Carp Whisperer – Kickers (10st)

CW Kickers zorgen ervoor dat de haak direct naar de onderlip van de karper draait. Hierdoor krijg je meer beet met onze line aligners en kan de vishaak zich beter vullen met vlees waardoor je minder karpers lost tijdens de dril. Carp Whisperer kickers zijn gemaakt van een uniek materiaal. Dit materiaal is voldoende soepel om mee te geven tijdens de dril. Maar stijf genoeg om bij het inhaken zijn vorm te behouden.

4,75

Artikelnummer: K Categorieën: , Tags: , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Kickers

CW Kickers zijn de ideale line aligners om de inhaking van jouw karper rigs aanzienlijk te verbeteren. Door de speciale vorm draait de karperhaak gelijk naar de onderlip. Hierdoor krijg je meer beet en zal de haak zich beter kunnen vullen met vlees. Vooral dit laatste is van groot belang bij de volgende fase, namelijk de dril. Immers tijdens de dril zal er vanuit een andere hoek kracht op de haak komen te staan. Deze naar boven gerichte kracht kan ervoor zorgen dat de haak zijn houvast verliest. Des te beter een haak penetreert des te meer houvast deze geeft tijdens de dril.

Naast de vormgeving van de buitenkant, is de vormgeving aan de binnenkant ook van belang. Immers de line aligner moet ook goed op zijn plek blijven zitten. Schuif de line aligner maar eens op een karperhaak dan zul je zien dat deze perfect aansluit op het oog en de knoop. Hierdoor is het een mooi strak en gestroomlijnd geheel.

CW Kickers zijn perfect inzetbaar voor de Bow, Claw en Circle haak

Onze kickers zijn gemaakt van een uniek materiaal. Dit materiaal is voldoende soepel om mee te geven tijdens de dril. Maar stijf genoeg om bij het inhaken zijn vorm te behouden. Net als al onze kunststof/rubber componenten zijn de CW kickers gemaakt van een zeer hoogwaardig materiaal zonder schadelijke toeslagstoffen. Vooral dit laatste vinden we erg belangrijk want repulsieve stoffen kunnen ervoor zorgen dat de karper het haakaas in een te vroeg stadium weer uitspuugt. Ook verkrijgbaar als line adaptor of als line aligner

Eigenschappen Kickers

 • Ontwikkeld om de inhaking te verbeteren
 • Eenvoudig te monteren
 • Lange levensduur
 • Zeer sterk
 • Precies de juiste hardheid
 • Beschermt de knoop van de haak
 • Verkrijgbaar in 2 verschillende afmetingen
 • MEDIUM passend voor haakmaat 6 t/m 2
 • SMALL  passend voor haakmaat 10 t/m 8

Verkrijgbaar in drie verschillende camouflage kleuren; weed, gravel en silt.

Maat

Small, Medium

Kleur

Weed, Gravel, Silt

4 beoordelingen voor Carp Whisperer – Kickers (10st)

 1. Dylan Verhamme (geverifieerde eigenaar)

  Super spul zeer goed terug keer geheugen

 2. Bas (geverifieerde eigenaar)

  Super fijn en snel te gebruiken, ik gebruik hem persoonlijk op de Bow – rig om hem nog beter op zijn plek te houden. Zoals ik verwacht van CW een prima product.

 3. Ilonca

  Deze kicker gebruik ik voor zowel mijn kd rig als ook op mijn bowrig om net dat beetje extra te geven zodat de haak meer vlees kan pakken. Ze blijven mooi in model na elke vangst. Top product!

 4. Wim D.

  Prachtig materiaal stevig gemakkelijk in gebruik

Een beoordeling toevoegen