Toont alle 4 resultaten

PVA karper producten

De door ons ontwikkelde PVA karper producten zijn gemaakt van 100% zuiver poly vinyl alcohol. Door het ontbreken van toeslagstoffen lost (ook tijdens de winter wanneer het water erg koud is) ons PVA residuloos op. Wij vinden dit belangrijk, want des te minder aanknopingspunten er zijn des te makkelijker wordt een karper vangbaar. Wanner je Carp Whisperer PVA producten wilt kopen weet je dat je de best mogelijke karper pva koopt voor een zeer zacht prijsje! We kopen namelijk rechtstreeks in van de fabriek. Daardoor heb jij een buitengewoon goede prijs voor dit super kwaliteitsproduct!

Carp Whisperer Top Tip: gebruik eens wat pellets aangemaakt met onze activator in een pva stick!

Zeer eenvoudig om PVA sticks van te knopen. Ons funnel web systeem komt in speciale kokers met schroefdraad. Op deze manier voorkom je dat het pva nat kan raken. Daarbij is de vulpijp voorzien van een trechter waardoor het vullen aanzienlijk eenvoudiger wordt. Uiteraard leveren we er een comprimeer stick bij zodat je mooie stevige pva sticks kunt maken!


PVA producten kopen voor het vissen op karper!

Pva producten koop je niet maar zo, want wij karpervissers willen dat het allereerst volledig residuloos oplost. Echter dit is vaak niet het geval want vrijwel alle PVA voor het vissen op karper bevatten vulstoffen die residu achter laten of het oplossen negatief beïnvloeden. Het door ons ontwikkelde PVA is gemaakt van 100% poly vinyl alcohol. Doordat er geen toeslagstoffen in verwerkt zijn lost ons PVA volledig op, ook onder winterse omstandigheden. Te verkrijgen in boilie en pellet funnelweb PVA-systeem.

Boilie funnelweb PVA producten

Het Boilie funnelweb pva-systeem is het systeem om mooie kleine PVA-sticks te maken. Uiteraard kun je het funnelweb systeem ook vullen met hele of halve boilies tot een diameter van 22mm. Een ander goede tip is om het funnelweb PVA te gebruiken om boilies op te rijgen. Hiermee kun je verschillende presentaties maken waarbij je niet bang hoeft te zijn dat, bij een krachtige worp, de stringer zal breken. Wordt geleverd met compressie stick en 7 meter hex mesh pva kous in een handige waterbestendige koker.

Pellets funnelweb PVA- producten

De Pellets funnelweb pva-systeem is gemaakt van hetzelfde fijne hex mesh pva draad als de boilie funnelweb systeem. Enkel de diameter of de pellets is met 35mm wat groter. Hierdoor kun je grotere boilies maar ook eenvoudig verschillende maten pellets voeren zonder dat je bang hoeft te zijn dat deze door de mazen vallen. Zelfs het gebruik van maden is geen probleem mits je natuurlijk niet al te lang wacht.

Refill funnelweb pva systeem

Omdat wij onze producten zelf ontwikkel en speciaal volgens onze eisen laten maken kunnen we vaak voor de klant net even wat extra’s aanbieden. Bij ons krijg je geen 5 meter in een navulling maar wij leveren maar liefst 10meter voor dezelfde prijs! Uiteraard is dit pva van dezelfde hoge kwaliteit als het pva dat we gebruiken op onze pellet- en boilie funnelweb system waardoor het (ook in de winter) 100% wateroplosbaar is!

Veelgestelde vragen over PVA

Het gebruik van PVA zakjes is heel eenvoudig. Stop een paar boilies of wat grondvoer in het boilie funnelweb PVA-systeem. Maak een knoop in het uiteinde gevolgd door nog een knoop op 1 cm afstand van de eerste knoop. Knip nu het PVA door tussen beide knopen. Het pva zakje is nu klaar om te gebruiken!
De oplossnelheid heeft te maken met de temperatuur, de kwaliteit van het pva en het gebruikte grondvoer. Des te warmer het water is des te sneller zal het oplossen. Hoogwaardig PVA lost snel en zonder residu op. Gebruik je olie en/of zout in je grondvoer dan kan het zijn dat het PVA niet of heel slecht oplost. Al met al betekent het dat onder gunstige omstandigheden het PVA binnen een minuut oplost en onder ongunstige omstandigheden kan het wel 5 minuten duren.
Een PVA zakje is een wateroplosbaar zakje waar je visvoer in kunt doen zoals boilies en stick mix. Hierdoor kun je heel gericht extra attractie in de vorm van voer rond het haakaas presenteren. Dit is vooral effectief in de winter. Daarnaast kun je het voerzakje op de haak schuiven waardoor je tussen het wier kunt vissen. Het zakje lost op waardoor het haakaas mooi vrij van wier op de bodem ligt.
PVA staat voor Polyvinyl Alcohol welke volledig biologisch afbreekbaar is. Let wel op dat je een hoogwaardig en puur PVA-product koopt. Des te hoogwaardiger het product is des te beter het oplost. CW PVA is het meest hoogwaardige PVA wat er te koop is en zal zonder een residu achterlaten volledig in het water oplossen.