Carp Whisperer – SA7 boilies (2,5kg)

Carp Whisperer SA7 boilies zijn gemaakt van verse ingrediënten en bewezen eetlustopwekkers samengesteld door Ernesto Kamminga. Aas waar al vele grote karpers op gevangen zijn!

22,95 (18,97 excl. btw)

Aantal Prijs per stuk
Bij aanschaf van 4 - 6 21,71
Bij aanschaf van 7 - 14 20,70
Bij aanschaf van 15 + 19,20

Artikelnummer: SA7 Categorieën: , Tags: , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

SA7 Savoury addicted boilies (2,5kg inhoud)

SA7 boilies wat staat voor Savoury Addicted wekt, zoals de naam al aangeeft, een hoge mate van ‘afhankelijkheid/addictie op. Al met al komt het erop neer, eenmaal geproefd blijven de vissen met graagte terug komen en dat zie je natuurlijk terug in de vangsten. SA7 bevat 7 verschillende sleutel ingrediënten die verantwoordelijk zijn voor de vangkracht van deze boilie. Het eerste wat opvalt, is de aangename, maar subtiele geur die een wat vleesachtige ondertoon verraadt. Door de unieke samenstelling van dit aas, zal deze, eenmaal in contact met water een reactie aangaan. Hierdoor worden de chemoreceptoren van de karper sterk geprikkeld. Daardoor is de SA7 een super lekker karperaas waardoor je ook zonder voorvoeren verzekerd mag zijn van een uitstekende instant respons. Daarnaast is het zo dat de SA7 puur de smaaksensoren van de karper prikkelt en je daardoor zeer weinig last hebt van brasem!

De SA7 bevat alles wat een karper nodig heeft en is en echte all season boilie die ook met een gerust hart in de winter kan worden ingezet. De bol bevat voldoende vaste, maar ook precies de juiste dosis wateroplosbare vezels en geeft zelfs bij koude watertemperaturen een goede darmdoorloop.

Wanneer je wat meer wilt weten over onze boilies dan is het goed om het artikel: “De 3 pijlers van attractie” eens te lezen. Hierin staat veel informatie over hoe het aas is ontwikkeld. Maar ook de gedachtegang achter ons karperaas. We doen namelijk niet mee aan de marketing strategie van ieder jaar een nieuwe boilie op de markt brengen. Waardoor je telkens een piek in de verkoop krijgt. Ons doel is om een aas aan te bieden dat zich heeft bewezen over vele jaren. En dat jij als visser volledig kunt vertrouwen. Waardoor je uiteindelijk veel meer karpers gaat vangen. Immers met een nieuw ontwikkeld aas ben jij als visser telkens proefkonijn en moet je steeds opnieuw vertrouwen gaan opbouwen.

*Al onze boilies zijn semi-freezers en kunnen zowel in de vrieskist als ook tot 10 maanden daar buiten bewaard worden. Dit betekent dat al onze producten vers de deur uitgaan en geen chemische conserveringsmiddelen bevatten! Naast de SA7 hebben we ook een zoete boilie de SE4 en een visachtige boilie in onze gamma de Squid liver

Eigenschappen SA7 boilies:

 •          Hartige smaak
 •          Instant attractie
 •          Goede darmdoorloop
 •          Inzetbaar voor alle seizoenen
 •          Zeer geschikt voor voercampagnes
 •          Verkrijgbaar in 15mm en 20mm
 •          Inhoud per verpakking 2,5kg

 

Perfect te combineren met de SA7 Activator voor de ultieme attractie!

Gewicht Niet beschikbaar
Diameter

15 mm, 20 mm

32 beoordelingen voor Carp Whisperer – SA7 boilies (2,5kg)

 1. Harold

  Super boilies nu 2 keer mee gevist 2 vissen op de kant. Boilies blijven ook goed hard. Geen boilie die er naar een paar uur al af is. Geur is ook erg goed.

