Carp Whisperer – SA7 boilies (2,5kg)

Carp Whisperer SA7 boilies zijn gemaakt van verse ingrediënten en bewezen eetlustopwekkers samengesteld door Ernesto Kamminga. Aas waar al vele grote karpers op gevangen zijn!

Combinatie korting : Boilies + Karpertas waterdicht met €5,00 korting

Klik hier voor de Karpertas waterdicht

22,9524,95

AantalPrijs per stuk
Bij aanschaf van4 - 6 21,71
Bij aanschaf van7 - 14 20,70
Bij aanschaf van15 + 19,20

Artikelnummer: SA7 Categorieën: , Tags: , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

SA7 Savoury addicted boilies (2,5kg inhoud)

SA7 boilies wat staat voor Savoury Addicted wekt, zoals de naam al aangeeft, een hoge mate van ‘afhankelijkheid/addictie op. Al met al komt het erop neer, eenmaal geproefd blijven de vissen met graagte terug komen en dat zie je natuurlijk terug in de vangsten. SA7 bevat 7 verschillende sleutel ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de vangkracht van deze boilie. Het eerste wat opvalt, is de aangename, maar subtiele geur die een wat vleesachtige ondertoon verraadt. Door de unieke samenstelling van dit aas, zal deze, eenmaal in contact met water een reactie aangaan. Hierdoor worden de chemoreceptoren van de karper sterk geprikkeld. Daardoor is de SA7 een super lekker karperaas waardoor je ook zonder voorvoeren verzekerd mag zijn van een uitstekende instant respons. Daarnaast is het zo dat de SA7 puur de smaaksensoren van de karper prikkelt en je daardoor zeer weinig last hebt van brasem!

De SA7 bevat alles wat een karper nodig heeft en is en echte all season boilie die ook met een gerust hart in de winter kan worden ingezet. De bol bevat voldoende vaste, maar ook precies de juiste dosis wateroplosbare vezels en geeft zelfs bij koude watertemperaturen een goede darmdoorloop.

Wanneer je wat meer wilt weten over onze boilies dan is het goed om het artikel: “De 3 pijlers van attractie” eens te lezen. Hierin staat veel informatie over hoe het aas is ontwikkeld. Maar ook de gedachtegang achter ons karperaas. We doen namelijk niet mee aan de marketing strategie van ieder jaar een nieuwe boilie op de markt brengen. Waardoor je telkens een piek in de verkoop krijgt. Ons doel is om een aas aan te bieden dat zich heeft bewezen over vele jaren. En dat jij als visser volledig kunt vertrouwen. Waardoor je uiteindelijk veel meer karpers gaat vangen. Immers met een nieuw ontwikkeld aas ben jij als visser telkens proefkonijn en moet je steeds opnieuw vertrouwen gaan opbouwen.

*Al onze boilies zijn semi-freezers en kunnen zowel in de vrieskist als ook tot 10 maanden daar buiten bewaard worden. Dit betekent dat al onze producten vers de deur uitgaan en geen chemische conserveringsmiddelen bevatten! Naast de SA7 hebben we ook een zoete boilie de SE4 en een visachtige boilie in onze gamma de Squid liver

Eigenschappen SA7 boilies:

 •          Hartige smaak
 •          Instant attractie
 •          Goede darmdoorloop
 •          Inzetbaar voor alle seizoenen
 •          Zeer geschikt voor voercampagnes
 •          Verkrijgbaar in 15mm en 20mm
 •          Inhoud per verpakking 2,5kg

 

Perfect te combineren met de SA7 Activator voor de ultieme attractie!

