Toont alle 5 resultaten

Shrink tube line aligners

Line aligners en shrink tube zijn door ons speciaal ontworpen om de inhaking te verbeteren. Het door ons gebruikte materiaal heeft precies de juiste hardheid en resetvermogen! Kortom dit essentieel voor de juiste werking. Immers de karperhaak moet snel en goed in de onderlip prikken. Uiteraard hebben wij van Carp Whisperer daar ons uiterste best voor gedaan!  Het mag duidelijk zijn dat je dit direct terug ziet in de vangsten.

Al met al, al onze rig componenten zijn zonder schadelijke toeslag- of repulsieve stoffen gemaakt. Veel van deze rig componenten worden geproduceerd vol met weekmakers. Wist je dat deze stoffen ervoor zorgen dat een karper het haakaas vroegtijdig uitspuugt?

Shrink tube line aligners

Carp Whisperer – Boilie Wrap

4,50 (3,72 excl. btw)

Shrink tube line aligners

Carp Whisperer – Kickers (10st)

4,75 (3,93 excl. btw)

Shrink tube line aligners

Carp Whisperer – Line Adaptor (10st)

4,75 (3,93 excl. btw)

Shrink tube line aligners

Carp Whisperer – Line Aligner (10st)

3,99 (3,30 excl. btw)

Shrink tube line aligners

Carp Whisperer – Shrink Tube (10st)

3,99 (3,30 excl. btw)

Line aligners en krimpkous kopen voor de perfecte inhaking!

Line aligners zijn speciaal ontwikkeld om de perfecte inhaking te bewerkstelligen. CW line aligners hebben precies de juiste vorm en hardheid en dat merk je in de vangsten! Want het materiaal moet voldoende stijf zijn om de haak naar de onderlip te sturen, maar ook voldoende soepel om tijdens de dril mee te geven. We hebben voor iedere haak de ideale line aligner ontwikkeld. CW line aligners en krimpkous is verkrijgbaar in 3 verschillende camouflagekleuren namelijk: weed, gravel en silt.

Line aligners en Kickers

De Line aligner verlengt de steel van de haak aanzienlijk. Dit is vooral handig voor wide gape en Claw haken. De speciale gebogen vorm laat de onderlijn aan de binnenkant van de haak vertrekken. De haak zal hierdoor eerder draaien en meer vlees kunnen pakken waardoor het losschieten nagenoeg tot de verleden tijd behoord. De Kickers passen eigenlijk op iedere karperhaak en geven een aanzienlijke verbetering van de inhaking en houvast!

Line adaptor

De line adaptor is eigenlijk een korte line aligner met een vrij agressieve knik. Door deze korte knik zal de haak precies achter de harde liprand vlees pakken en zo maximaal houvast bieden tijdens de dril. De Line adaptor is speciaal ontwikkeld voor haken met een lange- en semi lange haaksteel. Hierdoor is de line adaptor uitermate geschikt om te gebruiken i.c.m. een Longshank- en Bow haak. Verkrijgbaar in 2 verschillende maten passend op haakmaat 8 t/m 2

Shrink tube

Shrink tube wordt al heel lang gebruikt om de haak beter te laten inhaken. Echter het ontwikkelen van de juiste krimpkous is iets waar wij best wel veel moeite en tijd in hebben gestoken. Allereerst moet het goed krimpen, maar het moet ook zijn vorm behouden. Vooral dat laatste is noodzakelijk voor een goede inhaking. Shrink tube is ideaal om te gebruiken i.c.m. met een Curve of Circle haak. Door de steel 4 a 5 mm verlengen zal de haak eerder vlees pakken en zo beter houvast krijgen in de onderlip.