Categorie archieven: Voorjaar

De juiste tactiek! Karpervissen in het voorjaar

Karper tips over Tactiek en dan specifiek het vissen in het voorjaar! In de lente wanneer het nieuwe karper seizoen begint is het verstandig om eerst alles in orde te maken. Zelf loop ik al mijn visspullen na en zorg ik ervoor dat er nieuwe lijnen op de molens liggen. Het is natuurlijk uiterst vervelend wanneer je de eerste aanbeet van het jaar verspeelt door een oude vislijn. Lees het artikel: “Visdraad opspoelen en molens smeren” maar eens. In dit artikel staan een paar hele fijne tips om in het vroege voorjaar alles even in orde te maken! En zeg nu zelf het is toch fijn wanneer alles goed werkt en je niet met onnodige problemen te maken krijgt?

Carp Whisperer Top Tip vissen in het voorjaar: Een hengel ondiep gevist in het voorjaar is vrijwel nooit mis! Laat de zon zijn werk doen en pluk daar de vruchten van!

Naast bovenstaande artikel staat er ook nog een erg leuk artikel in met 10 hele dikke karpertips voor het nieuwe jaar! Zeker weten dat je met deze tips een aantal extra karpers gaat vangen! Rigs, aas en het vissen in de verschillende waterlagen komt aan bod. Net als de beste hot spods om te gaan vissen en wat achtergrond informatie. Daardoor kun je beter een keuze maken wanneer het even niet loopt! Oh ja en voor ik het vergeet laat dat emmertje met voer maar achterwege een handje is vaak meer dan genoeg! Lees hier de beste tactieken en vang meer voorjaarskarpers!