Toont alle 11 resultaten

Stickers & Kado artikelen

Elke visser die ons een warm hart toedraagt kan niet zonder een paar CW stickers! Wij gebruiken ze op onze tackle box, emmers en zelfs op onze voerboot! De stickers zijn gemaakt van weerbestendig vinyl waardoor de sticker zeer lang mooi blijft. Naast de normale stickers hebben we ook stickers die speciaal gemaakt zijn om op een Delkim beetmelder te plakken. Deze stickers hebben een 3 D-effect en geven je Delkim een stoere CW look!


Carp Whisperer Stickers kopen?

Bij Carp Whisperer kun je verschillende soorten stickers kopen. Alle stickers zijn gemaakt van de hoogst mogelijke kwaliteit materialen! Uiteraard voorzien van een goede weersbestendige lijm. Onze plakkers zijn gemaakt van weerbestendig vinyl waardoor ze heel lang mooi blijven! Als laatste, het logo valt heel goed op, waardoor je zichtbaar Carp Whisperer een warm hart toedraagt aan de waterkant! Het is altijd fijn om mensen tegen te komen die al het werk wat achter de ontwikkeling steekt van onze producten weten te waarderen.

Naast onze normale sticker hebben we ook een speciale 3 d luxe opdrukken in het assortiment. Daarmee bieden we de mogelijkheid om je Delkim beetmelders op een subtiele manier te personaliseren. Daarnaast kun je deze plaatjes gebruiken om te plakken op je tackle box! Naast deze opdrukken hebben we ook nog kleine plaatjes voor op de knoppen waarmee je een Delkim kunt instellen. Deze zijn voorzien van duidelijke nummers en een letter zodat je precies weet of je aan de volume draait of aan de gevoeligheidsinstelling. Als laatste hebben we ook opdrukken gemaakt voor de receiver. Op deze manier kun je alles een eigen look en feeling geven!

Snelle levering van jouw karperspullen

Bestel al je karperspullen eenvoudig online bij Carp Whisperer. Wij hebben niet alleen een gigantisch aanbod, maar leveren ook uitstekende kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor deze zelfklever, maar bijvoorbeeld ook voor ons karperaas end tackle en karperkleding. Advies nodig? Wij hebben ongekend veel ervaring en kunnen je dan ook helpen met deskundig advies over karpervissen. Daarnaast kun je altijd onze blogs lezen voor handige tips. Mocht je nu eens een leuke foto maken van onze sticker ergens op je visspullen stuur ons deze toe! Misschien heb je bij je volgende bestelling wel iets leuks erbij zitten!

Als je nu je bestelling plaatst, heb je jouw karperspullen razendsnel in huis. Maak dus je keuze en koop online jouw stickers.