GewichtNiet beschikbaar
Diameter

15 mm, 20 mm

35 beoordelingen voor Carp Whisperer – SA7 boilies (2,5kg)

 1. Kevin (geverifieerde eigenaar)

  De Sa7 is een boilie van samengesteld van hoogwaardige kwaliteits ingrediënten waarmee je zeker en vast het verschil kan mee maken . Zowel instant is deze boilie zeer vangkrachtig en wanneer de vissen er toch even geen zin in hebben je ze toch over de streep krijgt met de SA7. Ook voor grote en lange vooercampagenes kan je echt iets opbouwen met deze boilies en je merkt al rap dat de vis blijft terugkomen naar je voederplein.
  Ik gebruik de SA7 in combinatie met de sa7 activator 2/3 en de Squid activator 1/3 , op diepere wateren doe ik er dan ook de Pulex Zig Liquid bij dien dan zeker en vast een meerwaarde biedt. De combinatie SA7 boilie en Sa7 hi Visual of Basemix is dan ook mijn favoriet. Ik voer altijd gemengde diameters 15-20 dit omdat de vis dan niet telkens dezelfde zuigkracht zou gebruiken om aas op te nemen.

  Ernesto weet zeker en vast waar hij met bezig is en het aas is dan ook zijn levenswerk wat duidelijk te zien is aan de producten.

 2. Ger (geverifieerde eigenaar)

  Vis al jaren op een recreatiewater en heb zo mijn eigen boilies waar ik altijd best goed mee ving. Dat is de Krill Exxelent en de Scopex Belachan. Al jaren goede ballen, echter las ik toch steeds weer over de SA7 ballen van Ernesto met een uiteraard goed verhaal erbij. Ik heb dus voor mijn twee wekelijkse vakantie toch als extra een zakje 15 mm bij Ernesto besteld en als extra dus meegenomen. Aankomend op het vakantie park bleek de vis door het plotselinge mooie weer geheel gestopt met azen. Nou ook ik zat 4 dagen te blanken en ineens begon de vis toch weer een teken van leven te geven. De beten kwamen terug, maar het was geen vetpot. Na de eerste week besloot ik om enkele PVC zakjes te maken met crunchy en chops en de bal van Ernesto te gaan gebruiken. We zaten met 4 goede vissers in huisjes naast elkaar maar de beten vielen weet stil. Ik deed dus een PVC aan mijn rig met de SA7 bal en 10 minuten later vloog mijn waker omhoog en begon de pieper te gillen, resultaat 21 pond in het netje. Opnieuw de boel beaasd en om het verhaal kort te houden 5 runs bijna achter elkaar. Heb de buren ook een paar ballen gegeven en geloof het of niet ook bij hun kwamen de beten. We hebben in de laatste week met zijn drieën 19 karpers op de SA7 gevangen .
  Ik zeg dus Ernesto je weet waar je het over hebt en mijn vertrouwen in jou spullen. Zowel materiaal (vooral de haken en kant en klare rigs) en je boilies zijn ook dus gewoon van top kwaliteit. Goede geur, lekker stevig en het zijn dus gewoon “vangers”. Ik ga dit jaar echt deze alleen bestellen. En neem daarbij dan de pellets en activator voor de spodhengel.
  Ik denk succes verzekerd.
  Ernest ik ben blij met een kanjer zoals jij, prachtig en waardevol voor onze mooie sport. Ook de spullen geleverd krijgen en bestellingen verwerken doet zijn vrouw Silva fantastisch. Spullen komen netjes aan.
  We gaan dus straks zeker deze top boilies weer bestellen, samen met de wafters.
  Gr Ger van houten Almere

 3. Mark bekker (geverifieerde eigenaar)

  Met deze boilie heb ik zo’n goede match dat ik absoluut niet meer twijfel aan mijn aas.

  Ik durf te zeggen dat dit de beste boilie is die er te koop is.

  Ik gebruik hem single maar ook icm een se4 high visual pop-up is dit een enorm goede match.

  Voor mij geen ander aas meer, ik heb alle vertrouwen nu in ernesto zijn boilies..

