Toont alle 19 resultaten

Wartels en ring rings

Kleine rig componenten zoals wartels en rig rings worden vaak onderschat. Carp Whisperer is van mening dat deze kleine rig items van de hoogst mogelijke kwaliteit gemaakt moeten worden. Tijdens de dril moet je jezelf geen zorgen moeten maken wanneer je extra druk moet zetten op de karper. Uiteraard hebben wij onze wartels getest op trekkracht en duurzaamheid. Ook het draaivermogen van de haak en daarmee de werking van de rig hangt af van de gebruikte wartel. Het is daarom dat we onze wartels en rig rings laten maken volgens onze eigen kwaliteitsnormen.

We hebben in onze gamma de meest gangbare wartels voor het karpervissen. Maar daarnaast ook speciale wartels voor het maken van de Ronnie rig. Met deze 360 hook swivel kun je de haak vrijwel weerstand loos in het rond laten draaien. Dit komt de werking sterk ten goede. Deze kwalitatief hoogstaande Japanse wartel is daarnaast ook nog eens heel sterk! En wat te denken van onze speciale bait swivel? Met deze wartel kun je zeer snel prikkende rigs maken waarbij het bevestigen van je haakaas razend snel gefikst is!

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Crimp sleeves

4,91

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Krimp tang

13,87
4,94

Wartels en rig rings kopen? Hoge kwaliteit en lage prijzen!

Wartels en rig rings worden gebruikt om een grote variatie aan onderlijnen te kunnen maken. CW wartels en rig rings zijn middels een uniek procedé elektrolytisch verzinkt. Door deze behandeling wordt het staal harder en duurzamer, maar ook extra sterk en verkrijgen de wartels tevens hun mat zwarte kleur. Alle wartels en rig rings worden gemaakt volgens onze eigen kwaliteitseisen waardoor de wartels nagenoeg geen draaiweerstand hebben. Dit komt de aasaanbieding natuurlijk sterk ten goede! Of je nu opzoek bent naar een Quick change swivel een micro rig swivel of een normale wartel bij CW koop je de beste wartels voor de laagste prijs! Een aantal wartels zal ik hieronder uitlichten dit om jullie een idee te geven waar wij op letten tijdens de ontwikkeling van onze rig componenten.

360 graden wartels en rig rings

De 360 hook swivel is een mooi voorbeeld van een speciaal door ons ontworpen wartel voor de Ronnie rig. Deze unieke fijne wartel is voorzien van een open oog die gemaakt is van extra sterk staal. De opening is precies groot genoeg om de haak te monteren en indien nodig vervangen. Het enige wat je nog moet doen is een stukje shrink tube over het oog van de haak en de wartel schuiven. Even verwarmen met een aansteker en de bevestiging is klaar. De 360 hook swivel is naast de Ronnie rig ook perfect inzetbaar voor de Chod rig.

Micro ring swivel

De CW micro ring swivel geeft door zijn lage draaiweerstand het haakaas volledige bewegingsvrijheid waardoor je een zeer natuurlijk aasaanbieding krijgt. Dit resulteert in duidelijk meer aasopnames, maar ook in een betere inhaking. De micro ring swivel is de ideale wartel om te gebruiken voor de Ronnie rig, Bow rig, Multi rig en verschillende pop up montages.

Heli-chod swivel

De CW heli-chod swivel is speciaal ontworpen voor de Hinged stiff- of Chod rig. De inhakingsefficiëntie van deze wartel is werkelijk geweldig. Deze wartel is namelijk voorzien van twee O ringen waardoor de Heli chod swivel volledige bewegingsvrijheid biedt aan het stijve onderlijnmateriaal. Bovendien hebben al onze wartels een gegarandeerde trekkracht die een stuk hoger liggen dan het gebruikte onderlijnmateriaal. Dit geeft je als karpervisser de zekerheid dat je met een hoogwaardige wartels en rig rings aan het vissen bent.