 2. Dirk

  Na lang zoeken voor geschikt aas kwam ik ineens deze boilies tegen. Met de verhalen en kennis uit het boek en de ervaring van het aas van vroeger wist ik meteen dat het goed zat.
  Een zware week op rainbow kwa vangsten , pakte hierdoor erg goed uit. Zowel mijn pb van nu 32.8 kg en die van mijn vismaat nu 25.2kg bevestigde onze juiste keuze!
  Prima balletje wat ook na 2 nachten er nog perfect aanzit, toch zijn ze niet extreem hard en droog. De juiste samenstelling met de juiste ingrediënten.
  ik zeg bedankt, en weet waar ik voortaan mijn aas vandaan haal.

 3. Hermanus M.

  SA7

 4. Stefan b.

  Stefan Beerens
  Erg tevreden over de sa7 boilie… we hebben er net een week mee zitten vissen op jezero sumbar. Erg goed mee gevangen., instant ook goed inzetbaar. Naarmate de week verstreek ging het verspreid voeren zijn vruchten afwerpen. En vingen we o.a. 2 dikke schubs van 26 en 23kg.
  We vingen ook nog een 5 vissen boven de 15kg. We gebruikten ook de sa7 activator die ik een dag in liet trekken. Zeker ook in vergelijking met de overige vangsten door collega vissers erg tevreden over de vangkracht en duurzaamheid…van de sa7 bol in combinatie met de activator. Ze blijven ook goed hard.

 5. Arjen

  Ruikt goed, voelt goed geeft je direct al het vertrouwen. Instant vis gevangen op een lastig water. Ik ga er het hele jaar mee vissen en hopelijk komen er nog een paar mooie vissen op de mat.

 6. bruno d.

  Ik vind het een goed aas .
  Ik heb er al mooie vangsten op had .
  En ook gevangen dat ander niks aan de haak kregen .
  En moet zeggen da ik er nog niet heb kunnen met doorgaan op een water wegens te tijdsgebrek.
  Ben zeker als je da kan doen en goed aanpakt dan heb je zeker een goed jaar daar ben ik van overtuigd .

 7. Wim W.

  Ik vind het een goede bol !

 8. Wesley D.

  2 kleine sessies leverde 2 karper 1 brasem en een zeelt

 9. Klaasjan H.

  Na korte voercampagnes opvallend veel karper aanbeten op grote openbare watersystemen ondanks vaak kleine slordigheden zoals het te lang gebruiken van dezelfde haak..

 10. Denny M.

  Voer met de sa7 en de se4 gemixt. Ben zeer tevreden over de vangsten. Ook met de hardheid van de bollen.

 11. Peter B.

  Hier is inderdaad geen woord over gelogen.
  Op moeilijk water maakt deze bol zeker verschil!! en vooral nog in combinatie met de SE4 Activator liquid op modder bodems.
  Deze boilie is zeer afwijkend van de rest op de markt.

 12. jacob w.

  Top product

 13. Kevin d.

  24uur blank….dan deze bol instant gebruikt op dezelfde stek en het begon te lopen,gek.

 14. Roelof

  Zeer goede ervaring met deze boilie, zowel instant als met voorvoeren. Door deze samen met de zoete se4 te mengen, bereik je een groter deel van de karpers.

 15. Klaas Z.

  Goeie boilie met een mooie natuurlijke kleur, prima om te mixen met se4.
  Instant is de soak ook echt een aanrader.

 16. Wouter B.

  Fijne boilie, ik vis met pop up versie als haakaas. Voordeel is dat deze van bijna zelfde materiaal gemaakt is dan de boilie zelf. Daarnaast voer ik bij met de sa7 boilies.

 17. Jorn g.

  Tot nu toe nog weinig gevist met de boilie, een uurtje of 8, ving binnen 1 uur een mooie schub. De volgende uren waren rustig en heb in die tijd nog 1 zeelt gevangen

 18. Martijn Geerlings

  Na maanden slecht gevangen te hebben! Deze bol gekocht! Gelijk 6 mooie vissen gevangen waaronder me pb! Wil weer nieuwe bollen bestellen! Maar nu het kouder is raden jullie me deze bol nog aan? Of eerder de se4? Groetjes martijn!

