Half Boilie is gemaakt van zeer taai High Density pop-up foam

Half HD foam boilie

De Half Foam Boilie is speciaal ontwikkeld om de inhaking te verbeteren. Door de unieke gesloten celstructuur heeft dit HD foam een buitengewoon stabiel en hoog drijfvermogen. Uiteraard bevat onze High Density foam geen repulsieve stoffen die karpers kunnen waarnemen. Het mooie aan de half boilie is dat je heel makkelijk een normale boilie waar je ook mee voert kan omtoveren tot een wafter. Zeker  op wateren waar de vissen zeer voorzichtig zijn heft het drijfvermogen van de half boilie het gewicht van de haak op waardoor je meer beet zult krijgen.

half boilie is gemaakt van foam om uitgebalanceerd haakaas te maken

De Half Boilie gemaakt van high density foam maakt het mogelijk om eenvoudig en snel een uitgebalanceerd haakaasje te maken. Klik op de afbeelding voor meer info

Dit is het ideale foam om een kritisch uitgebalanceerd haakaas te maken. Perfect in combinatie met de Bow rig of KD rig

De Half Boilie kan daarnaast perfect ingezet worden in combinatie met pop-ups. Want door het hoge drijfvermogen kan de Half Boilie met gemak ook de wat zwaardere rigs hooghouden. Heb je last van kreeft en dwergmeerval? Dan is onze Half Boilie misschien wel de oplossing. Het High density foam is namelijk erg sterk en taai. Zeker in combinatie met onze Boilie Wrap is de Half Boilie zeer geschikt om weerstand te bieden tegen ongewenste boilie eters. Zeker een product voor de karpervisser die snel wil inspelen op de situatie en graag vist met uitgebalanceerd haakaas en snel prikkende rigs! Lees ook dit artikel er maar eens op na: Uitgebalanceerd haakaas vangt meer karper!

Half boilie hoe te bevestigen:

 1. Snij met een scherp breekmesje een klein stukje van een boilie af
 2. Plaats de half boilie tegen het afgesneden deel
 3. Bevestig met een boilie naald beide delen op de hair
 4. Test voor in de kant of het haakaas langzaam naar de bodem zakt

Carp Whisperer tip: bewaar de half pop up boilies in wat activator en plaats ze eens op een normale pop up boilie voor extra attractie.

Naast de roze kleur zijn de high density half popups ook verkrijgbaar in bruin.
Naast de roze kleur zijn de high density half popups ook verkrijgbaar in bruin. KLIK op de afbeelding om naar de webshop te gaan.

Eigenschappen:

 • Buitengewoon hoog drijfvermogen
 • Soft bite
 • Eenvoudig te dippen of te soaken
 • Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren in 15mm en 20mm
 • Gesloten celstructuur voor goed drijfvermogen
 • Verbeterd de inhaking
 • Perfect te gebruiken op wateren met kreeft en witvis

Wil je meer weten over het karpervissen in het algemeen dan is het artikel: ‘Karpervissen leren’ echt iets om eens door te nemen