Carp Whisperer – Shrink Tube (10st)

CW Shrink Tube voor het karpervissen is het perfecte hulpmiddel om de inhaking aanzienlijk te verbeteren! Tevens kun je gebruik maken van onze kant en klare Line Aligners en Kickers

3,99 (3,30 excl. btw)

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Shrink Tube voor het karpervissen

CW Shrink Tube is het perfecte hulpmiddel om de inhaking aanzienlijk te verbeteren. CW krimpkous is wat stijver na het stomen als je gewend bent, hierdoor blijft onze krimpkous zijn vorm beter behouden wat natuurlijk de effectiviteit van de rig sterk ten goede komt. Het hoogwaardige materiaal krimpt maar liefst naar 1/3 van de oorspronkelijke diameter en geeft hiermee alle mogelijkheden voor een perfecte presentatie zonder daarbij grof over te komen.

CW Shrink Tube is zeer duurzaam en is eenvoudig met wat spuug over het oog van de haak te schuiven.

Specificaties Shrink Tube:

 • Speciale samenstelling voor extra sterkte
 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Verpakt per 10 stuks
 • Zonder schadelijke stoffen die de vis kunnen afschrikken
 • Krimpt tot maximaal 1/3 van oorspronkelijke diameter

Verkrijgbaar in 3 verschillende diameters.

Om het eenvoudig te houden hebben we geen keuze gemaakt in de diameter van het krimpkous maar in de grootte van de karperhaak. Hierdoor weet je zeker dat je altijd de juiste afmeting bestelt.

Uiteraard is het goed om voor de Ronnie rig een wat grotere maat krimpkous te bestellen immers ook al gebruik je een haakmaat 6 de wartel neemt ook nog wat op. Vandaar dat het raadzaam is om voor het maken van de Ronnie rig altijd de haakmaat 4 krimpkous te bestellen.

*Let op voor de Ronnie rig altijd haakmaat 4 bestellen!

Om er voor te zorgen dat je karper rigs zo min mogelijk opvallen kun je onze shrink tube in 3 kleuren krijgen. Deze 3 kleuren zijn transparant weed, transparant gravel en silt. Hierdoor kun je je montage helemaal aanpassen naar de soort bodem van je favoriete viswater.

Je kunt het krimpkous zowel met een aansteker even verwarmen. Echter om te voorkomen dat je de onderlijn beschadigd raden we aan om het shrink tube even te verwarmen met wat stoom uit een fluitketeltje!

 

 

 

Kleur

Weed, Gravel, Silt

Haak maat

4, 6, 8

3 beoordelingen voor Carp Whisperer – Shrink Tube (10st)

 1. mattijs

  Prachtige krimpkous, mat van kleur en de ideale hardheid ( “veerkracht” ). Ideale krimpverhouding. Voor mij alleszins geen andere meer!

 2. Bart L.

  Zeer attractieve pellets, zeker als je ze mengt met de activator sa4!! Heb na observatie in helder water gezien dat kleine (koi)karpers in onze parkvijver die niet echt makkelijk vangbaar zijn, wel aasde op deze pellers! Zeker aan te raden als je instant gaat met uitrusting of voerstekjes maakt om te gaan penvissen!

 3. Tim N.

  Krimpt strak en behoud zijn vorm

Een beoordeling toevoegen