Plastic Fles

De losse hookbaits pot is ideaal om verschillende soorten haakaas in te bewaren.

2,50 (2,07 excl. btw)

Artikelnummer: HBP Categorieën: , Tags: , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Plastic fles om haakaas in te soaken

Wil je graag verschillende soorten haakaas soaken en gesorteerd bewaren? Dan is deze losse plastic fles een goede uitkomst. Wij leveren normaal gesproken onze dips in deze potjes. Echter we kunnen ons goed voorstellen dat je wafters, pop-ups en normaal bodem aas gesorteerd wilt bewaren. Vandaar dat je deze ook los kunt kopen. Deze speciale pot kenmerkt zich door zijn dubbele deksel. Hierdoor is het flesje vloeistof dicht. Niets is zo hinderlijk wanneer een flesje na verloop van tijd begint te lekken onder in de vistas.

Vandaar dat wij hebben gekeken naar een flesje waarbij de dip en soak vloeistof niet wordt aangetast door de inhoudsstoffen van het plastic. Daarbij moet een dip potje echt vloeistof dicht zijn en dat lukt alleen met een dubbele deksel. We hebben veel verschillende potjes getest maar helaas was dit de enige die echt goed afsluit. Hierdoor kun je deze zonder probleem gebruiken om je haakaas veilig in op te bergen!

Op de buitenkant van het flesje staat een schaalverdeling. Wat betekent dat je precies weet hoeveel vloeistof er in het flesje zit. Daarbij kun je eenvoudig met een watervaste stift op de buitenkant schrijven wat er in zit. Dit maakt het vinden van het juiste boilie met soak een stuk overzichtelijker!

Eigenschappen plastic fles:

  • Wijde hals
  • Stevige pot
  • Stevige schroefdeksel
  • Speciale afdicht dop
  • Vloeistof dichte pot

verkrijgbaar in 250ml of 500ml

Inhoud

250ml, 500ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plastic Fles” te beoordelen