Carp Whisperer – Line Adaptor (10st)

De CW Line Adaptor is een soort line aligner verkrijgbaar in Medium en Small. Deze line aligner is speciaal ontwikkeld om de inhaking van een Longshank en Bow haak sterk te verbeteren.

4,75

Artikelnummer: LA Categorieën: , Tags: , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Line Adaptor

De CW Line Adaptor is een soort line aligner verkrijgbaar in Medium en Small. Deze line aligner is speciaal ontwikkeld om de inhaking van een Longshank en Bow haak sterk te verbeteren. Tijdens de ontwikkeling van onze line aligners hebben we er werk van gemaakt om het materiaal precies de juiste hardheid te geven. Immers het materiaal moet voldoende stijf zijn om de haak goed te kunnen sturen, maar ook voldoende soepel zijn om tijdens de dril mee te geven. Net als al onze kunststof/rubber componenten is ook deze line aligner gemaakt van een zeer hoogwaardig materiaal. Uiteraard zonder schadelijke toeslagstoffen die er voor kunnen zorgen dat de karper het haakaas weer uitspuugt.

De CW Line Adaptor Medium en Small is er voor gemaakt om de haak sneller te laten draaien in de onderlip! In combinatie met onze Longshank of Bow haak kun je nu op een simpele manier een zeer effectieve en betrouwbare line aligner rig maken.

Het grote voordeel ten opzichte van shrink tube is dat deze kant en klare line aligners gemakkelijk hergebruikt kunnen worden. Vandaar dat veel vissers ze ook gebruiken! Om het bevestigen eenvoudiger te maken hebben we op de zijkant een kleine markering gemaakt. Hierdoor weet je precies waartussen het hoog van de haak moet zitten bij de montage van een line Adaptor! Ook verkrijgbaar als Kicker of als line aligner

Top Tip: Om een snel te verwisselen Ronnie rig te maken kun je deze bevestigen middels onze 360 graden swivel. Normaal gesproken werk je deze af met een stukje shrink tube. Echter wanneer je snel wilt wisselen van haak dan kun je daar ook een stukje line adaptor voor gebruiken. Je hoeft dan enkel het voorste deel er af te knippen, zodat je hem als zijnde sleeve gebruikt over de 360 graden wartel.

Eigenschappen Line Adaptor:

 •          Ontwikkeld om de inhaking te verbeteren
 •          Eenvoudig te monteren
 •          Lange levensduur
 •          Zeer sterk
 •          Precies de juiste hardheid
 •          Beschermt de knoop van de haak
 •          MEDIUM passend voor haakmaat 6 t/m 2
 •          SMALL  passend voor haakmaat 10 t/m 8

Verkrijgbaar in drie verschillende camouflage kleuren;  weed, gravel en silt.

 

Maat

Small, Medium, Large

Kleur

Weed, Gravel, Silt

4 beoordelingen voor Carp Whisperer – Line Adaptor (10st)

 1. Raymond (geverifieerde eigenaar)

  Zoals elke bestelling top, kwaliteit op 1!

 2. Jurgen (geverifieerde eigenaar)

  Gewoon top. Laat me nooit in de steek en snelle levering

 3. Bert L.

  met droog testen draait het goet in, maar nog niet mee gevist:sweat_smile:

 4. marc k.

  Goed product, wel soms lastig om over oog haak te krijgen, eens hij gemonteerd is doet het zijn werk.

Een beoordeling toevoegen