 4. Colin

  Voor het eerst de sa7 boillies gebruikt en gesoakt met de sa7 activator.
  Er stond bij dat je brasems minder vangt en meer gericht op karper, na mijn vis sessie op een water met veel brasem wel 3 karpers weten te landen en geen brasems ik ben zeer tevreden over de boillie en zal er zeker vaker mee vissen

 5. Benno Top (geverifieerde eigenaar)

  Goede samenstelling,vis nu op deseda Hongarije en de eerste 4 vissen zijn al binnen
  Zeker in combinatie met soak SA7 een topper

 6. Pieter Vugts (geverifieerde eigenaar)

  Zeer goede en verse boilies, met een hoge instant aantrekkingskracht! Heb alle 3 soorten boilies mee gevist en je vangsten schieten omhoog! Tevreden klant!

 7. Alwin (geverifieerde eigenaar)

  2 jaar geleden zag ik van bomen het bos niet meer van soorten aas.
  Destijds per mail gevraagd voor advies en Ernesto kwam diezelfde dag met advies en vanaf dat moment ben ik gaan vangen en karpers zijn er gek op en blijven ervan eten voor mij niks anders meer

  • Ernesto Kamminga

   Hoi Alwin,

   Erg fijn om te lezen dat het aas zijn werk doet! Dank je wel voor je feedback wordt zeer gewaardeerd!

 8. Yuri Tempelaars (geverifieerde eigenaar)

  Top bol! Net zo top als de andere bollen van CW! Vis er nu al twee jaar met heel veel vertrouwen mee!

  • Ernesto Kamminga

   Dank je wel Yuri. Vertrouwen is waar het om gaat en dan zit je bij ons goed!! Nogmaals bedankt voor de reactie!

 9. Jan-Willem W.

  Supergoed!

 10. Hendrik

  Heb nu 3 korte instantsessies van telkens een 4 tal uurtjes gedaan met sa7 boilies, nachtje laten soaken en al 4 karpers in het net en dit op een lastig water ,dit is het beste instantaas die ik tot op heden heb gehad ,dit word voortaan mijn keus ,ben al benieuwd wat het gaat geven na een voercampagne :ok_hand:

 11. Sijmen K.

  Ik ben goed te spreken over alle aas van CW. Alles van hoge kwaliteit! Ik was wel verbaasd over de houdbaarheidsdatum op de laatste zakken, deze komt niet overeen met informatie (10 maanden houdbaar) zoals op de website maar in praktijk blijven ze lang goed en zijn ze bij levering altijd mooi vers. Deze boilies zijn niet heel hard wat de attractiviteit ten goede komt maar een hybrid hookbait of haakaas wrappen is wel aan te raden.

 12. Eric B.

  Goed stuk aas waar ik regelmatig mijn vissen ptik op zeer lastige watertjes . Kortom een aanrader mijns inziens.

 13. Michael p.

  Ik vind het jammer dat als je voor een vermogen aan karperspullen koopt op de site er geen presentje of kleinigheid afkan. Bv boven 100 euro shop tegoed of een sticker. Verder super tevreden over de kwaliteit altijd mooi compact in doos en bestellingen kloppen

 14. Christophe K.

  Super snelle levering, echt top.

 15. Ilonca v.

  Prachtig hoogwaardig aas wat maakt dat dit aas zeer geschikt is om instant mee te vissen! In combinatie met de SA7 activator. Klein scheutje toevoegen aan de boilies voor optimaal resultaat. Snelle levering!
  Zeer tevreden!

 16. tjipke v.

  top

 17. Paul v.

  Ik had contact gehad met een aardige medewerker …..erg behulpzaam. Daarbij een bestelling gedaan en dezelfde dag nog verzonden. Kon de dag erna gelijk vissen. Top service!!

 18. Martijn Geerlings

  Na maanden slecht gevangen te hebben! Deze bol gekocht! Gelijk 6 mooie vissen gevangen waaronder me pb! Wil weer nieuwe bollen bestellen! Maar nu het kouder is raden jullie me deze bol nog aan? Of eerder de se4? Groetjes martijn!

