Toont alle 5 resultaten

Boilie dips en soak

Waarom je onze boilie dips en soaks moet ontdekken? Je kunt natuurlijk niet bij alles zeggen dat het geweldig is. Maar wanneer je weet hoeveel potjes hier de deur uitgaan, dan kan het niet anders of dit spul moet echt een uitzonderlijke meerwaarde hebben. Mocht je nog twijfelen, gooi dan eens een drupje in een aquarium of vijver en je zult zien dat er onmiddellijk een aasreactie op gang komt. Een aasreactie die ook zeer lang blijft standhouden, want de vissen zullen elke steen in je bak omkeren. Enfin, probeer het maar eens en je zult zien dat dit de beste vloeistof is die je ooit hebt gebruikt!

Carp Whisperer Top Tip: leg eens een aantal boilies voor een paar week in de activator liquid. Deze super “soakers” doen het vaak erg goed wanneer de vissen totaal niet azen!

Verkrijgbaar in 3 verschillende soorten passend bij onze boilie range. Je kunt indien gewenst gerust wat experimenteren. Een hele populaire keus is de SE4 Activator combineren met onze SA7 boilies. Deze combinatie is inmiddels bij een kleine groep karpervissers heel populair en niet zonder reden! Naast het gebruik over boilies is deze soak ook zeer goed inzetbaar met pellets. Wanneer je een dag op voorhand de pellets ruim voorzien van wat vloeistof zal het de volgende dag er helemaal in getrokken zijn. Dit maakt de pellets iets zachter en buitengewoon geschikt om pva sticks mee te maken. Je hoeft trouwens niet bang te zijn dat het pva zal smelten want deze dips zijn pva vriendelijk!


De beste boilie dips en soaks vind je bij CW

Onze haast legendarische Activator liquid is 100% wateroplosbaar en volledig natuurlijk. Je zou het zonder problemen kunnen opdrinken mits je uiteraard van de smaak houdt. Karpers houden er zeker van daar hoef je jezelf geen zorgen overmaken. Gooi maar eens een drupje in een aquarium of in je vijver en je zult zien hoe snel de karpers een aasreactie geven. CW Activator liquid is namelijk speciaal ontwikkeld om de chemoreceptoren van de karper te stimuleren. Hierdoor gaat een karper behoorlijk meer eten en wordt de instant response van ieder aas merkbaar beter.

De beste eetlustopwekkers

Ik durf gerust te zeggen dat je geen betere eetlustopwekker zult vinden dan onze activator liquid. De SE4 activator dip heeft een karamel, zoet, romige smaak die hoe gek het ook klinkt tevens uitstekend combineert met hartige smaken zoals de SA7 boilies. De SA7 Activator dip is opgebouwd uit 7 basiscomponenten waarbij de hartige shellfish achtige geur de boventoon voert. De Squid liver activator dip heeft een hele aparte geur en smaak van gefermenteerde Squid. Je moet er als mens van houden, maar een ding is zeker het vangt als de beste!

Verbeter je resultaten met boilie dips en soaks

Het mag duidelijk zijn met een activator dip vang je meer karper. Je kunt de dips combineren met ieder aas waarbij je niet bang hoeft te zijn om het over te doseren. Zoals de naam van deze karperdip al aangeeft worden de ingrediënten actief zodra ze in contact komen met water. De dip ansich is pva vriendelijk echter wanneer je het verdunt met water is de houdbaarheid zeer beperkt. 

Naast dat het aas behoorlijk attractiever wordt is het gebruik van de activator liquid zeer raadzaam op modderige bodems. Door de boilies met een scheutje activator liquid goed te schudden in een emmer ontstaat er een filmlaagje op de boilies. Deze zal na een nachtje in het aas trekken. Hierdoor zal het karperaas geen nare geuren meer opnemen van de bodem. Desgewenst kun je de behandeling herhalen mocht dit nodig zijn.

Bekijk hier onze boilie dips en soaks en bestel!