Carp Whisperer – Storm aansteker

Zoek je een krachtige aansteker die ook bij een dikke wind blijft branden? Onze Storm aansteker heeft een turbo vlam die ongevoelig is voor wind.

2,75

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Storm aansteker

Zoek je een krachtige aansteker die ook bij een dikke wind blijft branden? Onze Stormaansteker heeft een turbo vlam die ongevoelig is voor wind. De CW windaansteker kun je eenvoudig navullen waardoor je zeer lang plezier zult hebben van deze aansteker. Uiteraard voorzien van onze unieke logo in de kleur wit. Hierdoor kun je de aansteker eenvoudig weer vinden mocht deze eens wegvallen in het gras.

Deze vis tool is een onmisbaar item in iedere vistas. Altijd handig om je brander aan te steken zonder dat de wind steeds je vuurtje uit blaast. En natuurlijk is deze stormaansteker zeer handig bij het maken van de verschillende rigs zoals het maken van een D lus op de Chod rigs.Daarnaast kun je met deze aansteken ook heel eenvoudig pop ups bevestigen middels bait floss. Dit doe je door eerste het floss draad door het haakaas heen te trekken met een boilie naald. Vervolgens zeker je het haakaas door 2 platte knopen in het uiteinde te maken. Daarna knip je het bait floss af en laat je ongeveer 7 mm staan. Door deze uiteinden warm te maken met een aansteker smelt het draad samen tot een blob. Deze blob over verdikking voorkomt dat het haakaas van de karper rig vliegt!

Kenmerken storm aansteker:

  • Geschikt om te gebruiken bij stevige wind
  • Heldere opvallende kleur
  • Navulbaar
  • Stevig design
  • Regelbare gasvlam

1 beoordeling voor Carp Whisperer – Storm aansteker

  1. Marco S.

    Maar 1 woord, top! Deze mag niet ontbreken.

Een beoordeling toevoegen