 19. Jorn g.

  Tot nu toe nog weinig gevist met de boilie, een uurtje of 8, ving binnen 1 uur een mooie schub. De volgende uren waren rustig en heb in die tijd nog 1 zeelt gevangen

 20. Wouter B.

  Fijne boilie, ik vis met pop up versie als haakaas. Voordeel is dat deze van bijna zelfde materiaal gemaakt is dan de boilie zelf. Daarnaast voer ik bij met de sa7 boilies.

 21. Klaas Z.

  Goeie boilie met een mooie natuurlijke kleur, prima om te mixen met se4.
  Instant is de soak ook echt een aanrader.

 22. Roelof

  Zeer goede ervaring met deze boilie, zowel instant als met voorvoeren. Door deze samen met de zoete se4 te mengen, bereik je een groter deel van de karpers.

 23. Kevin d.

  24uur blank….dan deze bol instant gebruikt op dezelfde stek en het begon te lopen,gek.

 24. jacob w.

  Top product

 25. Peter B.

  Hier is inderdaad geen woord over gelogen.
  Op moeilijk water maakt deze bol zeker verschil!! en vooral nog in combinatie met de SE4 Activator liquid op modder bodems.
  Deze boilie is zeer afwijkend van de rest op de markt.

 26. Denny M.

  Voer met de sa7 en de se4 gemixt. Ben zeer tevreden over de vangsten. Ook met de hardheid van de bollen.

 27. Klaasjan H.

  Na korte voercampagnes opvallend veel karper aanbeten op grote openbare watersystemen ondanks vaak kleine slordigheden zoals het te lang gebruiken van dezelfde haak..

 28. Wesley D.

  2 kleine sessies leverde 2 karper 1 brasem en een zeelt

 29. Wim W.

  Ik vind het een goede bol !

 30. bruno d.

  Ik vind het een goed aas .
  Ik heb er al mooie vangsten op had .
  En ook gevangen dat ander niks aan de haak kregen .
  En moet zeggen da ik er nog niet heb kunnen met doorgaan op een water wegens te tijdsgebrek.
  Ben zeker als je da kan doen en goed aanpakt dan heb je zeker een goed jaar daar ben ik van overtuigd .

 31. Arjen

  Ruikt goed, voelt goed geeft je direct al het vertrouwen. Instant vis gevangen op een lastig water. Ik ga er het hele jaar mee vissen en hopelijk komen er nog een paar mooie vissen op de mat.

 32. Stefan b.

  Stefan Beerens
  Erg tevreden over de sa7 boilie… we hebben er net een week mee zitten vissen op jezero sumbar. Erg goed mee gevangen., instant ook goed inzetbaar. Naarmate de week verstreek ging het verspreid voeren zijn vruchten afwerpen. En vingen we o.a. 2 dikke schubs van 26 en 23kg.
  We vingen ook nog een 5 vissen boven de 15kg. We gebruikten ook de sa7 activator die ik een dag in liet trekken. Zeker ook in vergelijking met de overige vangsten door collega vissers erg tevreden over de vangkracht en duurzaamheid…van de sa7 bol in combinatie met de activator. Ze blijven ook goed hard.

 33. Hermanus M.

  SA7

 34. Dirk

  Na lang zoeken voor geschikt aas kwam ik ineens deze boilies tegen. Met de verhalen en kennis uit het boek en de ervaring van het aas van vroeger wist ik meteen dat het goed zat.
  Een zware week op rainbow kwa vangsten , pakte hierdoor erg goed uit. Zowel mijn pb van nu 32.8 kg en die van mijn vismaat nu 25.2kg bevestigde onze juiste keuze!
  Prima balletje wat ook na 2 nachten er nog perfect aanzit, toch zijn ze niet extreem hard en droog. De juiste samenstelling met de juiste ingrediënten.
  ik zeg bedankt, en weet waar ik voortaan mijn aas vandaan haal.

 35. Harold

  Super boilies nu 2 keer mee gevist 2 vissen op de kant. Boilies blijven ook goed hard. Geen boilie die er naar een paar uur al af is. Geur is ook erg goed.

Een beoordeling toevoegen