Categorie archieven: Najaar

Tactisch karpervissen in het najaar!

Karper tips over Tactiek en dan specifiek het vissen in het najaar leer je hier! Het najaar is misschien wel de beste periode om op karper te vissen! In de herfst eten de karpers veel en gaan ze een vetreserve aanleggen voor de aankomende winter. Dit betekent dat je middels voer de vissen aanzienlijk eenvoudiger kunt vangen! Daarbij kun je de karpers nu ook beter vangen op wateren die een behoorlijke diepte hebben. Deze wateren houden de temperatuur goed vast en zijn in het najaar zeker de moeite waard om eens te bevissen. Echter waar moet je rekening mee houden en hoe pak je het karpervissen in deze periode het beste aan? Check ook eens het artikel: “Karpervissen op diep water hoe pak je dat aan?”

Een van de beste najaarstips is misschien wel het aanleggen van een voerstek. De karpers eten in deze periode van het jaar vrijwel de gehele dag en zijn daarom veel eenvoudige te vangen wanneer je wat meer voert!

In deze categorie lees je karper tips over: “wat is de beste tactiek voor het vissen in het najaar?” Niet alleen worden de verschillende voert tactieken onder de loep genomen. Maar je krijgt ook een stap voor stap uitleg hoe je bepaalde onderlijnmontages het beste kunt maken. Daarnaast staan er veel tips in deze reeks van artikelen. Lees onder andere op welke diepte je de karpers mag verwachten en welk aas het beste werkt. Lees ook eens onze 20 najaarstips! Of het artikel: Grote karpers vangen in het najaar! Al met al moet het, met deze artikelen niet meer zo moeilijk zijn om het maximale uit jouw najaarsvisserij op karper te halen. En mocht het nu zo zijn dat je nog een artikel mist of een goede suggestie hebt voor een artikel. Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje!