voer pellets na 1 nacht veranderen in soft pellets. Deze soft pellets zijn zeker in de koudere maanden en het vroege voorjaar het aas waar je echt een verschil mee kunt maken. Je kunt er zelfs een voerbal van maken of gebruiken in een method feeder.

Eigenschappen Karper Pellets:

 • Totaal voer kan zelfs gevoerd worden aan aquarium vissen
 • Op basis van onze SA7, SE4 of Squid Liver boilies
 • Perfect voor het gebruik in spod en stickmixen
 • Geweldig om te gebruiken in PVA bags
 • Ideaal voor in de winter en voorjaar
 • Zeer eenvoudig te verteren door uitgebalanceerd vezel gehalte
 • Geëxtrudeerd en daardoor zeer smakelijk
 • Verpakt per 3 kg in hersluitbare zaken

Veelgestelde vragen over karper pellets

De keuze van een karper pellets hangt sterk af van het gebuikte haakaas. Het beste is om een karper pellet te kiezen die gemaakt is van dezelfde ingrediënten als het aas aan je haak. Op deze manier krijg je aasgewenning zodat de karper met vertrouwen gaat eten. Vandaar dat je de beste resultaten zult boeken wanneer je onze pellets combineert met de gelijknamige boilies. CW karper pellets zijn namelijk speciaal ontwikkeld om de eetlust van de karper op te wekken.
Je kunt de wat grotere pellets vanaf 8mm prima gebruiken als haakaas. Echter mijn voorkeur gaat uit naar de gelijknamige boilies. Deze blijven veel langer intact en zijn ook eenvoudiger te bevestigen aan de hair dan een pellet. Tip, snij de boilie in de vorm van een pellet voor nog meer gelijkenis!
Karper pellets kun je zo uit de zak gebruiken. Ze lossen langzaam op en geven daardoor heel veel attractie af in het water. Echter je kunt karper pellets ook soaken met onze activator en de helft water. Na een nacht zullen ze wat rubberachtig aanvoelen. De pellets zijn nu zacht geworden en ook te gebruiken voor in een voerkorf, of het method systeem.
De tijdsduur van het soaken ligt sterk aan de gebruikte soort dip. De CW-activator dip bestaat uit natuurlijke ingrediënten waardoor het aas zelfs maanden in deze dip bewaard kan worden. Dit zonder dat de attractie van het aas gevaar loopt door overdosering. Gebruik je dips met chemische componenten dan bestaat er wel een reëel gevaar van overdosering. Deze soort soak kun je het beste een dag op voorhand, of net voor het inwerpen gebruiken.
Een karper pellet bevestig je niet aan de haak maar onder de haak. De pellet zit middels een klein elastiekje aan de hair bevestigd. Ook is het mogelijk om een pellet met een fijn boortje te voorzien van een gaatje zodat je de hair rechtstreeks kunt doorvoeren. Maar de meest eenvoudige manier is het haakaas even voorweken zodat deze zacht genoeg zijn om op de hair te rijgen.
De tijdsduur van het soaken ligt sterk aan de gebruikte soort dip. De CW-activator dip bestaat uit natuurlijke ingrediënten waardoor het aas zelfs maanden in deze dip bewaard kan worden. Dit zonder dat de attractie van het aas gevaar loopt door overdosering. Gebruik je dips met chemische componenten dan bestaat er wel een reëel gevaar van overdosering. Deze soort soak kun je het beste een dag op voorhand, of net voor het inwerpen gebruiken.
Het verbruik van een 3 kg zak met karper pellets is afhankelijk van de tijd die je vist, maar ook van de bijtlust van de karper. Daarbij is de manier van voeren ook een ding die je mee moet tellen. Echter week je de pellets voor en vis je uitsluitend ermee in de voerkorf dan kun je een hele dag uit de voeten met een kilo pellets. Dus met een 3 kg zak kun je mooi 3 sessies vissen
Soort

SA7, SE4, Squid Liver

8 beoordelingen voor Carp Whisperer – Karper Pellets

 1. Jan van der mark (geverifieerde eigenaar)

  Vandaag weer mee gevist in combinatie met een sa4 wafter en twee karpers gevangen.
  Ga ze ook eind mei gebruiken in Frankrijk

 2. Ilonca Van de Ven (geverifieerde eigenaar)

  Zoals altijd weer een snelle levering. Het mooie van deze pellets is dat ze ook goed samengaan met de Squid of de SA7 hybride hookbait. Ik mag altijd graag in de winter vissen met deze pellets. Ze zijn mooi klein zodat ik deze in een klein pva’tje kan doen en a la minute nog wat liquid kan toevoegen. Die zijn trouwens ook in dezelfde range te bestellen. Ik ben er deze maand weer klaar voor. Bedankt!

 3. Jaap (geverifieerde eigenaar)

  Gisteren voor het eerst gebruikt in een PVA stick, samen met wat halve squid liver boilies. Mooi gecomprimeerde stick kun je zo maken. Twee mooie schubs gevangen, werkt dus prima.

 4. Nick (geverifieerde eigenaar)

  De pellets ademen letterlijk en figuurlijk attractie, dat moet wel goed komen.

  • Ernesto Kamminga

   De pellets zijn gemaakt op basis van onze boilies en daarom perfect te combineren met elkaar!

 5. Edwin R.

  Wat een service en wat een snelle levering.
  Ben er super blij mee nu hopen dat we net zo snel gaan vangen

 6. Wesley M.

  Altijd goede en snelle levering

 7. marc k.

  Bedankt voor Goody super

 8. patrick z.

  Helaas niets gevangen ermee,maar ik ga niet over een dag IJs.
  Dus moet het nog paar keer testen.
  Maar ik ben wel super blij met al het voer.ruikt goed en ziet er goed uit.maar ik kan nog niet zeggen als het goed voer is.maar ik twijfel er niet aan.maar dat laat ik nog wel weten mvg patrick

Een beoordeling toevoegen