Categorie archieven: Rivier

Rivier vissen op karper de juiste tactiek!

Karper tips over Tactiek en dan specifiek het karpervissen op de rivier! Rivierkarpers zijn gewend aan de harde stroming van het water. Toch is het vissen op de rivier niet zo eenvoudig. Denk maar eens aan drijfvuil, de vele bijvangsten en dan de kreeften of krabben die alles in de war kunnen brengen. Al met als het riviervissen vraagt om speciale aanpassingen. Niet alleen in je materiaal en rigs, maar ook in de manier van karpervissen. Er zijn verschillende manieren om succesvol te zijn op stromend water. Lees eens het artikel: “Karpervissen op de rivier.” Tijdens deze trip gaan we instant vissen op de rivier. In de film zie je precies waar we tegen aanlopen en wat je kunt doen om succesvol te zijn op stromend water!

Carp Whisperer top tip: gebruik de black edition versie van onze haken. Deze hebben een uitgeharde haakpunt en zijn beter geschikt voor deze ruige manier van vissen!

Niet alleen wordt de levenswijze van de rivierkarper onder de loep genomen. Maar je krijgt ook een gedetailleerde inzicht over het voeren en aaskeuze. Daarnaast staan er veel tips in deze artikelen over rigs en techniek. En tussen de regels door staat er ook veel bruikbare informatie! Al met al moet het, met deze artikelen niet meer zo moeilijk zijn om een dikke rivierkarper te vangen. En mocht het nu zo zijn dat je nog een artikel mist of een goede suggestie hebt voor een artikel. Aarzel dan niet en stuur ons een berichtje!