Carp Whisperer – Boilie Wrap

Boilie Wrap is de ultieme hookbait protection die je kunt gebruiken wanneer dwergmeerval en kreeft het haakaas van je hair halen. Boilie bescherming 2.0!

4,46

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Boilie Wrap

Boilie Wrap is speciaal door Team CW ontwikkeld om er voor te zorgen dat het haakaas langer intact blijft. Ideaal om te gebruiken op wateren waar witvis, dwergmeerval en kreeft het haakaas van de hair halen. Al met al met onze shrink tube geeft je het haakaas voldoende bescherming zonder dat je concessies moet doen in de vangkracht van je aas.

Onze haakaas bescherming is volledig transparant waardoor het visuele attractie van het haakaas behouden blijft. Daarnaast is deze hookbait protection zeer glad van structuur en heel sterk zodat ongenode gasten geen vat hebben op het oppervlak. Mocht je toch nog wat extra attractie dan kun je de wrap met een boilie naald fine voorzien van een aantal gaatjes. Hierdoor wordt het uitlekken van attractie aanzienlijk verbeterd.

Om te voorkomen dat het haakaas te snel van de hair wordt gesnoept kun je het beste onderstaande stap voor stap volgen:

  1. Knip een stukje Wrap af en schuif die over het haakaas
  2. Verwarm het haakaas middels stoom of met een aansteker. Het is handig om het haakaas even op een boilie naald te schuiven
  3. Je kunt voor extra bescherming nog een stukje Tube afknippen en haaks ten opzichte van het eerste stuk tube over het haakaas schuiven.
  4. Na het verwarmen zit de Boilie Wrap strak om het haakaas. Om het haakaas extra goed te fixeren is het gebruik van onze lange Boilie stops aan te raden.

Onze haakaas bescherming bevat geen repulsieve stoffen waardoor er geen nare smaak of afstotende stoffen waar te nemen zijn.

Carp Whisperer tip: combineer onze Boilie Wrap met de half foam boilies om een kritisch uitgebalanceerd haakaas te maken.

Eigenschappen Boilie Wrap

  • Ultra doorzichtig
  • Eenvoudig in gebruik
  • Sterk en duurzaam
  • Bevat geen repulsieve stoffen
  • Te gebruiken voor haakaas van 18mm tot 20mm en 21mm tot 26mm
  • Prima bescherming tegen dwergmeerval en kreeft
Diameter

18mm – 20mm, 21mm – 26mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Boilie Wrap” te beoordelen

VERGEET NIET MEE TE BESTELLEN …

Boilie naalden en tools

Carp Whisperer – Storm aansteker

2,72