Categorie archieven: Voorjaar

De juiste tactiek! Karpervissen in het voorjaar

Karper tips over Tactiek en dan specifiek het vissen in het voorjaar! In de lente wanneer het nieuwe karper seizoen begint is het verstandig om eerst alles in orde te maken. Zelf loop ik al mijn visspullen na en zorg ik ervoor dat er nieuwe lijnen op de molens liggen. Het is natuurlijk uiterst vervelend wanneer je de eerste aanbeet van het jaar verspeelt door een oude vislijn. Lees het artikel: “Visdraad opspoelen en molens smeren” maar eens. In dit artikel staan een paar hele fijne tips om in het vroege voorjaar alles even in orde te maken! En zeg nu zelf het is toch fijn wanneer alles goed werkt en je niet met onnodige problemen te maken krijgt?

Carp Whisperer Top Tip vissen in het voorjaar: Een hengel ondiep gevist in het voorjaar is vrijwel nooit mis! Laat de zon zijn werk doen en pluk daar de vruchten van!

Naast bovenstaande artikel staat er ook nog een erg leuk artikel in met 10 hele dikke karpertips voor het nieuwe jaar! Zeker weten dat je met deze tips een aantal extra karpers gaat vangen! Rigs, aas en het vissen in de verschillende waterlagen komt aan bod. Net als de beste hot spods om te gaan vissen en wat achtergrond informatie. Daardoor kun je beter een keuze maken wanneer het even niet loopt! Oh ja en voor ik het vergeet laat dat emmertje met voer maar achterwege een handje is vaak meer dan genoeg! Lees hier de beste tactieken en vang meer voorjaarskarpers!

Karpervissen in Frankrijk, het voege voorjaar! Hoe pak je dat aan?

Karpervissen in Frankrijk tijdens het vroege voorjaar! Karpervissen in Frankrijk is iets wat we allemaal

Vang meer karper met deze karper tips voorjaar 2023

Wil jij meer karper vangen in het voorjaar? Check dan even deze 10 voorjaars tips

Karpervissen in het voorjaar lees nu deze tips!

Karpervissen in het voorjaar! Het zijn de kleine details die tellen wanneer je gaat karpervissen

Karper voorjaarstips! Vangen meer vissen met deze 10 karpertips!

Karper voorjaarstips om daadwerkelijk meer vis te vangen! Met deze karper voorjaarstips kun je echt van start! Karpervissen in

Visdraad opspoelen, molens smeren en nieuwe leaders maken!

Het nieuwe seizoen staat voor de deur, een nieuwe visdraad opspoelen hoort daarbij! Visdraad opspoelen is