 19. Paul v.

  Ik had contact gehad met een aardige medewerker …..erg behulpzaam. Daarbij een bestelling gedaan en dezelfde dag nog verzonden. Kon de dag erna gelijk vissen. Top service!!

 20. tjipke v.

  top

 21. Ilonca v.

  Prachtig hoogwaardig aas wat maakt dat dit aas zeer geschikt is om instant mee te vissen! In combinatie met de SA7 activator. Klein scheutje toevoegen aan de boilies voor optimaal resultaat. Snelle levering!
  Zeer tevreden!

 22. Christophe K.

  Super snelle levering, echt top.

 23. Michael p.

  Ik vind het jammer dat als je voor een vermogen aan karperspullen koopt op de site er geen presentje of kleinigheid afkan. Bv boven 100 euro shop tegoed of een sticker. Verder super tevreden over de kwaliteit altijd mooi compact in doos en bestellingen kloppen

 24. Eric B.

  Goed stuk aas waar ik regelmatig mijn vissen ptik op zeer lastige watertjes . Kortom een aanrader mijns inziens.

 25. Sijmen K.

  Ik ben goed te spreken over alle aas van CW. Alles van hoge kwaliteit! Ik was wel verbaasd over de houdbaarheidsdatum op de laatste zakken, deze komt niet overeen met informatie (10 maanden houdbaar) zoals op de website maar in praktijk blijven ze lang goed en zijn ze bij levering altijd mooi vers. Deze boilies zijn niet heel hard wat de attractiviteit ten goede komt maar een hybrid hookbait of haakaas wrappen is wel aan te raden.

 26. Hendrik

  Heb nu 3 korte instantsessies van telkens een 4 tal uurtjes gedaan met sa7 boilies, nachtje laten soaken en al 4 karpers in het net en dit op een lastig water ,dit is het beste instantaas die ik tot op heden heb gehad ,dit word voortaan mijn keus ,ben al benieuwd wat het gaat geven na een voercampagne :ok_hand:

 27. Jan-Willem W.

  Supergoed!

 28. Yuri Tempelaars (geverifieerde eigenaar)

  Top bol! Net zo top als de andere bollen van CW! Vis er nu al twee jaar met heel veel vertrouwen mee!

  • Ernesto Kamminga

   Dank je wel Yuri. Vertrouwen is waar het om gaat en dan zit je bij ons goed!! Nogmaals bedankt voor de reactie!

 29. Alwin (geverifieerde eigenaar)

  2 jaar geleden zag ik van bomen het bos niet meer van soorten aas.
  Destijds per mail gevraagd voor advies en Ernesto kwam diezelfde dag met advies en vanaf dat moment ben ik gaan vangen en karpers zijn er gek op en blijven ervan eten voor mij niks anders meer

  • Ernesto Kamminga

   Hoi Alwin,

   Erg fijn om te lezen dat het aas zijn werk doet! Dank je wel voor je feedback wordt zeer gewaardeerd!

 30. Pieter Vugts (geverifieerde eigenaar)

  Zeer goede en verse boilies, met een hoge instant aantrekkingskracht! Heb alle 3 soorten boilies mee gevist en je vangsten schieten omhoog! Tevreden klant!

 31. Benno Top (geverifieerde eigenaar)

  Goede samenstelling,vis nu op deseda Hongarije en de eerste 4 vissen zijn al binnen
  Zeker in combinatie met soak SA7 een topper

 32. Colin

  Voor het eerst de sa7 boillies gebruikt en gesoakt met de sa7 activator.
  Er stond bij dat je brasems minder vangt en meer gericht op karper, na mijn vis sessie op een water met veel brasem wel 3 karpers weten te landen en geen brasems ik ben zeer tevreden over de boillie en zal er zeker vaker mee vissen

Een beoordeling toevoegen